סתם כי משעמם לי..

who is this

New member
סתם כי משעמם לי..

אתם לא חייבים לענות.. משה אתה אפילו יכול למחוק.. האם אתה... מעשן? ניסיתי.. לא משהו.. על סמים? המורה לנהיגה שלי חשב שכן.. קורא עיתון? בטח רק בסופ"ש מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? איזה? המקוראי או הרגיל? מדבר עם זרים? לפעמים.. אמא לא מרשה ישן עם בובות פרווה? בטח.. אני ילדה בת 12 יוצא לטיול בגשם? הכי כיף גורי מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? בטח.. אני אומר להם את זה נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? אין כמו לשמוע את נהימת המנוע שנותנים גז אוהב את הקול שלך? לא בהקלטה האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא אני יותר מדי אוהב את עצמי יצאת מהמדינה? בטח אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? לא יודע.. יכולך להיות היית מאוהב? כן היית על סמים? לא אני מסטול טבעי שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? בטח ישנת מחוץ לבית? רק שנתיים בפנימיה חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? עכשיו אולי???? נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? להכינס למועדוןם דרך החלון זה נחשב? פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חלילה הרגת חיה בכוונה? חלילה וחס סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זכור לי.. עודד יודע יותר ממני גנבת משהו? לא היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? בסופרלנד זה נחשב? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס? הוא הכי חמוד מביא מתנות ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? מה זה???????????? במכשושות{{מכשפות}} ?למה הכנסתי את עצמי.. או אני שונא אותך! האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא בדת מאורגנת? ......?? אתה חושב שלאלוהים יש מין? יש אלוהים? לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? למקום שכולו טוב חחח יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? עודד מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? עודד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא להקשיב לאור בשעה מאוחרת.. למה מאני לא מיישם את זה?? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הלב שלי? מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זן? עודד הכי מעט זמן? זה משנה? למה אתם מכירים אותו?? הכי מצחיק? ברוך (משה אל תיעלב אתה פםשוט אידיוט) הכי קרוב? עודד הכי מוזר? עודד הכי חכם? חזי נראה לי.. אבל יש עוד כמה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נראה לי השאלה הזו לא מנוסחת טוב.. הזמר הכי טוב? אין כאלה הכי רועש? עודד האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? מה השאלות הדפוקות האלה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? חזי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עודד הוא כל הזמן מתקשר אלי.. תודה למי שהמציא את השיחה המזוהה על מי אתה סומך הכי הרבה? עודד ועוד כמה מי מקשיב לבעיות שלך? המחברת עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רב האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן לצערי בבית של מי היית אחרון? עודד האם החברים שלך מכירים אותך? םחות או יותר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? הצילו!! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן.. אתן רוצות שיוויון לא?? אתה חושב שהמין השני נראה טוב? כן... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? שאלו אותו מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אין כזה שצחקת עליו? שניר שהלכת איתו לקניות? עודד שאיכזב אותך? גל שגרם לך לבכות? אור עם השאלון המטומטם הזה שלה ששימח אותך? לירון שראית איתו סרט? בן דוד שלי שדיברת איתו בטלפון? לירון (אבל לא זה מקודם.. זו בת) שראית? עודד מה אתה לובש כרגע? בגדים.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני מנגב את הדמעות איזה ספר אתה קורא? מי קורא?? מה יש על הפד לעכבר שלך? השם של החברה תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: משעמם לי מוות לילה טוב האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? אור הרוסיה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן האם סיימת את השאלון הזה כרגע? לא.. מה פתאום זה נדמה לכם ןלסוף-תמונה שעשתה לך את השבוע/היום/סתם תמונה יפה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נ.ב אור עכשיו את עונה על זה..

עומר..

אני באמת חייבת להבין איך לעזאזל אני קשורה לכל דבר שאתה ועודד עושים!? אני לא אשמה שאתה מציק לי עם הודעות של "אור.. משעמם לי"

ואני עונה יא בכיין...

