סתם לשחרר מהלב......

GIRL POWER 32

New member
סתם לשחרר מהלב......

היי לכולם,
זו פעם ראשונה שלי, מקווה שיעבור בשלום....

אז ככה,
הסיפור שלי מתחיל בזה שהיה לי רומן עם גבר נשוי קרוב לשנה....
אני רווקה, כל הגינונים שזה לא בסדר וכו' אני כבר יודעת.... משלמת על זה מצפונית יום יום ושעה שעה....
הנושא מעט מורכב, משום שהייתה (עדיין יש) אהבה גדולה מאוד, הוא כבר רצה לעזוב את הבית, חייבת לציין שמרצונו החופשי ולא מתוך לחץ שאני הפעלתי... אני רציתי לסיים את הקשר הזה עוד שהיה בחיתוליו ולא הצלחנו....
בקיצור, בשורה התחתונה, לפני כחודש הוא סיפר לזוגתו על הכל מהכל וסיכמו את פרידתם, לאחר מכן הוא בא אליי והתרפס והתחנן ומה לא ע"מ שאחזור אליו, טען כי אני אהבת חייו, הוא רוצה לנסות את חייו איתי עוד כהנה וכהנה.... אני לא הסכמתי (למזלי) ואמרתי לו, אחרי שתהיה פנוי (גם ברבנות) נבדוק אם יש על מה לדבר עד אז אין מה לדבר.... באותו היום (הזוי......) הוא התחנן לישון אצלי (על הספה בסלון) כי לא היה לו איפה.... ואני עם הרחמים שלי הסכמתי, הוא נסע הביתה להביא בגדים.... ומאז לא שב אלי..... וזה אחרי התחננויות מטורפות חייבת להדגיש את העניין שאחזור אליו....
בקיצור, הוא חזר אליה, ומאז לא דיברנו....
אני מקווה שנתתי תקציר מובן (כי יש עוד מלא דברים)
סתם, מעניינות אותי התגובות.....
אני

אני בטוחה שמילים מנחמות לא יעזרו לך עכשיו כי את עצובה ומאוכזבת.
מקווה בשבילך שהוא באמת חזר אליה. את לא זקוקה לאדם כזה לא החלטי בחיים שלך.

מאחלת לך ימים יפים ורגועים.
תרגישי טוב

GIRL POWER 32

New member
אני יודעת אבל....

תודה....
אני יודעת את כל זה.... העניין הוא, איך אני יכולה עכשיו לחזור ולסמוך?

אילו עקרונות ?

כי הוא נשוי ? ואם היה רווק ? אין מצב שהיא היתה נפגעת
ומאבדת אמון בסביבה שלה ?

למה להשליך את זה עליה ?

זה שהיא עשתה טעות ונכנסה למקום שגוי, זה לא קשור לכך,
שיש לה בעיה לחזור ולסמוך על אנשים.

אולי אין לך ניסיון ולא היית בקשר שנפגעת בו ופחדת להיכנס לקשר נוסף,
שהתוצאה שלו תהיה דומה.. אבל לצערי זה קרה לרבים מאיתנו.

זה נכון גם לרווקים

אבל באמת את לא רואה את הבדל?

כשיחקו בי פשוט חזרתי למרחב מוגן

שגיליתי שהוא מאוד יחסי בנות שהזדהו כידידות מהר מאוד גיליתי אחרת

הלואי שהיו לי את העקרונות לומר שמקומות מסוימים זה לא הכרויות זה מרחב מוגן והלואי שלבנות האלו היה את ההשכל להגביל אותי כידיד

גמני וגם הן היו מרויחים מזה מה את חושבת שלי יהיו את הכלים לסמוך על בחורה לפני שאוכל לעשות את ההבחנה הזו?

ואיזה מרחב מוגן יש לה ?

עקרונות זה דבר נצרך לא רק בתוך קשר אלא לחשבן מה יקרה אם

Megie

New member
עכשיו אני רואה את הודעתך..

היי לך וברוכה הבאה..

