סתם לשתף

עוד אחת1

New member
סתם לשתף

אני לא בדיכאון, אני פשוט לא מאושרת. מסתבר שיש הבדל גדול בין זה לזה... מה ההבדל אומר? נכון שלא טוב לי, אבל לא הולכת לעשות עם זה כלום - החלטתי לא להפסיק את המעמסה הזאת שנקראת חיים
. מי בכלל ביקש לחיות אני לא מבינה. נמאס כל בוקר לקום עם מחנק בגרון, לשכנע את הגוף לקום, אבל הנפש מתה.

M r B e a n

New member
בדיוק כמוני../images/Emo10.gif אשמח אם נוכל גם..

להתכתב על החיים במסינגר או אייסיקיו. אםאת מעוניינת שילחי לי מסר

TacticalSniper

New member
דיכאון

לדעתי, את בהחלט סובלת מדיכאון. דיכאון, הוא בהחלט לא רק מצב שגובל עם התאבדות - בתור אחד שסובל מדיכאון אני יודע את זה.

TacticalSniper

New member
דיכאון

לדעתי, את בהחלט סובלת מדיכאון. דיכאון, הוא בהחלט לא רק מצב שגובל עם התאבדות - בתור אחד שסובל מדיכאון אני יודע את זה.

עוד אחת1

New member
וואלה?

אולי אתה צודק אני לא יודעת... אני בעיקרון, כאשר אני מוקפת אנשים, אם אני נמצאת עם משפחה או חברים אז נראה להם כאילו אני מאושרת. ההרגשה הזיפת מגיעה בעיקר כשאני לבד עושה חושבים עם עצמי. ואתה? אתה עושה משהו עם הדיכאון שלך?

JudyWn

New member
יש הבדל גדול

אבל הגבול הוא דק. אני לא פסיכולוג
אבל אם את יוצאת בהצהרות של "מי בכלל ביקש לחיות" ומדברת על זה שנמאס לך לשכנע את הגוף לקום כל בוקר כי הנפש מתה, לי זה נשמע שאולי כדאי לך לפנות לעזרה מקצועית.
אולי שיחה עם מישהו שמבין קצת יותר תוכל לעזור לך ולכוון אותך. אולי זה משהו הורמונלי, אולי זה חוסר בויטמינים, לכי תדעי. אם לא תבדקי, איך תדעי?

עוד אחת1

New member
תודה על התגובה

אבל אני לא חושבת שגורם חיצוני יכול לעזור לי לא אדם שיקשיב לא תרופות ולא ויטמינים אני מאמינה שהכל בראש... ואם אחליט אי פעם לגשת לפסיכולוג, שיגיד לי כל הזמן "אני מבין/ה", זה יכול לשגע אותי...

למעלה