סתם כך

סתם כך

יושב לי סתם כך מול צג המחשב, כוס יין למברוסקו מתקתק מבעבע לידי וממתין. למה? אין לי צל של מושג! זמן מה עבר מאז הפעם האחרונה שזה מגיע אלי כך.

משהו מנסה לפרוץ ולאלץ אותי להקליד משהו, אני מרגש זאת, אך עדיין לא מזהה מה ולמה.

והנה זה מתחיל - שכבות מתמזגים עם שכבות ונותנים תחושה של תקופת מבחן ותהייה, היתכן שיבוש של חלקי מציאויות? או אולי זו תנועה משונה בתוך ערבוביה של מציאויות שונות כתולדה מהתערבות רגשית-אנרגטית בתהליך כלשהו שעדיין לא מזוהה? והנה אני מובל אל שינוי כלשהו למרות שאיני זז ממקומי, ושינוי זה נושא תחושה לא ברורה של חוסר יציבות ושל התמודדות עם ספקות והתנגדויות. הייתכן ומקור נביעתם הוא .... ואני תמהה האם זה הזמן לעלות שוב על הדרך לעבודה עם "אנשים" עתיקים, למרות שאין איש מלבדי בבית. "אנשים" אשר איתי מאז שחר ראשית כמעט, לבחינת המציאות או ליצור אותה? אולי, מאוד לא ברורה התמונה בשלב זה.

הנה מנסה אני לתקן, במעוף מחשבתי כמובן, את אשר לא זקוק תיקון. זה מתחיל לדמות לקומדיה-דל- ארטה. הייתכן וזה בזכות רמת רטט חדש אותו אני חווה כעת, ברגע זה ממש? משהו או מישהו לוחש באוזני - עליך לשים דגש על מרכז הרגש - הלב היקר שלך - ולהתמקד באנרגיה האופפת את היותך. ואני חושב זה ודאי בהשפעת היין המבעבע שאני לוגם. וממשיכים, תדרי הרגש והאנרגיה מתאימים עצמם למקום בו אתה נמצא, גם אם הנאמר לא בדיוק מובן לך, קבל זאת ומובטח שההבנה והתובנה יגיעו גם הם. התדרים האלקטרומגנטים האופפים אותך משתנים עם כל שינוי בתפיסת המציאות או חלקי מציאות אותם אתה חווה ברגע זה. אני חש בזרם מחשבות היוצרות גלי תודעה ומרטיטים את האנרגיה האופפת אותי ויוצרים תנועה לא תנועה בערבוביה. מבלבל, ממש מבלבל. אבל מי אני שאתווכח עם מי לא אדע

ושוב ההד המהדהד מתוכי ואני מרגיש כמישהו שננזף. די, הנח לטפל ודבוק בעיקר והבן! ושקט... שקט... שקט המותח את קצות העצבים עד כאב. שקט... מצב או מקום שתמיד חשקתי להגיע אליו, לגעת בו, הכלום, מקום שאין בו דבר אך מכיל הכל, ההופך לפתע מפחיד, מחריד. והס... שקט של כלום שיש בו הכל, איזה פרדוכס! בעצם כמו החיים עצמם הם מלאים בכל וריקים מכל. כשאתה טובע ממש במחשבות אלה, הן, המחשבות, רוטטות ויוצרות את המציאות היחידה המתקיימת והכול הופך להיות ממשי הכל הופך להיות יש! והיש יוצר חיבור בין רטטי הגוף הפיזי לבין מרחב הנשמה. ואני נושם, נושם בכל כוחי את עוצמתם של חיים על כל היש והאין. בעצם מה מנסים לומר לי? הרי אין יש ואין. הרי באין הזה יש הכל יש את החיים. ואני צוחק בקול. כיצד אני יכול לשלול דבר שאין? הרי בעצם שלילתו אני מוכיח את קיומו! נו כפי שחשבתי, קומדיה-דל-ארטה.

אז אל כולם:

כשאתם חושבים על יצירת מציאות, דרך או בשיתוף אנרגיית או רגש האהבה, מוכפל הכוח ליצור מציאות זו. כשאתם בתדר שוויוני מחשבה גוף, נוצרת הגברה לכוונותיכם ועוזרים להם להתעלות אל יכולת גבוהה יותר, אל אנרגיה עוצמתית יותר. ככל שאתם משתמשים בתדר זה, הופך הוא להיות איתן ומוצק וזמין עבורכם. עודדו את הקשר של עצמכם עם עצמכם דבר שיבהיר לכם שגם אם לבד אתם אינכם לבד!!!

מי אמר שזה סתם

עכשיו מדובבים אותך ישירות ברשת ,
את רוחי פגשת בכוס היין המכוונת מה...!
בוקר טוב אדון גוטה...
דוד

בוקר טוב אדון אלטמן

"כבוד בית המשפט! ב־6.6.72 נראה הנאשם, מר אלטמן, כשהוא מציץ לתוך החור, של המקלחות, של הנשים, וכל זאת בעין בלתי מזוינת!