קשה לי להגיב לזה כי אני לא מקבלת אנשים שמסוגלים להכנס מראש לסיטואציות כאלו..לא חשוב כמה זה נמשך ומה קרה בסוף..מה שכואב לי..זאת העובדה שזה התחיל מראש..פגעת לא רק בעצמך..אלא גם באישה שקיימת בחייו.
יכול להיות שבאותו יום הוא חזר לביתו וקיבל את סליחת אישתו בתנאי שיתרחק ממך..וכך פעל..מראש זה ברור שהוא לא גבר..אלא אפס שבמקום לפתור את הבעיות עם אישתו-גם אם זה אומר להתגרש..ייצר לעצמו בעיה חדשה ברומן מהצד שמאפשר לו לנהל את החיים שבפועל היה רוצה..אבל רציונלית, גם אם קיים רגש כלפייך-הוא מעדיף לתקן את המסגרת המשפחתית הקיימת.זה נכון שגבר כזה היה בוגד עם כל אחת אחרת כי זאת המהות בגבר בוגד, אבל אני בכל זאת חושבת שכל עוד את לא נכנסת למקומות כאלו-זה לא אמור לשנות לך. בשבילך-טוב עשית שחתכת מראש(לא חשוב שהוא בסופו של דבר פחדן שנעלם ולא ידע איך להסביר את הסיטואציה)..כי גבר שבוגד איתך-בשלב הבא ייבגוד בך..מקווה שלמדת מהטעויות והזוגיות הבאה שלך תיהיה בריאה, כנה ואמיתית..והחיים שתקבלי-יבנו עם גבר משלך ולא עם אחד שנשבע למישהי אחרת..בהצלחה!

jojo aa

New member
שלום לך

את לא צריכה להיות באכזבה כי את הרווחת בגדול, כי הבחור כמו שבגד באשתו אז בטח הוא יבגוד בך ואם לא יבגוד את תרגישי כל עוד שאת איתו כאילו נבגדת ואפילו אין לך ראיות על זה מספיק שהוא בגד באשתו ותהיה חושדת בו כל הזמן ובספק כלפיו, ומי אמר אולי הוא גם עד עכשיו בגד בך וגם באשתו. הדבר הזה יחזור על עצמו כל הזמן. את לא צריכה בחור כזה .

הוא חזר אליה כי הוא זה שבגד,

לא כי היה להם ממש רע יחד.
ולכן, גבר שמגיע לנקודה הזו מבין שלא תמיד משתלם לו עניין הגירושים על חזרה הביתה.
גבר שכבר החליט להתגרש זה גבר-גבר שלא מנצל את האחר לנוחיות שלו אלא לפחות נוהג בכבוד ומסיים את הסאגה הזו כדי להתפנות לחיים טובים יותר עבורו. לא מפחד מקושי.
ואילו אחד כזה שחוזר הביתה כן מפחד מהקושי שהחיים מציבים ובטח שמסתכל על כמה מזונות/כספים לתת.
(אישה זה כבר סיפור אחר).

אני יכולה להבין שאהבת גבר והיום את בוכה על זמן שנראה לך מבוזבז אבל לדעתי, קחי את זה כשיעור. מה למדת?

GIRL POWER 32

New member
מסכימה ולא מסכימה......

בואי נתחיל מזה שאין שם ילדים.... מה שעושה את המעשה שהוא עשה לי ליותר חמור... כי אם היו שם ילדים עוד איכשהו הייתי מסוגלת להבין (בעניין המזונות).
אני חושבת שהוא חזר אליה כי יש שם בעיה נפשית (אצלה) והוא מרחם עליה, או משהו אחר שכנראה לעולם לא אדע, הוא תמיד אמר שהוא צריך לדאוג לאושר שלו ולא לחיות בשביל שהיא תהיה מאושרת.... ומצד שני אמר שהוא לא מסוגל לומר לה שהוא התאהב במישהי אחרת (מה שבסוף קרה, הוא אמר לה), הם לא מסתדרים ולא מתאימים עוד הרבה הרבה הרבה לפני שאני הייתי שם ואת זה אני יודעת מחברה משותפת... הוא בעצמו יודע את זה, הסיפור שלנו (קלישאתי ככל שישמע) הוא אינו סיפור בגידה רגיל, לכן האמנתי לו לאורך כל הדרך וברוב טיפשותי והרשיתי לעצמי להיכנס לשם..... ראיתי כמה קשה לו ההתמודדות במעשה הבגידה, ראיתי כמה קשה היה לו להחליט, למרות שאני יודעת שאסור היה לי להיכנס בכל מקרה ומקרה, אבל כשהראש עוד היה מעל המים הוא זה שלא נתן לי ללכת....
אני לא בוכה על הזמן שבוזבז כי אני מבינה שלכל דבר יש את המטרה שלו, אני בוכה על זה שהבנאדם הזה הלך ואפילו לא סגר את הדלת... איפה הכבוד המינימלי בין אדם לאדם ובטח ובטח לאדם שטענת שהוא "אהבת חייך"........
אשמח לתגובה שלך על הכתובים
שבוע טוב

למעלה