האם אתה... מעשן? לא. על סמים? בטח..חעחע קורא עיתון? יאפ מתפלל? לפעמים. הולך לבית הכנסת? ביום כיפור :] מדבר עם זרים? לפעמים. ישן עם בובות פרווה? חחח.. ת'אמת שכן.. יוצא לטיול בגשם? בטח.. אני תמיד קופצת בשלוליות
מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? אממ..כן.. נוהג? עדיין לא. אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך? אה!? האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא נראה לי.. יצאת מהמדינה? לא.. אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? חח. כן.. דגים
היית מאוהב? יאפ
היית על סמים? ברור.. כל הזמן.. שחית בעירום? חחח.. באמבטיה אולי.. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא.. שיחקת strip poker? קודם אני צריכה ללמוד לשחק פוקר..חח חטפת מכות? לא שאני זוכרת. החטפת מכות למישהו? חח.. כן. שנה שעברה העפתי כיסא על מישהו..
התחילו איתך? חח. כן בטירה.. היית על במה? יאפ ישנת מחוץ לבית? לעעע.. ברור שכן .. חשבת על התאבדות? חח.. כן.. אבל זה היה סתם כדי לעצבן את עודד. נשארת ער כל הלילה? יאפ דיברת בטלפון כל הלילה? אממ.. כמעט כל הלילה. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן!! ישנת כל היום? כל יום שבת.. הרגת מישהו? עוד לא. חשבת שאתה משתגע? כן.. אתמול שעודד התקשר אלי בארבע בבוקר
נישקת מישהו מאותו מין? איככ.. לא בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כןן
עברת על החוק? אמממ.. לא נראה לי.. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? למה בטעות?! הרגת חיה בכוונה? חח. נמלה זה נחשב?! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? חחחח.. כן
גנבת משהו? חחח.. אני וחברה שלי פילחנו קלפים של קטנטנות בכיתה ו'
היית בטלוויזיה/ רדיו? כן.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא באלוהים? ברור.. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא.. ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? הכי לא ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? וואט דה פאק?! במכשושות{{מכשפות}} ? פחחחחח.. נגיד שהבנתי ת'שאלה. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. חעחע באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? אממ. בדת מאורגנת? אה?!!? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא.. לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? אני לא חושבת על זה.. יש לך חברים הומואים/לסביות? למזלי.. לא. מי החבר הכי טוב שלך? אממ..עודד?! מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? עודד.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסתום ת'פה לפעמים. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? black & white together מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ.. את כולם בישוב אני מכירה מאותו זמן.. הכי מעט זמן? זה משנה? למה אתם מכירים אותו?? הכי מצחיק? בר. הכי קרוב? עודד ומעין. הכי מוזר? ת'אמת?! עודד.. הכי חכם? אממ.. חן. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? -- הזמר הכי טוב? נדב (?) הכי רועש? מעין. האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? חחח.. איזה שאלות הזויות.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? עודד. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עודד.. כל היום והלילה בערך..חח על מי אתה סומך הכי הרבה? אממ.. עודד נדב עומר ומעין. מי מקשיב לבעיות שלך? אין לי בעיות
עם מי אתה רב הכי הרבה? עודד.. כל שעה בערך
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חח.. אף פעם לא מבינים אותי.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ת'אמת שכן. בבית של מי היית אחרון? אממ.. עודד ושניה אחרי זה אורית צור .. האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בטחח. אתה חושב שהמין השני נראה טוב? תלוי מי.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מה אני קוראת מחשבות של המין השני?! מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אהמ.. זה רק עודד ועומר יודעים..חח שצחקת עליו? עודד שהלכת איתו לקניות? אממ.. אמא!? שאיכזב אותך? לא זוכרת. שגרם לך לבכות? חח.. סוד
ששימח אותך? אממ.. עודד ונדב היום?! שראית איתו סרט? מעין. שדיברת איתו בטלפון? עודד.. שראית? עודד מה אתה לובש כרגע? טרנינג וסווצ'ר
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בראש.. הוא ממש כואב מהשאלות האלה
איזה ספר אתה קורא? רומאו ויוליה בשיעור ספרות?! מה יש על הפד לעכבר שלך? אני שונאת את הפדים האלה.. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: רוצה למות מהשאלון האידיוטי הזה. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? עומר. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפפ האם סיימת את השאלון הזה כרגע? כןןןן.. סופסוף =) ןלסוף-תמונה שעשתה לך את השבוע/היום/סתם תמונה יפה...

