סתם לא קשור

0 דורון 0

New member
סתם לא קשור

אז ככה אני ראיתי אמריקאן איידול וראיתי את הקלי הזאת ואמרתי טוב היא ובה אז ליפני יומים סתם אמרתי בוא ניראה את השירים שלה אז ניחנסתי לקאזה והורדתי כמה שירים ופשיי היא ממש טובה כאילו היה כמה שירים שהקרתי שלה כמו SUBG אבל הורדתי שירים כמו Hear Me Breakaway You Found Me I Hate Myself והשיר הכי יפה שהמילים שלו הם כל כך יפות וזה Behind These Hazel Eyes אבל מה שמצבן במילים של השיר הזה שקשה לימצו את השם שלו כאילו אני אמרתי לעצמי בתך יקראו לשיר הזה "hare I M " אבל לא חשוב קיצור תמליצו על שירים יפים שלה בא לי עוד כמה וזהו אני לא ישגע אותכם

EliranMaor

New member
חח...../images/Emo182.gif

לא חסרים שירים טובים אני ממליץ על כל האלבום האחרון+כמה שירים: Don't, come here ו-angel תהנה

ofofofof

New member
דורון! ../images/Emo24.gif

(מעניין אם אתה יודע מי אני
) (אופיר מג.צ.
) קיצררררר קלי קלארקסון מהממת!
אני ממליץ לך על: Because Of You Anytime Gone Beautiful Disaster (Live) [גם הגירסא הלא-לייב טובה, אבל הלייב יותר
] הייתי ממליץ על עוד כמה שירים, אבל רשמת שאתה מכיר אותם
אופיר

ofofofof

New member
מיכלוש! ../images/Emo23.gif

לא יודע.. זה תלוי.. אם תבואי למפגש של הפורום הזה (קלי קלארקסון
), אז אולי
אם יהיה מפגש של ב"ב (
), אז כן
(אבל זה יוצא כבר 3 מפגשים בחופש אחד של שבוע, ובטח משו יפול על אותו יום.. אז יש מצב אני אבריז למשו מהם.. אבל אותך אני רואה!
אופיר

Beautiful SouI

New member
חח..אממ כל השירים של קלי../images/Emo184.gif

ואסור לפרסם את השמות של התוכנות שיתוף
תדע להבא

0 דורון 0

New member
אתם חמודים

אבל כאילו לא לפרסם שמות של תוכנות שיטוף זה בסדר אבל לא להוריד לא יש לי אינטרנט וMP3 זה השילוב המושלם של חסיחת כסף

dalida1988

New member
תקשיב אני מסכימה איתך לגמרי

זה מלא כסף.. ואם יש שיטה קלה וחסכונית יותר.. וחוץ מזה שאם אני אקנה דיסק אז זה יהיה של מישהו מהארץ תוצרת הארץ.. כדי שהכלכלה שלנו תעלה ולא של אנשים אחרים מחו"ל...

0 דורון 0

New member
הכלכלה תעלה אבל הכיס ירד

את לא באמת מאמינה שמישהו שיש לו אינטרנט וMP3 יקנה דיסקים

למה לא?../images/Emo3.gif

יש הרבה בונוסים בקנית דיסקים מקוריים, קודם כל-זה משפר לך את המצברוח פלאים
ואתה מקבל קופסא מפלסטיק-שזה כזה מאגניב
ואת החוברת היפה
,שזה השוס. חוצמזה, שנגיד שקלי תבוא לארץ-ואתה תראה אותה, על מה היא תחתום לך? על האמפי?
משעמם לי.[:

0 דורון 0

New member
תגובה

משפר לי את מצב הרוח : לא עלי בכל מיקרה שיר טוב יכול לעסות את זה קופסה מיפלסיק :אולי קופסת סיגריות חוברת:צודקת כן על מה היא תחתום :לא יודע אולי על איזה חולצה

C o s m i C

New member
עוד סיבה....

אם היא לא תמכור דיסקים בארץ, לא ידעו שיש לה מעריצים שם, והיא לא תבוא להופעה.

0 דורון 0

New member
בלי להעליב

אבל איך אתם חושבים מה היא חושבת אולי היא ביכלל לא מתחננת לבוא לכאן ושוב בלי להעליב

nogafe

New member
beautiful disaster (live)

השיר הכי, אבל הכי יפה שלה (ולדעתי גם הכי יפה שאי פעם נכתב, אבל חפיף:) )- beautiful disaster (live) אבל שים לב רק בגרסא של ההופעה החיה- הגרבא המקורית הרבה פחות יפה.... נוגה נ.ב.- בחיית שאני מכה את עצמי ברגע זה כדי להירגע- אני אומרת לעצמי שאין סיכוי שהיא באמת תגיע לארץ, רק כדי למנוע עכשיו חצי שנה של חוסר שינה! אני כל כך מתרגשת שהברזתי לשיעור ספרות (טוב נו, הוא גם היה משעמם):)

למעלה