סתם כי זה נחמד...

אומפ

New member
סתם כי זה נחמד...

שוטטתי לי באתר MTV, וראיתי את זה: To: Michelle Branch From: Chromey Subject: You're such an inspiration Hi! Just wanted to say that you're absolutely amazing and such an inspiration to me. I was just wondering if you have any aspirations for the future other than music...like managing or producing, or are you just solely about making some kick ass music? Thanks! To: Chromey From: Michelle Branch Subject: You're such an inspiration Hey! Thank you! I have a lot of goals...One of them being to help find and sign new bands. Another being to write a movie...The list goes on and on. M To: Michelle Branch From: cantholdmedown16 Subject: Hi First of all, I just want to say that I'm a really big fan of yours and you are an amazing singer and guitar player. My question is if you could collaborate with any musician, living or dead, who would it be? To: cantholdmedown16 From: Michelle Branch Subject: Hi Hmmmm...Probably Sir Paul McCartney! Thanks! M איזה מתוקה :) סתם חשבתי שתרצו לראות

little bry

New member
יש לך מושג מה זה אומר?חחחחחחח

בא לך לסכם בקצרה בעברית?

White Stripe

New member
שרייתת - הנה לך תרגוםם

טוב זה מה שאומפ שלנו ראתה: אל: מישל בראנץ' מ: גולש/ת.. נושא: את כזאת השראה היי! רק רציתי לומר שאת מדהימה לחלוטין והשראה אדירה עבורי. רק תהיתי אם יש לך שאיפות לעתיד שונות ממוזיקה.. כמו ניהול או יצירה, או שאת רק בקטע של עשיית מוזיקת קיק-אס? תודה! מ: מישל בראנץ' אל: גולש/ת נושא: את כזאת השראה (תגובה) היי! תודה לך! יש לי הרבה מטרות.. אחת מהן היא להיות לעזר בגילוי והכנסת אומנים חדשים. אחרת היא לכתוב סרט.. הרשימה ממשיכה וממשיכה. .מ. (מישל, דהה) אל: מישל בראנץ' מ: גולש/ת נושא: היי ראשית, אני רק רציתי להגיד שאני באמת מעריץ גדול שלך ואת זמרת וגיטריסטית מדהימה. השאלה שלי היא, אם תוכלי להיות שותפה עם עוד מוזיקאי, שאלה של חיים או מוות, מי זה יהיה? אל: גולש/ת מ: מישל בראנץ' נושא: היי (תגובה) קרוב לוודאי שסיר פאול מקארטני! תודה! .מ. טוב זייהו..

אומפ

New member
אמממם

אני אחפש :/ זה מהאתר של MTV בחלק שמעריצים שולחים לאמנים שאלות או מכתבים

למעלה