סתם לשמוע את דעתכם.

אלי 1232

New member
סתם לשמוע את דעתכם.

כמעט חצי שנה לא מעשן, נחמד וטוב,אפילו חסכוני,,,,,,,,,משוכנע מאוד שאין צורך לחזור לשם. על פניו עם כל המודעות שלי והמודעות שרכשתי מהפורום,ספר וכו',שלא לקשר סיבות ותופעות לגמילה אני חושב ואף יודע שנעשתי יותר מתוח במצבים שבעבר לא הפריעו לי,מגיב יותר בתקיפות, ואין לי ספק שאני רואה זאת על עצמי כי בכל זאת חצי שנה זה זמן,ומעבר לכך מקבל הערות על כך מקרוביי.(מה דעתכם?). 2- אוכל , מנשנש יותר עם 3 ק"ג יותר מאז,עם ריצות פעמיים בשבוע.(משתדל מאוד) 3-שותה יותר אלכוהול ,לא חלילה אלכוהוליסט אך מתייחס לשתייה והיא מעניינת אותי יותר מפעם ,האם יש קשר ? 4- "מקוה שזה לא מצחיק" אך מס' פעמים חלמתי על כך שאני מעשן ופשוט קמתי מבוהל שווואוו מה עשיתי,מה דעתכם? ** אני הייתי רוצה גם לשתף אותכם בכך שזה אחד המהלכים החשובים והאמיצים שעשיתי בחיי מתוך קבלת החלטה אמיתית ממקום עמוק,בידיעה מלאה שזהוא מהלך לא פשוט . ** לסיכום , חושב שזה שווה כל רגע,לא פשוט אך ניתן בהחלט,ובעיקר לבנות חוויות חדשות . אשמח לקבל כל תגובה על מכתבי, תודה שאיפשרתם לי לדבר עם עצמי ואיתכם דרך הפורום. ליליה טוב ובשורות טובות.

כל הכבוד על ההפסקה ועל הרצינות שאתה מתייחס

אליה, זוהי בעיני הדרך האולטימטיבית להשתחרר מהצרה שנקראת עישון. חשוב לזכור, שההפסקה יכולה לחדד את ההסתכלות שלנו על דברים, היא יכולה להגביר את המודעות ואת התחושות שלנו כלפי דברים שאנחנו עוברים, לרוב זה לגמרי לטובה. מתי זה מתחיל להרגיש כמו דברים לא טובים שאנחנו עוברים? כשאנחנו נלחצים מהשינוי, וממשיכים כל הזמן לקשר את זה לעישון. חצי שנה אחרי ההפסקה, ברור שאתה משוחרר לגמרי מהסם ! מה יכול להחליש את הנחישות? התפיסה שאולי אני מוותר על משהו, שאולי כשעישנתי זה שיפר את הרגשתי במשהו... וכל אותם שקרים שעליהם בונים חברות הסיגריות. תהיה ממוקד, תזכור ששיחקת אותה, שאתה בר מזל שניפטת מהצרה, וכל דבר שיפקוד אותך, יראה לך מבורך וחלק מההישג הנפלא שהישגת, בהצלחה, ספר מה אתה מרגיש ביחס למה שכתבתי

למעלה