סתם לסקרנות

battel1

New member
סתם לסקרנות

אני מגישה עבודה, ואני צריכה להגיע למסקנה: איזה גיל הוא אידאילי להתחתן, לבנים ולבנות, ובכלל, למה להתחתן? בבקשה תענו, זה חשוב!

L e j l a

New member
ובכל זאת

אין גיל לנישואים, אבל מחקרים מראים שבמשך השנים גיל הנישואים עולה וכיום הממוצע הוא בין 25 ל - 30

הגיל לא משנה.

אם את נמצאת עם מישהו ואת מרגישה שאת רוצה לחיות איתך את כל החיים שלו תתחתני איתו
אל תתחתני עם מישהו רק בגלל הגיל שלך..

סינטטית

New member
../images/Emo128.gif

יש בנות בגיל 18 שחושבות שמי שהן נמצאות איתו הוא ה"גבר של החיים שלהן", וזה פשוט דבר שלרוב, עם הזמן - משתנה. אתה יודע, אנשים גודלים, מתבגרים, עוברים דברים ומשתנים... בקיצור זו מחשבה תמימה לחלוטין ובגלל מקרים כאלו יש הרבה מקרי גירושים.

battel1

New member
הגיל משנה

כמו שאמרת, אבל עד כמה? הסטסיטיקה אומרת שממוצע לנישואין במגזר הכללי הוא 27. לעומת זאת במגזר הדתי והערבי הגיל הוא 18- 20! בערך כמו שהגבתם... לפעמים הסטיסטיקה עובדת... אבל לא עניתם לי למה צריך להתחתן? אחרי הכל, צריך סיבה, לא? ילדים? משפחה? אני עושה עבודה על זה, כמו שאמרתי... אז אני מחפשת תשובות, שיהיה לי כיוון... תודה על התגובות!

darklighter

New member
זה קשור יותר למערכת יחסים וזה../images/Emo190.gif

אבל גם גיל משחק תפקיד... אני חושבת שבגילאי 25-35 הכי טוב...

Pure M

New member
זוהי דעתי, לפחות.

אני חושב שהילדים ראויים להורה שמסוגל להבין אותם ושייך לאיזור זמן קרוב אליהם, כך שיוכל לגדל ולחנך בצורה ראויה ומתאימה עם נקודת המבט המותאמת להתפתחות הדורות. בשביל ליישם את זה, ההורה צריך להיות בגיל צעיר יחסית, לדעתי. אני לא מדבר על 20-22, אבל גם לא להיסחף ולהגיע ל35, כי זה בהחלט גיל מאוחר מדי להתחיל עם העניין. זה שהיום הפך טרנדי ואופנתי לדחות הכל כי אפשר, לא אומר שזה כל כך נכון וצודק.

למעלה