"אז אל תגיד לי מי מדובב אותי, או את מי פגשתי, יותר טוב תגידי לי מה יהיה עם הפעצעל"

אין סתם, זה הכל!

אין מקום פנוי
האדוות רוחשות
האם אתה שומע?
הקולות עולים
האם אתה רואה?
בתוך השקט שמחה רבה
האם אתה שמח?
משהו נוגע בך
האם אתה מרגיש?
הבריאה מחבקת אותך
האם גם אתה מחבק?
* * *
פ מגדים

פרי מגדים ידידי

הגבתי אבל לא עניתי כי אם להכות על חטא התשובות אינן זמינות לי.

הפוך גוטה הפוך....

בעודך מתחפש לשוודית עם מקלות דינאמיט ,
להזכירך מהוא הסתם .
אז התמים בך המאיר את הסובב , דהיינו מאורך המאיר לסובב שלך ,
לא לזה שסביבך אלא לזה המשתלשל עמך ,
ולהכניס בזה ממאורך זהוא הסתם .
טוב בלהאיר את החיים והשכל במאור פנימי משתלשל , כמו הטענה של חפץ ,
רק פה זה באור הפנימי , ואם יש דרגה כזו גבוהה של מאור ואתה מכניס זאת בכתוב
אז בקריאת הכתוב זה מאיר את חייך ושיכלך .
דרגת מאור 16 מיתוך 125 בשושסטיין , ו-32 בוילנה (במשנות) ,במזוזה תפילין ושאר קלפים תלוי ברמת הכותב .
כתיבת תורה מתחת לדרגת מאור 33 אסורה , אבל פה כל אחד עושה מה שהוא רוצה .
כאשר לחילוני האשכנזי הממוצע בן ה-25 ,יש רק 6-7 ביום יום , יעני הטובים להייטק ,
כאשר צריך להיות ב-125 .
אצל הליטאים בבני ברק מגיעים ל-15 , במסלול הכללי וההמשך תלוי במורים הנגלים לך .
בחב"ד בארה"ב בוגר מסלול מגיע ל-17 ,
אצל הסטמרים בארה"ב יש עדיין כמה עם 36 .
הכי גבוהה בארץ עם 25 בימיינו .
והמסורת היא ב-125 , רק מי קיבל ?
דוד

תוספת

תורת הבעש"ט מתחילה ב-40
תורת ברסלב מתחילה ב-36
לפי הקבלה עם אתה מתחת ל-40 אתה שד .
מזל שהעלו את הרמב"ם ל-41 , אבל תורתו שנכתבה היתה בזמן שהוא היה 37 .
קצת יידישקייט .
דוד

תודה אדון אלטמן...

אני מאוד מנסה להכניס מעט מאורי אל חייך, מקווה שזה יעבוד.

מה מסמלים המספרים?

לפי ההוספה שהוספת
המספרים יכולים להתאים לגיל שבו התחילה
הפעילות, או נכתבו הספרים של האישים הגדולים
שהיזכרת.
אבל מה לגבי שאר המספרים ?

בפשטות

רמת המאור שיש בסתם , מיתוך 125 , מה אמור להיות לפני הגלות ה-125 .
ועכשיו האשכנזי המומוצע החילוני 6-7 , נו מה לא צריך לתת עבודה רוחנית כדי להתעלות .חזרנו פיזית מה אם השאר ?
דהיינו רמת המאור שיש בדפים הללו שהקורא בהם נעטף במאורו של הצדיק ויכול להתגלח על הזקן שלו
בהתעלות במאור ,
ואילו כתבים יש בהם מאור ועד איזה רמה .
יש הנמכה מ- 125 עד 40 בגלופת מאור האדם , ועד לרמה זו נחשבים בני אדם ברחמים ,
תורת האר"י ב-60 .
זוהר בארמית בלי איזכור שמות רבנים או שמות אל , מגיע ל-120 ,
תרגומים עם שמות אנשים ופילפוליהם 35 ,
ושוב עד כמה המאור הפנימי של מישהוא מלווה אותו בסובב המשתלשל עימו ,
דהיינו תמימותך הנושאת אור ביחסה לסובב המשתלשל עימך = סתם ,
סובב השונה ממה שיש בסביבה , זה מלווה אותך כמו הילה .
ואיזה רמת מאור בכתיבת סתם נכנסת למזוזה או לתפילין , כהיבט חיבור לאור פנימי וגבוהה יותר .
כמו שבצבא בטירונות אתה קולט שאתה מושך כוח מעבר לכוח הפיזי ,כך גם המאורות הנ"ל .
השאלה למה זה מיתרגם ומה הוציאו בתור אפשרות ברת קיימה מהכוח אל הפועל .
ואיפה העם לעומת התיקון .
פיזית חזרנו ומה אם השאר ?

דוד

למעלה