סתם לכיף בגלל שיש שמות מצחיקים לבתי ספר (לנהיגה כמובן ) תרשמו פה את שמות בתי הספר בעיר שלכם!
A adidas88 New member 4/12/05 #1 סתם לכיף בגלל שיש שמות מצחיקים לבתי ספר (לנהיגה כמובן ) תרשמו פה את שמות בתי הספר בעיר שלכם!
T the boy of the sun New member 4/12/05 #2 אממ אני למדתי ב-: "אונו" "גל-און" ועכשיו אני לומד ב-:"צמרת קראון"
2 201002 New member 5/12/05 #6 לא מצחיק אבל אצלנו... איחוד, צח, גולן, שביט, פז, אונו, עמירם, עוזרי, ולא זוכרת עוד... (=
D Daemonlior New member 5/12/05 #25 אני מדבר על בית ספר בפ"ת יכול להיות שאיפה שאתה גר קוראים לזה דרך מהירה.. אצלנו קוראים לזה הדרך המהירה..
אני מדבר על בית ספר בפ"ת יכול להיות שאיפה שאתה גר קוראים לזה דרך מהירה.. אצלנו קוראים לזה הדרך המהירה..
S SheIIy New member 5/12/05 #26 שאת גרה* אני גם גרה בפ"ת, וככל הידוע לי לביצפר קוראים 'דרך מהירה'. זה לא כ"כ משנה, אבל אני אברר עם המורה שלי מחר איך נקרא הביצפר.
שאת גרה* אני גם גרה בפ"ת, וככל הידוע לי לביצפר קוראים 'דרך מהירה'. זה לא כ"כ משנה, אבל אני אברר עם המורה שלי מחר איך נקרא הביצפר.
S SheIIy New member 6/12/05 #31 ובכן, שאלתי את המורה היום איך נקרא הביצפר ו...צדקתי. הוא נקרא 'דרך מהירה'
S SheIIy New member 6/12/05 #35 היי ../images/Emo13.gif מה קורה איתך בסוף? אמרת שאת רוצה לעבור מורה.. לא?