הנה עומר שלי

האם אתה... מעשן? נרגילה רק על סמים? יום יום נראה לכם קורא עיתון? מתי שיש זמן מתפלל? לפעמים הולך לבית הכנסת? בחגים מדבר עם זרים? פעם בההה ישן עם בובות פרווה? לא עברתי את זה יוצא לטיול בגשם? כן אבל אני באופן אישי שונאת את זה מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? ת'אמת שלא רק לפעמים נוהג? לא אני רק מחכה שזה יבוא אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך? כן האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן לתורכיה וקפריסין וארצות הברית אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן חחח היית מאוהב? כן עדיין חחח היית על סמים? לא איכססס שחית בעירום? לא יש גבול היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker? כן אני מתה על זה חטפת מכות? כן חחחח החטפת מכות למישהו? כן אבל קטנות חחח התחילו איתך? כן היית על במה? כן מלא פעמים ישנת מחוץ לבית? כן אתמול חחח התאבדות?.לא מגיעה לרמות כאלה דיברת בטלפון כל הלילה?פול פעמיים ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום?כן גת מישהו? כן אבל חצי לילה חחח חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? איככ.. לא בגדו בך? כן הרבה פעמיים היה לך חלום שהתגשם? כןן עברת על החוק? לא שאני זוכרת רסם?כן. הרגת חיה בטעות? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?לא היית בטלוויזיה/ רדיו? כן.. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י?לא חלום שחזר כמה פעמים?כן האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא יודעת ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? וואט דה פאק?! במכשושות{{מכשפות}} ? פחחחחח.. נגיד שהבנתי ת'שאלה. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בחיים לא ראיתי שכוכ נופל חחח באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? כן מאורגנת? מה?! אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? לאן שה' ייחליט יש לך חברים הומואים/לסביות? למזלי.. לא. מי החבר הכי טוב שלך? שרית כפרה עלייה דם שיודע הכי הרבה עליך?שרית ה הכי טובה שמישהו נתן לך? ה' את ההורים שלי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שרית הכי מעט זמן? נוי הכי מצחיק? אתם לא מכירים הכי קרוב? שרית מוזר?ת'אמת אני לא יודעת חחחח חכם? אני הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סבתא שלי ז"ל זמר הכי טוב? אין לי האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? מאיפה זה צץ? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? שרית,דין,דניאל,עוז,נוי אתם לא מכירים אם מיאתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נוי מי אתה סומך הכי הרבה? שרית נוי ואמא שלי מי מקשיב לבעיות שלך?שרית עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה כמעט האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?יש פעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? ת'אמת שכן. בבית של מי היית אחרון? שרית אנחנו שכנות חחח האם החברים שלך מכירים אותך? כן כולם מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא חושבת שזה נכון שב שהמין השני נראה טוב? יש כמה בודדים אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מה אני קוראת מחשבות של המין השני?! מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אני לא חושבת על רצח חחח שצחקת עליו? אאף אחד שהלכת איתו לקניות? אממ.. אמא שאיכזב אותך? מישהו אתם לא מכירים שגרם לך לבכות? שמור אצליי ששימח אותך? שרית ונוי ו סרט?שרית ברת איתו בטלפון? נוי שראית?כל השכבה אתמול מה אתה לובש כרגע? מכנס שחור אם פסים לבנים וחולצה שחורה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?כואב לי הראש ברמות ממכם איזה ספר אתה קורא? קטרינה על הפד לעכבר שלך? אני שונאת את הפדים האלה.. תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: על הפנים ממכם האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן דניאל מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן האם סיימת את השאלון הזה כרגע? כןןןן.. סופסוף =) ןלסוף-תמונה שעשתה לך את השבוע/היום/סתם תמונה יפה...

