סתם לכיף:)

sharabigfan

New member
סתם לכיף:)

מה אתם אוהבים הכי הכי שבעולם לאכול:)? היה לנו טופיק מאוד מעניין על שתייה:) חחחח בין היתר על תה עם חלב:) ספי זה לא הולך ביחד אצלי
המשך יום מקסים

sharabigfan

New member
אני צמחונית ../images/Emo67.gif

הכי כיף זה פירה עם שניצל טבעול
*אם כבר מדברים על בשר:) בואו נעשה בעד ונגד אני רק צריכה לראות אם יש עניין יש לי הרבה מה לומר בנושא:)

m L m

New member
אני הייתי צמחונית חצי שנה בגיל 17

עד שהרופא אמר - מספיק! ומאז אני מאוד אוהבת בשר...

Eilleen

New member
גמני הייתי לתקופה ממממממש קצת יותר

ארוכה :) והפסקתי בגלל שהרופא - ונעמי צעקו עליי Go מירי הכי נקרעתי שראיתי שאצלך זה (בערך) אותו דבר !

sharabigfan

New member
חחחח ספי אתה מצחיק אותי ../images/Emo132.gif

למשל אבא שלי ואח שלי חולים על בשר איך אפשר כל כך הרבה לאהוב את בשר,כל יום לאכול בשר זה גם לא בריא כל יום

sharabigfan

New member
גל חביבתי ../images/Emo13.gif

האמת שלא הפסקתי מלחץ חברתי
פשוט חשבתי(זה מוביל אותנו לדיון בעד ונגד צמחונות) שאולי החיות לא רוצות שיאכלו אותם? אפשר להשלים את ה B 12 בכלל אף אחד לא אומר שבכלל צריך לקחת כדורים כדי להשלים את זה יש אוכלי בשר שגם להם חסר B 12 למשל בגלל שההודים אוכלים עם הידיים גילו שזה מעורר אצלהם גירוי שיוצר יצור מוגבר של B 12 תגידי לי מה את חושבת חביבתי:) והמיתוס אומר:) לא יודעת עד כמה שזה נכון שצמחונים מזה מקבלים בריאות:) ופחות רגשות אשם:)

Eilleen

New member
מה?

"גל חביבתי האמת שלא הפסקתי מלחץ חברתי " שוב, מה?

Im The Sun

New member
צ'יפס../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

אני יכול לאכול צ'יפס עם כל דבר, פיצה, קולה, שוקולד, בננה, תפוז או כל דבר טעים אחר
ולגבי שאלת הצמחוניות, אני לא צמחוני לגמרי, אני אוכל 2 ארוחות בשריות כל יום ולפעמים אפילו 3 (ואני לא שמן למי שתהה
)

sharabigfan

New member
אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

ציפס זה מכה
ולשוקולד לא חסר גם כן חחחחח עם תפוז? איך זה יכול ללכת ביחד:)? בכיף חביבי:)לא חייבים להיות צמחונים לגמריי,כל אחד בדרכו שלו

למעלה