סתם לשתף

LiorShap

New member
סתם לשתף

אני לא חושב שזה אוף... הזמנו סלון חדש לפני כמה ימים...ובינתיים כבר היום נפטרנו מהישן [מכרנו אותו למישהו והיום הוא לקח אותו],ככה שבכמה ימים הקרובים [עד יום ראשון אני חושב] אנחנו בלי סלון. והסתכלתי היום בחלל הריק הזה שנוצר אחרי שנפטרנו מהסלון ונהיה לי צמרמורת זה הזכיר לי ימים לא טובים :| אוף!

eshkolit32

New member
לגמרי לא אוף

מוכר לי לגמרי. אני גם זוכרת שמישהי כאן כתבה מזמן - נדמה לי שזו היתה בטאל - על הכורסא של אבא שלה שהיא מסרבת להיפרד ממנה ואימא שלה רוצה לזרוק אותה וזה משגע את בתאל....מקווה שההקשר ברור.... ההרגשה שלך מובנת לגמרי. מקוה שהזמן יעבור לך מהר עד שיבוא הסלון החדש - - - אולי כדאי להיות כמה שפחות בסלון עד יום ראשון....הריקנות באמת יכולה ללחוץ על נקודות כואבות.

A GIFT OF LOVE

New member
איך אשכו כתבה?

``הריקנות באמת יכולה ללחוץ על מקומות כואבים`` [לא בטוחה שאני מצטטת מדויק אז לא לתפוס אותי על המילה]. כשנוצר חלל ריק- הן בלב והן בבית, לכאב ולזיכרונות יש אפשרות מצוינת לזחול לשם ולמלא את החלל הריק... אני מקווה שלא יצא לך הרבה להתקל בסלון עד שיגיע הסלון החדש.

yaeli20

New member
מבינה אותך כל כך!

אנחנו עומדים לקנות עכשיו סלון חדש... הסלון הישן שלנו איתנו עוד מהימים שאמא שלי הייתה בחיים... אני יודעת שאין ברירה וצריך להחליף אבל זה עוד משהו שיוצא מהבית שאמא שלי פעם נגעה בו...

למעלה