סתם לשתף אותכם

dessy

New member
סתם לשתף אותכם

סתם לחלוק איתכם את מה שעבר עלי בכמה הימים האחרונים . זה היתחיל ביום שבת שכולם באו להיפרד ממני משפחה וידידים, היה נורא עצוב!! כול יום ראשון זרמו טלפונים לאחל לי נסיעה טובה . בצהריים באו כול הילדים שהייתי הנני/בייבי סיטר שלהם במשך השנים כאן/שם בארה"ה (8 נני,6 בייבי סיטר). היה נורא עצוב!! יום שני נפרדתי מהמשפחה/חברים שהתנחלתי אצליהם , זאת הפרדה שהרסה אותי (וזה אותו סיפור כול פרדה מחדש). יום שני ב1800 עליתי למטוס חזרה הביתה , היתה טיסה איומה!!! הכי גרעה מכול הטיסות שלי עד היום (והיו הרבה מאוד). כשהיגעתי מסתבר שהישאירו את המזוודות במילן,איטליה שם היה לי קונקשן. לא נורא היקר שהיגעתי הביתה!, כולם חיכו לי שדה התעופה, היה מאוד מרגש הרבה דמעות, הגענו הביתה וכמובן ציפה לי ארוחה שלמה של אוכל של אמא , (שרק בשביל זה היה שווה לבוא ארצה). אבל לילה אחרי ואני כבר מרגישה אך הגעגועים לארה"ב מתחילים לכרסם בי. יש פה היתערבות בין המשפחה כמה זמן הפעם אני אשאר פה הכי הרבה נתנו לי שנה ??!! נראה....... dessy

סתם לידיעה....

כמה זמן היית בארה"ב? וכמה זמן לקח לך...להתגעגע בשביל לחזור???? תעשי חשבון...תכפילי זה בדיוק הזמן שיקח לך לחזור לארה"ב....וזה רק בגלל שהיה לך כייף שם
אני בטוחה שתחזיקי מעמד כמה שתרצי.......למה החלטת לחזור בכלל....אם מתגעגעים תמיד נחמד לבקר....אבל המצב בארץ לא מי יודע מה...עבודה, ביטחון....הכלללללל! אני יודעת שאין מה להשוות...אבל אני גרתי באילת 3 שנים...אומנם זה לא חוץ לארץ אבל הייתי מגיעה הביתה אחת ל 5 חודשים...(ככה זה כשעובדים בצוות הבידור של המלון)....וכשהגעתי לאילת..בחודש הראשון...רק רציתי הביתה כל הזמן.....וכשעזבתי את אילת.........רציתי לחזור...אך אני דוגלת במשפט "אין לחזור לאחור..." וכך עשיתי למרות כל הפיתויים... תמצאי עבודה, (או שלא
) ותחזרי לכל החברים והחברות שודאי וודאי התגעגעו אליך........ובטוחני שתחזיקי מעמד. בהצלחה...... מקסימושששששששששש

dessy

New member
../images/Emo24.gif

הייתי בדיוק שנה בארה"ב אבל זו הפעם השבעית שלי אני בדרך כלל עושה שנתיים בארץ שנה שם חזרתי כי היתגעגעתי בראש ובראשונה למשפחה שלי אומנם באר"הב מבחינות רבות המצב הרבה יותר טוב אף על פי מה שקרה ב11 לספטמבר וכל מה שבעיקבותיו מה שהיתגעגתי פה זה המנטליות של הישראלים אולי אני רואה את זה כך כי לא היה לי את זה שנה ואני צובעת דברים בוורוד אך איפה תימצאי כזו אחדות וביד כמו פה אומנם לפעמים זה עור כל גבול אך זה יותר טוב מחוסר אכפתיות כמו שיש שם בנתיים התוכניות שלי הם להתחיל ללמוד באוהלו 4 שנים לתעוקת הוראה לכיתות א ב ללימוד אנגלית לילדים עם קשיי למידה כול החברים והמשפחה פה התחילו כבר עם הטלםונים לאחל ברוכה השבה ולשאול מתי רואים אותי אז לפחות לא יהיה לי משעמם בימים הקרובים . dessy

למעלה