סתם לידע כללי

riktal

New member
סתם לידע כללי

אני דיי בטוחה שלא עשינו את זה בעבר (ואם כן, אז תסלחו לי כי בגילי המופלג
המוח כבר לא פועל כמו פעם
), אבל ההודעה על הפרק שיוקדש לג'סטין ביבר גרמה לי לחשוב על זה: אם הייתם יכולים לקבוע לאיזה זמר/זמרת/להקה יוקדש פרק - במי הייתם בוחרים? הבחירות שלי: באקסטריט בויז, אמינם (זה היה יכול להיות ממש מגניב
!) ואדם למברט (כי לדעתי באמת מגיע לו).

Ayelet 363

New member
הממ... אצלי זו בעיה

כי בדרך כלל אין זנמר\ת\להקה שאני נדבקת אליה... וכרגע הזמר\להקה היחידים שנבדקתי אליהם זה דארן כריס וגלי (לא שאני אתנגד לפרק מחווה לדארן. פרק מחווה לגלי זה כבר קצת בעייתי באמת
)... אני מניחה שיהיה נחמד אם יעשו פרק לביטלס.

Pumpkin Mania

New member
באקסטריט בויז../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif../images/Emo210.gif

ולפי מה שהבנתי, זה יהיה כנראה פרק שלא מוקדש לביבר(AKA בריטני, מדונה, ליידי גאגא) אלא שיר אחד שיבצע, כנראה, הביבר מהגלי קלאב, סאם. לא לדאוג אנשים

nick at noon

New member
אני חושב שזה קשור לזמן פעולה של הזמר

לכן לדעתי הפרק מחווה של מדונה היה טוב. היא הוציאה שירים בראש מצעדים במשך כמעט 30 שנה. במשך זמן כזה ארוך גם משנים סגנונות ולכן לא הייתה תחושה בפרק שהכל אותו סוג מוזיקה. הדרך היחידה למשל שיכלו לעשות מחווה לליידי גאגא זה לשלב גם שירים של קיס ולעשות גירסה ווקאלית שונה של אחד הלהיטים של גאגא. בריטני ספירס בעצם כמעט עונה על הזה. היא הייתה פעילה יותר מעשר שנים והיא גם שינתה סגנון. אמינם גם יותר מעשור, אבל אז כל הפרק יהיה רק ראפ. זה יכול להיות. יותר מתאים לדעתי: הביטלס, ג'ורג' מייקל, קיילי מינו, אלביס פרסלי. הכי מתאים לפרק מחווה משלו - מייקל ג'קסון.

הייתי אומרת הביטלס,

אבל כל קאבר פשוט מוכיח שאין עליהם. אז הייתי הולכת על אלטון ג'ון.

עשינו משהו מאוד דומה../images/Emo6.gif

בקסטריט בויז תמיד טוב
ובכלל פרק להקות בנים יכול להיות פיצוץ!!! וגם בא לי אבריל לאבין

ssskkk24

New member
ליק על אדם למברט. אני חושבת ש...

פרק על הזמר מיקה! D: חוצמיזה שאני מעריצה שלו 4 וחצי שנים טובות, אני חושבת שהוא אישיות מיוחדת גם אחרי המוזיקה. והמוזיקה משקפת אותו הכיי בעולללללללם! זה יהיה שווה עש <: ואני גם מקווה פרק על טוקיו הוטל (שגם אותם אני מעריצה [ שנתיים וחצי] ) לפי השמועות אומרים שביל (הסולן) ישתתתף באחד מהפרקים שיהיו העונה. נקווה שכן <:

למעלה