שלייי ../images/Emo9.gif

האם אתה... מעשן? חלילה על סמים? חלילה קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לאאאא הולך לבית הכנסת? לא מדבר עם זרים? כן הכי כייף!! ישן עם בובות פרווה? יש בעיה עם בבות פרווה??? יוצא לטיול בגשם? התרגלתי...אני בבית"ר מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? אני לא שונא אף אחד נוהג? לא :( אוהב לנסוע מהר? על האופניים? אוהב את הקול שלך? לאאאאא בעע האם אי-פעם... פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? חלילה... סתם כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כייייןןן היית מאוהב? עדיין!!! היית על סמים? :\ שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? ב"ה לא!! רק בריאות על כולנו אמן! עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת strip poker? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן (ושברתי לו את המשקפיים חיחיחי) התחילו איתך? מי המטורף?!?! היית על במה? ברוררררררר אהבת חיי ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן 0הכי כייף) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא הבנתי ישנת כל היום? יס הרגת מישהו? :( טרם חשבת שאתה משתגע? יואוו אתמוללל כשלמדתי להיסטוריה!! נישקת מישהו מאותו מין? אמממ... ??.. בגדו בך? ! היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? מלא פגשת מישהו מפורסם? יסס הרגת חיה בטעות? שששש הרגת חיה בכוונה? חלילה וחס (אין לי כוח לשנות את עומר) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? נראה לי שלא.. היית בטלוויזיה/ רדיו? אני מדר ברדיו קול אריאל 106FM הייתה לך התמוטטות עצבים? אני חושב שכן קפצת בנג'י? לאאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ברור האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? זה מסובך... אני מאמין שיש אלוהים בשטן? לא בסנטה קלאוס? אוייש סתמו ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? מה זה???????????? במכשושות{{מכשפות}} ? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן (לא התגשמה!!) זונוווווות באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? לא בדת מאורגנת? ......?? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן גבר! לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? לקבר הקר הזה יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? לא ניכנס לזה.. מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? גם לזה לא ניכנס.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא וזכר ונ מה אני אלדין מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? שחף מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דולב הכי מעט זמן? אממ. וואי שכחתי איך קוראים לו (איזה פאדיחות!) חח הכי מצחיק? דולב הכי קרוב? ששש הכי מוזר? שחף הכי חכם? יונתן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נוי הזמר הכי טוב? אני אוהב את עברי לידר ופוליקר וסקעת ושירוש מימון ועוד הכי רועש? שחף האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? פחחחחחח סתמו עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? -שחף עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מסובך לי על מי אתה סומך הכי הרבה? ? מי מקשיב לבעיות שלך? וואי אתם מסבכם אותי עם השאלות האלה!! עם מי אתה רב הכי הרבה? שחף האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא מביניםםםםם האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא לצערי בבית של מי היית אחרון? שחף האם החברים שלך מכירים אותך? בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה מה זה לא מעניין אותי.. אתה חושב שהמין השני נראה טוב? תלוי מי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אייףףףףףף מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שחף שצחקת עליו? שחף שהלכת איתו לקניות? לאדע שאיכזב אותך? ויקי שגרם לך לבכות? עזבו.. ששימח אותך? עזבו... שראית איתו סרט? לא זוכר....כנראה ששחף שדיברת איתו בטלפון? בר שראית? שחף מה אתה לובש כרגע? סייבר סקס? או שזה רק אני באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אויייי תמשיך איזה ספר אתה קורא? "מועדון הגברים" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אני עייף ותכף אלך לישון האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא האם סיימת את השאלון הזה כרגע? בייייייייי

זה עודד שיניתי כינוי :)

