סתם ככה שתדעו

סתם ככה שתדעו

הולכים לזיין אותי הלילה!!
אני כל כך מתרגשת, עברו כבר כמעט שבועיים מהפעם האחרונה שטעמתי את הזין היפה שלו..
את כמובן שערכתי את הטקס הרגיל שלי שכולל חוקן ביתי במקלחת ובזמן שישבתי על האסלה ודחפתי לעצמי אצבעות לתחת נזכרתי בסרטון פורנו נחמד שמראה בחור ששואב לעצמו את פי הטבעת עם משאבה קטנה כזו - וחשבתי לעצמי - נכון שזה יהיה נחמד אם ישאבו לי את פי הטבעת? אתם יודעים, עד שהוא נעשה פופי כזה, בולט, רך ואדום!! והמחשבה הזו ריגשה אותי עוד יותר אז סטרתי קלות על הדגדגן כדי להרגיע אותו מעט... אמ.. ולמרות שאני ממש שונאת לגלח החלטתי לפנק אותו קצת אז סיבנתי טוב טוב את עצמי וגילחתי את שפתי הכוס ומסביב לחור המתכווץ בציפייה והרגשתי ממש טוב עם עצמי.

אח"כ מגיע הטקס של בחירת הבגדים - אני הרי לא רוצה להגזים, משהו פשוט אך מושך - אז בחרתי בגופיית תחרה שחורה ושמאפשרת לגוזיה האדומה לבצבץ, רומזת שאין צורך להכביר במילים :) ובזמן שלבשתי את החוטני השחור הדקיק פיסקתי לעצמי את התחת ובחנתי את פי הטבעת במראה - ולמרות שבדר"כ אני לא הכי מחבבת אותו כי אני בכל זאת בחורה עם מיליון ואחת שריטות לגבי ביטחון עצמי ומראה חיצוני - הסתכלתי על החור הקטן והחמוד הזה וחשבתי שהוא דיי יפה הערב.

אהה!! הוא הגיע! רציתי לספר לכם עוד אבל אין זמן עכשיו..

הוא מוזג לנו יין :)

amy3373

New member
יאללה, תעשו חיים!

Dan_Kap_

Active member
מבקשים את עזרת הציבור

נראתה לאחרונה לובשת גופיית תחרה שחורה, גוזיה אדומה וחוטיני שחור דקיק.

כל היודע פרטים על מקום הימצאה מתבקש להושיב את המקלדת השובבה ליד המחשב...

אני גמורה!

מזה גמורה - מותשת! כל השרירים בגוף שלי כואבים, התחת מלא שטפי דם ועל הפרצוף מרוח חיוך ענק כמו איזה חתול צ'שייר מרוצה. אבל נתחיל מהתחלה:
הוא הביא יין אבל לא היה לי פותחן אז החלפנו לתה ומיץ - ויצא דווקא אחלה תה אז התענגתי עליו ושתיתי באיטיות עד שבשלב מסויים הוא לקח לי אותו מהיד ומשך אותי למיטה.
התמזמזנו והתפשטנו (אח, הצעירים האלו! לא יודעים לקחת את הזמן..) וממש הכרחתי אותו להשאיר את התחתונים בזמן שליקקתי לו את פנים הירכיים, מעבירה מדי פעם אצבעות על האשכים הכה הדוקים (גררר..)
הוא מגיע אליי כל כך חרמן, כמו קפיץ מתוח שמשתוקק להרפיה רגעית - אז לפני שאנחנו בכלל מתחילים אני נותנת לו לגמור (הוא בכל זאת מבקש כל כך יפה) - מעבירה לשון רחבה על כל הזין שלו, מוצצת לו חזק ועמוק - הוא אומר לי לא לשפוך אף טיפה וגומר לי לתוך הגרון, אני יונקת אותו עד שהוא נאלץ להדוף אותי, בולעת בשקיקה את העסיס הנפלא והכל טעים הזה. הוא מגונן על הזין שלו בזמן שהוא נח אחרי הגמירה מחשש שאני אזנק עליו שוב (חח..) אבל אני ממש רוצה לטעום עוד ומתחננת שיתן לי ללקק קצת מסביב - מה אכפת לך, רק טיפה..

אחרי שהוא מתאושש קצת הוא מוציא חבילת קונדומים ומתחיל לפתוח אריזה אחת.. וממש לא מתחשק לי שיחדרו אליי עכשיו - כאילו, הלו? מה איתי? - אבל הוא נראה כל כך טוב עם הזין המוכן שלו שבלי לשים לב אני נשכבת מפוסקת - הוא חודר לתוכי ומתחיל לפמפם כמו שרק בחור בן 23 יודע - חזק ומהר - כמו בוכנה אנושית. וזה משעמם, החזרתיות הזו, אז מבקשת ממנו שיפסיק אבל הוא לא רוצה, אני מושכת אותו החוצא והוא מבקש רק עוד קצת, הופך אותי על הבטן וגומר בתוכי בלי קול. הוא מתקלח בזמן שאני קושרת את קצה הקונדום עם הזרע, לא עומדת בפיתוי למצוץ אותו מעט מול הראי...

