סתם מאוכזבת

סתם מאוכזבת

כל מעקב מבאסים אותי עוד קצת....כל פעם משהו אחר
והערות המרגיזות שלהם אוף: בעיקר ההערות!

"איזה אנדומטריומה גדולה (בשחלה) את יודעת על זה?"

"אל תתייאשי"- משפט שתמיד מייאש !!! זה בעצם אומר "אצלך זה יותר ארוך מאצל האחרות?"

"ולעשות הגדלת חזה לא כאב לך?"- אמאשל'ך עשתה הגדלת חזה

"אני יודעת שזה לא נעים (בבדיקה וגינאלית) אבל אני חייבת. הנה עוד רגע. את ממש רגישה את. את חייבת להיות חזקה את בתחילת הדרך"- תודה שייחלת לי תהליך ארוך.

"מה זאת אומרת להוציא את הסטאג'רים?"- זאת אומרת שמספיק אחד שיתסכל לי על המנוע! אני לא בקטע תודה

את מבינה שזה חלק מתהליך הלמידה שלהם?- גם אני למדתי הרבה דברים מסרטים- וסרטים אני לא עושה!

עד מתי... ניסיון מספר 1 שלי
שרק ישתפר ואהיה אמא מהר

וואי כמה שאני מבינה אותך

אני עשיתי המון המון המון ועוד המון המון מעקבים....אף פעם לא התרגלתי.
תמיד אמרו לי שאני כל כך רגישה (אח"כ הבנו למה).
ואפילו כשהם אמרו משהו טובאו ניסו להתלוצץ, אני הרגשתי ש...תני לי לרדת, לסגור רגליים ואח"כ דברי איתי.
זה לא מצב נורמלי- זה מעצבן- זה מביך.
גם אצלי תמיד הכל התארך יותר מדי...כיף גדול.

מקווה שבאמת לא תצטרכי לעבור את זה עוד הרבה.. ושנקרא הודעה משמחת ממך בקרוב :)

פז08

New member
|נח

מי לעזאזל שאל אותך על הגדלת חזה??????
ולגבי הסטאז'רים - פשוט להיות אסרטיבית!!!!
נכון- ככה המדע מתקדם, נכון, הם צריכים ללמוד, אבל אם לא מתאים לך אז לא!! זה הגוף שלך ושלך בלבד, ושאף אחד לא יחשוב אחרת!!
אם לי מישהו יעיז להעיר משהו כיום, אני אענה לו בצורה ממש לא נעימה....

lilo4

New member

כמה מייאש
לא יודעת מי איש הצוות שהעיר לך בנוגע להגדלת חזה, אם זה היה קורה לי הוא היה חוטף מכתב תלונה חריף לבית החולים/מרפאה ולמשרד הבריאות. איזה חוצפה!!

ולעניין הסטז'רים- נכון שהם צריכים ללמוד ואין דרך אחרת לעשות את זה, אבל זו עדיין זכותך להרגיש כמה שיותר בנוח בבדיקה הרפואית שזה גם ככה תהליך לא נעים. זכותך המלאה לדרוש מהם לצאת מהחדר [או שחלק יצאו וכו'- מה שמרגיש לך בנוח], ואם זה לא קורה אז אין בדיקה. פעם אחת נתקלתי בסיטואציה כזו עם סטודנט שהיה בסבב בשלב מוקדם יחסית בלימודים והרופא הציג אותו ושאל במפורש אם זה מתאים לי שהוא ישאר בזמן הבדיקה.

מקווה שיהיו חדשות טובות במהירות

למעלה