האם אתה... מעשן? מ'זה יתן לי??? על סמים? תלוי מי מדבר??? שמעון אומר שאני על בנג טבעי אז הוא צודק כי לא נגעתי בחרא הזה! (המורה שלי לנהיגה ) קורא עיתון? חיבו מתפלל? לבורא עולם! הולך לבית הכנסת? איזה? שיש כחח מדבר עם זרים? .. רק זרים מסכימים לדבר איתי :) ישן עם בובות פרווה? ברור רק עם בובת פרווה אחת לא נחשבתת מה אני פאקצה פלצנית או קוקסינל הומו??? יוצא לטיול בגשם? אין כמו טיול גשה! מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? מדבר אבל הם יודעים את מה שאני מרגיש אליהםם! נוהג? נהג שודים! אוהב לנסוע מהר?אוהב אבל בדר"כ שמעון דופק לי כאפה באותו זמן שאני מתחיל לנסוע מהר! אוהב את הקול שלך? לא הייתי רוצה אחר אבל יש לי קול מכוער! האם אי-פעם... פגעת בעצמך? בטחחח ראיתי את עומר! זאת פגיעה רצינית! יצאת מהמדינה? חיובי! אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? אמממממממממ אמממממממ אמממ היית מאוהב? עדין :) היית על סמים? אצלי זה טבעי! שחית בעירום? כמובן! היה לך מקרה חירום רפואי? בטחחח הייתי שרק שלוש! עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? למה ?? כפרה על המשפחה הזאת! שיחקת strip poker? לא ידוע פוקר! חטפת מכות? מה אני ילד כאפותת??? החטפת מכות למישהו? כןן לרוסיה :) התחילו איתך? כל הזמן! רק בנות לא מבינות אני לא מעונין! היית על במה? שרפתי את הבמה! ישנת מחוץ לבית? בטח! חשבת על התאבדות? אני לא פוגע ברכוש צה"ל לעתיד :)! נשארת ער כל הלילה? בטחחח דיברת בטלפון כל הלילה? כן,עם אור הרוסיה לא גולני יאנטו יקטרינה!! וגם עם קוקי שלי!! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בטחחח ישנת כל היום? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הרגת מישהו? בטחחחח את עדןן שלי :'( חשבת שאתה משתגע? לאאאא נישקת מישהו מאותו מין? איכככ אני לא הומו! בגדו בך? חס וחלילה! היה לך חלום שהתגשם? כןן יותר מידי חלומות כאלה! עברת על החוק? כל בן אדם עובר על החוק א'פחד לא מושלם! פגשת מישהו מפורסם? יותר מידי! הרגת חיה בטעות? נמלה??? הרגת חיה בכוונה? דבורות יתושים זבובים וכאלה גועל נפש! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממממ לא נראה לי שסיפרתי דבר כזה! אבל בקטנה! גנבת משהו? את הכדור של שניר :) כיתה א' נראה לי! היית בטלוויזיה/ רדיו? בטחח כולי דוגמןן צמרת! הייתה לך התמוטטות עצבים? לא התמוטטות עצביןם אבל עצבים היום תשאלו את התנור בבית הוא ראה את הרגל שלי ששברה אותו מקרוב! קפצת בנג'י? לצערי לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אמממ לאאאאאאאא שידוע לי! האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?בטחח אין עוד מלבדווו! בשטן?לא בסנטה קלאוס? למה שאני יאמין בגוי?? ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כןןן ולא אני חשוב שאלוהים נותן לך משזל כך שזה לא הכי נחשב באהבה ממבט ראשון? לא מאמין בדבר שהלא הוכח לי! ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? מהההההההההה במכשושות{{מכשפות}} ?לאא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כןן בגללי חיפה ניצחה את מכבי ת"א ב93-94 שנה 5-0!! זה מה שביקשתי :) באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? בטחחח מה שרשוןם בתורה הוא אמת לאמיתה! בדת מאורגנת? ......?? רק באלוהים אני מאמין! אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא הוא במין לא מוגדר הוא מעלינו! לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? דגן עדן ואחדים מאיתנו לגאנום! יש לך חברים הומואים/לסביות? חס וחלילה! מי החבר הכי טוב שלך? יש לי הררבה אבל שלוש שאני שהם ממש משמש משמש משמש ממש משמ ממש ממש ממש משמשמשמשממש טובים יקטרינה נורי והסטלן מתמן! מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? עמור ונדב אור בוכה שהיא לא ידועת את התפקיד בקוסים אבל היא יודעת הכלל חוץ מ'זה בעיקרון שלושתם+ שירלי! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת עם קצת רצון וקצת תרגול יכול לזיין את כל הלול! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמממ לא חשבתי על זה! מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זן? נדב נולדנו חודש אחרי השני והיינו מאז ביחד! הכי מעט זמן?כל הכיתה הפלצנית שלי! הכי מצחיק? וואי לא ידוע משפחת מועלם שמעון ואים שלי גומרים אותי מצחוק! הכי קרוב? עומר אור נדב שירלי הכי מוזר? שניר! וואי הוא הכי מוזר שראיתי בחיים שלי בן 20 נראה בן 10 מכוער תחת ומתנהג כמו בן 5 והוא בצה"ל! עלקק צה"ל הכי חכם? עומררררררררר וענבררררר אחותי החכמהההההההה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שירלייייייייייייייייייייייייייי הזמר הכי טוב? און תוהמי ויוגב בנעיים ואורי רחמים! הכי רועש? זה התפקיד שלי אבל נדב אחרייי האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? אוררררר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? וואייי זה קשה! יקטריננה אור גולני כפרה עלייה לינוי או שירלי??? זה לא ידוע! על מי אתה סומך הכי הרבה? שירלי נדב עומר יקטרינה אור לינוי רן שניר (הוא טיפש הוא לאא ידוע כלום אבל אני סומך עליו) גיא יקיר ועוד כמה ששכחתי מי מקשיב לבעיות שלך? אמא! עם מי אתה רב הכי הרבה? וואי זה יותר קשה שירלי ויקטרינה מתחרות האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בטחח אני הכי גלוי שיש! האם אתה סומך על אחרים בקלות? חיבוי! בבית של מי היית אחרון? אצל לוקו??! האם החברים שלך מכירים אותך? 10000000000000% האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא זה דבר יפה! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?בטחחח כמה כבר עשו זאת אבל אמרתי לא :) אתה חושב שהמין השני נראה טוב? יש כאאלה ושי כאלה אבל ככה הם נראות בסדר רק שיגדלו את הילדים טוב זה הכי חשוב! כי זה התפקיד שלהםם אב ולהכין אוכל! אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? אני ידוע את זה! מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אור! שצחקת עליו? שניר שהלכת איתו לקניות? עומררררר שאיכזב אותך? אין כזה שגרם לך לבכות? =////// ששימח אותך? אור היא הצחיקה אותי לפני רגע (היא אמרה לי לכתוב) שראית איתו סרט? כדורגל זה לא סרט אז אני לא זוכר שדיברת איתו בטלפון? שירלי :) שראית אותו? את הארוסיה שלי היא לידי תבינו למה היא רשמוה כל כך הרבה :)! מה אתה לובש כרגע? אמממ כלום אבל בשביל אור נרשום בוקסר! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני נוגע באיבר מין הגברי והסקסי שלי איזה ספר אתה קורא? מי קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? אמממממממממ תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: מי הטיפש שהביא את הדבר הזה?? האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?יקטרינה פפסי פפפסייי פזול נחוי! האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן ןלסוף-תמונה שעשתה לך את השבוע/היום/סתם תמונה יפה... ראיתי את עצבמי בערום וזה פשוט שבר אותי כמה אני חתיךךך!