אנחנו יושבים בסלון, הוא עובר על כמה דברים בנייד, אני אוכלת כריך עם גבינה ובוהה במסך המחשב. הוא אומר שזה מרגיש קצת מוזר. נו, ברור - נשבר לי הזין מחוסר הסיפוק הזה - אבל לא אומרת כלום. אין מצב שאני אגיד משהו לפני שהוא יראה התעניינות. כבר אמרתי לעצמי מראש שאם זה הולך להמשיך ככה, הקשר הזה צ'יק צ'אק מסתיים. חוזרים לשכב במיטה, כפיות. ואז הוא שואל (סוף סוף! הללויה!) מה היה לא בסדר - אני עונה לו בפשטות שהוא רק לוקח ולא נותן. וזה בסדר, הוא לא חייב לי שום דבר - אבל אם הדברים ימשיכו ככה זה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן. נכון, הוא צעצוע חמוד (ותודה ל-JamesNox) ויש עוד כמה דברים שהייתי רוצה לנסות ולהתאמן עליו (כמו Deep Throat לא תאמינו כמה החרא הזה קשה) וזה לא שעל כל גמירה שלו אני חייבת לגמור גם (בכל זאת הבחור גומר בין 4 ל-5 פעמים) אבל תן לי לגמור פעם בחצי שנה - תן לי משהו לצפות לו. והכנסתי עוד כמה מילים על זה שהוא צריך ללמוד לתת לפרטנרית שלו להרגיש טוב, לבנות איתה אמון כדי שהיא תיפתח ותוכל להנות איתו. ובזמן שאני מדברת (כהרגלי, דיברתי דיי הרבה) חשבתי על זה שזהו, נגמר. איך שאני מסיימת הוא בטח יקום, יגיד יפה תודה ושלום - וילך. כי זה הרי סתם יזיזות ומי רוצה לקבל משוב כזה אחרי סקס..

אבל הוא נשאר. והוא שואל שאלות. איך זה שאני כל כך נהנת ללקק לו את פי הטבעת, זה לא מגעיל אותי? לא, אני אוהבת את זה. אני אוהבת לענג את הפרטנר שלי, וכשהוא רוכב לי על הפרצוף, דוחף את הלשון שלי עמוק יותר לתוכו - אני מאושרת. כי אני יודעת שהוא נהנה ויודת שזה בזכותי. הוא מחבק אותי, מרעיף עלי נישוקים קטנים. מספר שהוא אף פעם לא ירד לבחורה וכמובן שהגבתי במלא טקאט כשאמרתי - מה, באמת? לא יכול להיות.
אמרתי לו שאני מבינה את חוסר האסתטיות וגם לי קשה עם המחשבה לרדת לבחורה אבל זה בכל זאת נעים ויהיה נחמד לנסות. וממש הופתעתי מהרצון שלו לנסות דברים חדשים ומהמהירות שבה הוא למד.

ואז יש לי סוג של בלאק אאוט כי אני לא מצליחה להיזכר איך מצאתי את עצמי על ארבע כשהוא מצליף בי עם חגורת עור. והוא הצליף בי חזק המניאק - בלי פחד או רתיעה. הוא מצליף בי וזה כואב ואני רטובה לגמרי והזין שלו כל כך קשה, הוא אוחז בו ולא מאמין כמה שהזין שלו קשה. הוא ממשיך להצליף, צחוק ואנקות כאב משתלבים זה בזה. הידיים שלי קשורות, ניכר שזו התנסות ראשונה שלו עם קשירה והצלפות. ודווקא רציתי בחור בוגר ומיומן - מישהו שיודע מה הוא עושה, שלא צריך לחשוש ולהסביר. אבל הוא קולט מהר הבחור, ויש משהו נחמד בלימוד ההדדי הזה. הוא שם קונדום, חודר לתוכי וממשיך לצבוט ולהכאיב. זה טוב, ממש טוב. אני מרגישה כל חדירה שלו, רוטטת מכאב כשזה קצת עמוק וחזק מדי. מבקשת שימשיך להכאיב, שלא יפסיק. הוא נדלק מזה - ככל שהוא מכאיב לי יותר ככה אני רוצה עוד - איזה סיפוק נפלא זה, היכולת להשפיל ולהיות מושפלת, להכאיב ולכאוב.

