סתם כי משעמם לי..
המערכון הראשון של לובה בהשתתפות חברי הפורום (הומצא ע"י עמית - (c)) לובה התקדמה לתפקיד
מנהלת הסופר
*אתי באה ללובה, לסטאנד של המנהל* "סליחה, את המנהלת?" "כן. אתה רָצֶה מתלוננת?" "כן למען האמת, יש כאן קופאית שלא מבינה אותי נכון. היא טוענת שאני זילזלתי בזה שהיא רוסייה, ולא נותנת לי להעביר את המוצרים" "את אָמֶרֶת גזען משהו לקופאית יבגניה?" "לא לא, פשוט תיקנתי אותה שלא אומרים לאישה הולך, אלא הולכת" *לובה במבט מפחיד* "את אמרת יבגניה מה הָלֶכֶת לא הָלֶך מה גזען רוסייה עלה 3 שנים בארץ רצה לשבת עָבֶדֶת קשה כָּמוֹנָה מה את?" "מה? סה"כ ביקשתי שתדבר אליי נכון" *לובה מדברת בטון הכועס* "אין מה לדברת נכון. כל היום מדברת נכון לא מעביר מוצרים מה גזען עבדת קשה. בא מנהל רשת שואל: "כמה לקוחות בא בסופר לובה?" "אמרת אחד בא בלובה" כי כל היום מדברת נכון. מנהל אמרת: "לובה, הלכת בבית שלך" אין עבודה, אין שפה. קששה, קששה" "אבל.." "לובה הלכת עבדת מנקה רחובות אין מה לתת אוכל מה ילדים. אין עבודה, אין שפה. קששה! קששה! הלכת מפה, לא באה בלובה בלובה בחיים שלך!". *אתי הולכת בכעס* *חרירה באה לסטאנד של המנהל* "כן. אתה רָצֶה מתלוננת?" "לא לא, באתי רק לקחת את הפרס "טדי הדובון" שקיבלתי על קניית שישיית קולה" "סֶדֶר" *לובה בודקת* "אין מה נשארת פרדי דובונָה" "מה? את בטוחה? תבדקי שוב בבקשה" *לובה במבט מפחיד* "את לא האמינה מה לובה בָּדֶקֶת לא מָצֶת פרדי דובונָה?" "לא לא לא. פשוט רציתי שתבדקי עוד פעם כדי להיות בטוחה. נו טוב, לא משנה, עזבי.." *לובה במבט הכועס* "את אמרת מה לא בָּדַקֶת. אחר כך אמרת "עזבי עזבי" בא מנהל שאלת "כמה לקוחות קבלת פרס בלובה?", אמרת "אחד קבלת בלובה" כי כל היום בדקת עזבי. מנהל אמרת "לובה, הלכת בבית שלך" אין עבודה. אין שפה. קששה. קששה." "טוב, סלי.." "ולובה הלכת מצרפת לצעדה ויקי כנפו ולובה יָשֶנֶת באוהל. אין עבודה, אין שפה. קששה! קששה! *לובה לוקחת את השקיות עם המוצרים ,מרוקנת אותן ומדברת בטון המזלזל* אתה לקחת מוצרים שלך, לא קונה פה יותר" "רגע רגע אז איפה אני אקנה?" "אה קוסמוס, משה פיצוחימה פִּיצוֹצָה. לא באה בלובה יותר בחיים שלך" "נו סליחה.." "לא סָלֶחֶת" "בקשה?" "צטערת" *חרירה הולכת* ובגלל שבטירוף אין לי זמן, אני חייב לזוז. מקווה שנהניתם.. סתם נהניתי לכתוב את זה.. אתם יכולים לשרשר מערכוני לובה משלכם
. אני אמשיך את שלי היום בלילה או מחר
.
המערכון הראשון של לובה בהשתתפות חברי הפורום (הומצא ע"י עמית - (c)) לובה התקדמה לתפקיד