.

האם אתה... מעשן? כן!!! על סמים? לא אבל בגיד 16-17 אני אנסה... קורא עיתון? כן,את הספורט ואם אני מספיק גם את הראשי מתפלל? מדי פעם הולך לבית הכנסת? איזה? המקוראי או הרגיל?מרוקאי!!! מדבר עם זרים? לפעמים.. ישן עם בובות פרווה? לא חושב... יוצא לטיול בגשם? כן... מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? מעריך את מי ששונא אותי,מי שרוצה לדעת למה שיבקש... נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אין כמו לשמוע את נהימת המנוע שמפדלים באופניים אוהב את הקול שלך? כן... האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן... יצאת מהמדינה? כן... אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא אני מסטול טבעי שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שיחקת strip poker? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? לכן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? עכשיו אולי????לא... נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא ממש עברת על החוק? להכינס למועדוןם דרך החלון זה נחשב?כן עברתי על החוק,חוקים נועדו כדי שישברו אותם פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה זה נחשב? הרגת חיה בכוונה? נמלה זה נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שאני יודע... גנבת משהו? כן היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא.... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לאברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? כן במכשושות{{מכשפות}} ?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום?כן בדת מאורגנת? ......?? אתה חושב שלאלוהים יש מין? יש אלוהים?יש אלוהים,אין לו מין. לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? לקבר. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? תום מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? תום... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תיהיה אתה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? :S מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זן? תום,רוני הכי מעט זמן? זה משנה? למה אתם מכירים אותו??איתי.כי אני מכיר...:S הכי מצחיק? כל אחד בדרכו שלו.וגם משה... הכי קרוב? תום הכי מוזר? לא חסר. הכי חכם? חסר...חחחח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? :S הזמר הכי טוב? אני הייחד ששר... הכי רועש? גרישה האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? מה השאלות הדפוקות האלה? בדיוק! עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? :S עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא שם לב... מי אתה סומך הכי הרבה? חברים! מי מקשיב לבעיות שלך? המחברת עם מי אתה רב הכי הרבה? עם כולם... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? איתי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן.. אתן רוצות שיוויון לא?? אתה חושב שהמין השני נראה טוב? כן... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יש שאומרים שכן,אני לא מבין אותם... מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? לא יודע... שצחקת עליו? לא יודע... שהלכת איתו לקניות? אמא?!:S שאיכזב אותך? איתי... שגרם לך לבכות? לא בכית מזמן ב'ה!!! ששימח אותך? הרבה דברים משמחים אותי:) שראית איתו סרט? חברים שדיברת איתו בטלפון? תום שראית? איתי מה אתה לובש כרגע? חולצה ג'ינס... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? :S איזה ספר אתה קורא? סלמנדרה.ספר חזק!ואת חוכמת המנהיגות מה יש על הפד לעכבר שלך? העכבר שלי לא במחזור... תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: אין לי מושג ארבע חמש?! האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? חברים האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן האם סיימת את השאלון הזה כרגע? כן!!