הוא ממשיך לזיין אותי ובשלב הזה הבנתי שאני ממש לא בכושר, שרירי הרגליים לא עומדים בלחץ. והוא כמובן לא הפסיק, השתמש בי איך שהוא רוצה, שאל אם אני הכלבה שלו - צחקתי, אין מצב שאני אומרת דבר כזה - זה נשמע מגוכך. הוא מצליף בי עם החגורה, חזק, ממש חזק - אנ צורחת שכן, אני הכלבה שלו. לעזאזל, כמה שזה מרגיש טוב. הוא חודר לתוכי בדוגי, קרוב אליי, לוחש לי שהוא אוהב להיות למעלה ואוהב שיש מישהו למטה. הוא אוהב שאני למטה. כל הגוף שלו רועד כשהוא גומר, אני מרגישה את פעימות ליבו. הוא מוריד את הקונדום ומכניס לי אותו לפה. אני ניגשת לשידה על ארבע, מניחה אותו יפה ליד הקונדום האחר. הוא משאיר אותי קשורה בזמן שהוא מתקלח - אומר לי לא לזוז. אני משחררת את הקשרים רגע לפני שהוא חוזר לחדר, שמה לו את החבל ביד ושואלת איך הוא מתכוון להעניש אותי. הוא מחייך.

בלאק אאוט נוסף. אני שוכבת על הגב, העיניים שלי מכוסות זרע. מבקשת מגבון - הוא אומר לי לשכב בשקט ולא לדבר. לתת לזרע להתייבש על העיניים. עוברות כמה דקות, הזרע חודר תחת העפעפיים ומתחיל לשרוף - אומרת שכואב לי - אומר שטוב מאוד. בסוף הוא מביא לי מגבון, אני הולכת לשטוף פנים - חוזרת מחוייכת. היה טוב, ממש טוב. הוא מאשר. אני מסדרת קצת את החדר, יוצאת לסלון ורואה אותו נועל נעליים. הוא תמיד נשאר לישון. אומר שיש לו סידורים מוקדם בבוקר - היית רוצה שאשאר? כן, מאוד. הוא מצטער, אבל חייב ללכת. נשכב לנוח כמה רגעים על הספה, אני מתבוננת בו מהכסא. אומר לי לבוא אליו, מצביע על השטיח. אני ניגשת כמו ילדה טובה, מניחה את הראש על הספה, הוא מלטף אותי. שולחת יד לכיוון הזין שלו - הוא תופס אותה ואומר שלא. מספיק. רק קצת, בבקשה. טוב - אבל רק על המכנסיים. הוא קשה. אני רוצה אותו. הוא שולף אותו החוצה, אני עושה לו ביד. הוא נותן לי הוראות תוך כדי - זה תמיד מדליק אותי - גבר שיודע לתת הוראות, שלא מפחד לבקש את מה שהוא רוצה. מהר יותר, פחות חזק, רק בקצה. יפה. עכשיו לכל האורך, עם היד השניה תלטפי את הביצים. מתחיל להניע את האגן, לזיין לי את היד. הוא לא גומר והיד שלי כבר כואבת. הוא מחליף אותי, מאונן לעצמו, אני מלקקת לו את הביצים ואת התחת. רבע שעה, אולי עשרים דקות עוברות עד שהוא גומר. אנחנו מותשים לגמרי. מסתכלת עליו, רואה שהוא מתלבט. בסדר, אני נשאר לישון.

הוא קם מוקדם בבוקר כדי לא אחר לפגישה - אני חוזרת לישון. מתעוררת לפרקים, מחייכת ושוב נרדמת.
כבר לא יכולה לחכות לפעם הבאה :)

Whip

New member
שאפו :)

בית ספר לחניכת אדונים :)
יפה לך/ם...שימשיך לכם ככה, בלימוד ההדדי ובהנאה הדדית...
טוב שהחלטת להשקיע בפידבק, שהפך את הקערה (ואת המקלדת השובבה) על פיה :)
לפעמים קל לוותר, לומר שזה לא זה, וזהו, נקסט. אבל לפעמים קצת השקעה משנה לגמרי את כל התמונה...

A לוןA

New member
אחח...איזה מצויין

פדבק צריך לדעת ולרצות לתת, וצריך לדעת ולרצות לקבל

זיונים, זיוני שכל ובסוף כפיות. נו, פלא שאת מחוייכת?

קרדומית

New member
וואו.. אפשר לגנוב לך אותו?

כשהוא הוריד את הקונדום ושם לך בפה חשבתי שאני מתעלפת...
אבל כשהוא השאיר אותך עם זרע על העיניים "כדי שיתייבש".... וואו.

he's a keeper!

תגובה ראשונה ואיפולסיבית: היית מתה! תגובה שניה ויותר מנומסת: על גופתי המתה! תשובה סופית - בלי כיבודים, אבל נחמד שביקשת :)

למעלה