סתם לשפוך..

deja vu 23

New member
סתם לשפוך..

אולי אני לא אוהב סקס? כאילו, אני פשוט לא נהנה מזה. נפגשתי שוב עם בחור, פעם שנייה, חמוד דווקא. השתובבנו במיטה, דווקא כן נמשך אליו. אבל לא יודע, אני פשוט לא נהנה מהסקס. אני נהנה יותר מההתכרבלות, מהאינטימיות, חיבוקים. לא נהנה במיוחד מהדברים האחרים.

חח...אם כל הפגישות האלה הם בלי....

לאהוב סקס, אני לא רוצה לדעת מה היה קורה אם כן היית אוהב סקס 0: .סתם חח... אז למה אתה לא מחפש קשר או משהוא אם סקס זה לא מה שמניע אותך ככה תוכל להיות אם החבר חח... :). קצת נידחפתי לך לחיים.

deja vu 23

New member
למה אני לא מחפש קשר?

זה לא תוכנית כבקשתי. מה אני אמור לעשות, לצאת לרחוק ולחפש קשר? "קשר, איפה אתה??????" אני לא יוצא למקומות, הקשר היחידי שלי לקהילה זה דרך האינטרנט, אטרף בעיקר, וזה הכי מבאס בעולם כי אני לא אוהב להכיר אנשים דרך אטרף או בכלל דרך האינטרנט. הייתי באוויטה 3 פעמים ולא יודע.. הרגשתי מוזר.

צודק,האינטרנט זה לא דרך להכיר חבר.

וגם ניראה לי דיי קשה למצוא חבר שאתה הומו,ובייחוד שאתה לא יוצא למקומות של הומואים,הפורום הזה ודוגמתו הוא ניראה לי דרך יותר טובה מאטרף וחבריו להכיר ניראלי.

../images/Emo88.gifאז מה עם הודעת הצטרפות

או שהצטרפת ולא שמתי לב ואני סתם מפדח ת'עצמי

MadEquation

New member
למה לחפש?

דברים קורים כי הם צריכים לקרות, או במקרה, סתם ככה. אי אפשר לכפות סיטואציה. ההצעה היחידה שלי - באטרף, תן לזה קצת זמן, אל תשתובב בפגישה הראשונה, השנייה או השלישית. תגיד לצד השני שאתה צריך קצת זמן. תלמד להכיר את הצד השני יותר טוב פשוט, לפעמים המיטה מגבילה חלק מההתקשרות. תחשוב על זה...

Saint Marco

New member
מזדהה

גם אני לא אוהב כל כך סקס.. אבל יכול להיות שזה נובע מביישנות וחוסר ביטחון... שאלה מעניינת לשאול את עצמך..

HIPHOP1

New member
ומה פסול בזה?

כל אחד והאהבה שלו וההנאה שלו! מה שכיף לאחד לא בהכרח כיף לאחר ומה שמתאים לך לא מחייב שיתאים גם לי. אם אתה לא מתלהב מסקס זה גם בסדר, העיקר שאתה נהנה מהאינטימיות, חיבוקים, נשיקות וכל הקשור בזה. כל עוד זה מתאים לבן זוג שלך אז מה לא בסדר פה? תעשה מה שנכון,כיף ומתאים לך!
מה שכן תעשה בדק בית עם עצמך ותבדוק עם החוסר אהבה לסקס לא נובעת מסיבות אחרות באמת כמו חוסר ביטחון, בישנות וכי"וב ואם ענית על כל התשובות בכנות והגעת בכל זאת למסקנה שאתה לא אוהב סקס אז סבבה לך תעשה מה אתה אוהב! בהצלחה

למעלה