סתם... למה ?

אחר

New member
התרגשתי עד דמעות

אין מילים

מטאור38

New member
אנחנו החברים והאחים ../images/Emo24.gif

אחותי אילה אני מקווה שהכל בסדר ושאת מרגישה טוב, הייתי עושה לך מי שברך אבל אני לא יודע את שם האם. זה קשה מה שאת הרגשת ואין לי מילים לנחם אותך אבל אם רק תושיתי יד לא תהיה לבד אנחנו כאן תמיד .

תחזיקי מעמד

עם סיום קריאת המכתב שלך עלו לי אסוציאטיבית תוכניות שונות בנשיונל גיאוגרפיק על חיות שונות שמשאירות את ילדיהם מאחור לאחר שהאחרונים נפצעו קשה ואין סיכוי שיבריאו. כנראה שאמא שלך רואה אותך כאותה חיה פצועה שאחת דינה למות... זה איום ונורא. המלצה אישית: ת פ ס ק י לקוות לתגובה שונה ויקל לך.

MAYA20

New member
איפה את מאושפזת?

את מרגישה מספיק טוב לאורחים?

G.O.D

New member
וואו...

למה לא אמרת? התקשרתי אלייך כמה פעמים, לא היה לי מושג... אני מקווה שאת בסדר.

יקירתי../images/Emo24.gif

עצוב לי לשמוע על הנתק הזה בינך לבין אימך. רק שתדעי: אני מתעניינת בך, והתקשרתי אליך המוווווון ולא ענית. אז בבקשה תתקשרי. |טלפון|

אילה יקרה,

אני אוהבת אותך, גם אני אמא… אבל, אילה, גם אמא פצועה, היא דומעת, אילה, התקשרת לשאול,:את בסדר אמא? ואם היא לא התקשרה, כנראה שהיא פצועה קשה, היי בריאה, איילה, והלוואי ולא יאונה לך כל רע. אוהבת אותך, ואצטט את הרב קוק, יקירתי, "אהבת ישראל והסנגוריה על הכלל איננה רק עבודה רגשית, אלא מקצוע גדול בתורה, וחכמה עמוקה" (אורות הקודש ג´ שק"ה)

anat80

New member
איילה

אני מקווה שאת בסדר, מצטרפת לשאלה של מאיה על האורחים, ויש לי גם "מתנה" בשבילך.. החוברת בספרות תרגישי טוב!

למעלה