t i t u s h

New member
שלי

האם אתה... מעשן? לא.. על סמים?בטח.. קורא עיתון?כשיש לי זמן מתפלל? לא הולך לבית הכנסת? ביום כיפור ,רה"ש ושבועות מדבר עם זרים? בדר"כ לא ישן עם בובות פרווה? רק עם הדובי שלי אני נרדמת
יוצא לטיול בגשם? זה תמיד משום יוצא לי על גשם מדבר עם אנשים אף על פי שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? הלוואי אוהב לנסוע מהר?-- אוהב את הקול שלך?לא ממש האם אי-פעם... פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגורם לאנשים אחרים להקיא?..חח נראה לי לדרור היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? לא שידוע לי ברחת מהבית? לא שיחקת strip poker? לא..אבל מעוניינת חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? ברור!! ישנת מחוץ לבית? כן.. חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא..אבל נראה לי שלא יזיק לי הרגת מישהו?לא אבל אני מתקרבת לזה חשבת שאתה משתגע? כן כשלמדתי להיסטוריה נישקת מישהו מאותו מין? עוד לא..
בגדו בך? לא שאני יודעת היה לך חלום שהתגשם? לא זוכרת עברת על החוק? יש לי בעייה בזיכרון בזמן האחרון פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? מה פתאום! אבוי לי הרגת חיה בכוונה? אבוי ואבוי לי!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא..אבל ניסו לשכנע אותי לגנוב היית בטלוויזיה/ רדיו? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? נראה לי שכן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם את מאמין/ה... באסטרולוגיה? כן בקסם? רוצה להאמין באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לפעמים בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (לא יכול להיות טוב בלי הרע)? כן במכשושות{{מכשפות}} ? רק בפייפר ]יבי ופייג' האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן-עדן וגהנום? רק גן עדן בדת מאורגנת? מה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? אישה לאן אתה חושב שאנו הולכים אחרי שאנו מתים? לגן עדן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? ---- מי האדם שיודע הכי הרבה עליך? דרור בר ונתלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אם זה לא פשוט , זה פשוט לא! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? החרפון שלי מי החבר.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותם הכי מעט זמן? לא מכירים הכי מצחיק? דולב ודרור הכי קרוב? דרור הכי מוזר? דרור הכי חכם? יונתן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ליטל הזמר הכי טוב? דרור הכי רועש? רותם האם חשבת פעם לעשות סקס עם חבר? כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונ-ליין? אין לי זמן לשיחות ארוכות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דרור על מי אתה סומך הכי הרבה? -------- מי מקשיב לבעיות שלך? לא מרבה לספר עם מי אתה רב הכי הרבה? דרור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? בביביסיטר האם החברים שלך מכירים אותך? רובפ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני נראה טוב? כן... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? חלק מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? אלירן שצחקת עליו? נתלי שהלכת איתו לקניות? אמא שאיכזב אותך? דולב שגרם לך לבכות? לא נפתח זאת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון?בר שראית? דרור מה אתה לובש כרגע? בגדי בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בלחי איזה ספר אתה קורא? "אם יש גן עדן" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע בחמש מלים: רואה כוכב נולד ארבע ביי האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? דרור האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא האם סיימת את השאלון הזה כרגע? שאלה רטורית בייי

למעלה