סתם ככה יום שכזה

LEAF

New member
סתם ככה יום שכזה

הגעתי מבילוי. הכנסתי את המפתח שהשארת לי למנעול בעודי מורידה את המעיל. נכנסתי לביתך, מורידה נעליים בכניסה, פותחת את השמלה, מגיעה לחדרך - אתה במיטה יישן, שינה עמוקה, מתוקה. שמה את הכל על הכיסא שבחדרך, מורידה את השמלה ונכנסת ככה למיטתך החמה שספגה את חום גופך. נשכבתי במיטה ואתה הרגשת אותי, משכת אותי אל זרועותייך, בתנוחת כפית, מחבק אותי חזק אלייך, מחמם אותי. בידך האחת הזזת קצוות שיער מפניי, העברת ליטוף עדין על פניי. נשיקה יחידה על צווארי. ונרדמנו. בלי לדבר, בלי מבוכה - בהרגשה שזה המקום הנכון שבו שנינו צריכים להיות באותו רגע. התעוררנו. איני יודעת מי ראשון ומי שני, אולי אפילו עשינו זאת ביחד. עדין באותה תנוחה, גופי סופג חומך, נכנע בתוך חיבוקך. שותקים הבטנו אחד על השניה. שותקים כי אהבה לא צריכה מילים. שותקים כי המגע ביננו אמר הרבה יותר מאשר אי פעם נוכל לבטא. עצמתי עיניים לחשתי בוקר טוב. עניתי לי - בוקר טוב לך. נתת לי נשיקה על השפתיים. הרגל שנותר לנו מפעם, בהתחלה. תמיד להתעורר ככה. שכבתי על הגב, ידך על בטני, ידך השניה מתחת ראשי. שכבת לצידי על צידך. ראשך צמוד אליי, שפתייך לוחשות באוזני מילים על גבי מילים. טון דיבורך שר לי שיר אהבה. עוצמת עיניים. מאוהבת. מאושרת. מאושרת. מאושרת. כן יקיר שלי. איתך, שלך. תמיד. עכשיו בביתי שלי, איתך רק במחשבתי... אבל זה יגיע. השעה בה אתמסר כולי אלייך. ועד אז.... אני כאן.

קרני

New member
התאפקתי... LEAF זה מה שיצא... ;-)

ניסיתי להתאפק מלא לכתוב לך: gone with the Lead אבל כנראה שלא הצלחתי... ;-)) זה נראה לי כמו tomorrow there`s a whole new day.... I`ll think about it tomorrow.... (אחד הסרטים, דרך אגב, שחקוקים אצלי עמוק באחד מחדרי היקום שלי... :)) הכתיבה שלך כאילו לקוחה מתוך תיאור של סרט, וממש יכלתי לראות את הסצינה שתארת שעברה אצלך בלב ובראש (זה לפחות מה שהבנתי מההודעה שלך...טעיתי?! ) מלאת אהבה שכמוך, שממש נותנת לי חשק להתאהב בעצמי.... ;-)) שיהיה לך יום מקסים @ @ J U

Dovsha

New member
כוכב חדש נוסף לפורום [או כוכבית] ;-)

זה פשוט מקסים.נקודה.

למעלה