סתם לפרוק...

סתם לפרוק...

שלום לכולם, כתבתי הודעה באמצע היום לגבי היקף ראש......מודה לכל מי שהתייחס ואיכשהו למרות שניסו לא הצליחו להרגיע אותי.... פתאום עד שהתחלנו להתגבר על חווית הפגות, שוב פעם צריך לדאוג ולחשוש מהבאות....איך עושים את זה כל פעם מחדש?! אני כל הזמן חושבת מה יהיה אם באמת ישנה הצטברות של נוזלים? גם הנסיך עלה קילו וחצי בחודש האחרון וזה עוד יותר מדאיג אותי, במקום לחשוב שהוא עלה במשקל יפה גדל ומתפתח המחשבות נודדות להן לכיוון הנוזלים שמצטברים. בכלל, האם קילו וחצי זה יותר מידי? עד עתה הוא עלה כל פעם קילו בחודש.....

../images/Emo13.gifאין שום סיכוי שק"ג וחצי נוזלים מצחיקולה

גם אם נניח (וסביר להניח שלא),יש הצטברות של נוזלים, זה לא יותר מגרמים בודדים. מציעה:א.לנג'ס במכון הUS שיקדימו לכם את התור על בסיס ביטולים. ב.לשאול כאן:בכל בעיה או שאלה הקשורה בנוירוכירורגית ילדים ניתן לפנות למשרדינו בטלפון 03-6974686. או לאתר בית החולים - המחלקה לנוירוכירורגית ילדים http://www.tasmc.org.il/504 בכבוד רב, פרופ' שלומי קונסטנטיני מנהל המחלקה לנוירוכירורגית ילדים בית חולים לילדים דנה, מרכז רפואי תל אביב טלפון: 6974686

דעה שונה- מנסיון

הייתי מקדימה את התור לבירור. לנסיכתי גילו הידרוצפלוס בגיל חמישה חודשים. us מוח שנעשה לה בגיל חודש עם השיחרור מהפגייה היה תקין. מה שהריץ אותנו למיון היה מרפס נפוח. בדיעבד מסתבר שהיקף הראש עלה בהתמדה כל העת ואחות טפ"ח היתה אדישה. לגבי העלייה במשקל- קטונתי- אנחנו לא זכינו לעליות כאלה. לנו בעיות הפוכות.
בכל מקרה.

גם לדעתי להקדים את התור

וגם אני ממליצה בחום על פרופ' קונסטנטיני. הוא מקסים והיינו אצלו עם אורי כמה פעמים. אם את רוצה יש לי גם שם של נוירולוג ילדים מעולה שמתמחה בנושא הזה. אבל כל זה רק אחרי שתעשי את הא.ס. ... יכול להיות שהדאגה לחינם.

תודה לכולם ו...

בהנחה שלא יקדימו לנו את התור- אני שייכת לקופ"ח כללית וגרה בכרמיאל בצפון. אין בעיה שאעשה זאת אף פרטי רק כדי להירגע ולהיות בטוחים. למי כדאי לפנות ? תודה

אני לא ממש יודעת

אבל לדעתי תבדקי בקופה אצלך עם אילו מכונים של רנטגן הקופה עובדת. יכול להיות שיהיה לך החזר עבור הבדיקה או חלקה דרך כללית מושלם או משהו כזה. אני לא לגמרי מתמצאת, אבל שווה לברר. בהצלחה!

אתמול היינו בטיפת חלב והיקף ראש גדל

בתוך שבועיים ב-4 ס"מ. דניאל בןחודשיים (חודש מתוקן). האם יש סיבה לדאגה? האחות מדדה פעמיים אבל לא אמרה דבר על זה. הרבה תודה מראש, חוה.

karina8

New member
את לא חייבת פרטי

את מבקשת מהרופאת ילדים שתרשום דחוף כי זה דחוף לך וקובעת תור דרך המכון הקרוב כמה שיותר מהר, מניסיון ואני מאחלת לך שזה מה שייקרה מדובר באזעקת שווא

למעלה