סתם לרגע

סתם לרגע

רוחב אותיות ( תנועי קשתי ) באקראי על רקע של כתב צר יחסית מאפיין דפוס התנהגות מומנטאלי, מרשים ויוצר הד, אך נמוג באותה מהירות והפתעה שהוא הגיע. דווקא משום מגבלה חברתית, רגשית, נתינה כספית, עזרה חברית ופעילות בצוותא ידידינו נדרש להבלטה הפגנתית מוגזמת של התלהבות, התרגשות, לבביות, תקשורתיות וטבעיות הנתינה והשיתוף, אך הזמן עומד לו לרועץ ותוך פרק זמן לא ארוך חושף בפנינו שזו התמרצות מקומית, זמנית, אקראית נטולת 'טנק דלק' שיהיה מסוגל להזין המשכיות. אצל החברים מפוטנציה א' ניתן למצוא גם רחבות כזו ( דינמית ) יותר על רקע רחבות אדישה נמרחת, אצל המופנמים עצורים ומסויגים רגשית וחברתית מבית מדרשם של פוטנציה ה' הרחבות הזו נועדה להשלות את הכותב ( ה' ) וגם לכסות על מגבלות ה' אך תגידו אתם: כמה זמן יכול אדם שמעדיף פעילות מצומצמת ופרטיות להופיע כנלהב להרחבת מעגל חברתי ולפעילות בצוותא ?

זה עתה נתבשרנו שנשיאנו כן יישא ברכו

לחג, בדרך לא דרך הגיע לידי הדף הראשון של נאומו: אזרחי ישראל, חיילי ומפקדי צבא הגנה לישראל, כבוד ראש הממשלה, שרים, ח"כים, נכבדים, א', א', כ', ת', אחיות פ', הנכדה ח', האשה ג', הפליפינית שמלוה אותי שנים וסליחה אם שכחתי מישהו.. אני רוצה לברך אתכם מעל במה זו..

TIME4U

New member
ולעוד רגע

יופי של רוח נחתה עליך היום, הצלחת להצחיק אותי יופי עם נאום הנשיא. בקשר לבן, מצטרפת להתרגשות שלכם מהטקס של הבן, שיעלה ויצליח, כל הכבוד לו. בקשר לתוספת שלך לרוחב אותיות, מעניין ותודה על התרומה. ובאותה הזדמנות מאחלת לך ולכל יושבי הפורום : שנה טובה ונפלאה שנה של שלום ושלווה שנה של בריאות ופרנסה שנה של סיפוק ואושר שנה בה כולנו נדע להעניק ולתת שנה של דיונים פוריים ומרתקים שנה של שמחות ובשורות נפלאות.

למעלה