סתם כי בא לשתף...

סתם כי בא לשתף...

היתגרשתי לפני כ- שנתיים וחצי..והיחסים היו מאוד טובים.. האמת היו הרבה רגשות..והיתראינו הרבה, לפני חודשיים בערך לא יודעת מה קרה אבל התחיל להיתנהג לא יפה...ממש כאילו אני לא מכירה אותו .שאלתי אותו מה קורה איתו? והוא לא ממש עונה..לאחרונה מיתייחס מגעיל ממש..האמת היא שאני עכשיו בתקופה כזאת בעבודה שאני ממש עושה חיל ומעריכים אותי ,כולם והסביבה והוא היחיד שמיתייחס מגעיל ומזלזל..ומדבר אלי לא יפה אני יודעת שהקשר היה צריך להיתנתק מיד אחרי הגירושים אבל כניראה שלשנינו היה קשה...וניראה לי שעכשיו אני פתאום מבינה שוואלה הוא לא חייב לי כלום! אבל זה קשה לי ולא מצליחה לצאת מיזה, ומרגישה נורא וחייבת לצאת ממנו!!!!!!!!!! פשוט חייבת.. אבל איך? איך עושים את הסויץ? אחרי כ"כ הרבה שנים ביחד? איך הוא יכול לדבר אלי ככה ? ולמה? בחיים לא דיברתי איתו לא יפה.. טוב אני מרגישה שאני מתחילה להתבכיין לכם פה...אז זהו רק רתיצי לספר למישהו שלא מכיר אותי מה עובר עלי כי אף אחד מהקרובים לא יודע תודה.

אולי יש קשר

אולי יש קשר בין העובדה שאת עושה חיל בשאר תחומי חייך ליחס השלילי שלו? ועוד אופציה. אולי פתאום הוא התחיל להרגיש דווקא רצון לקרבה, והוא מנסה להילחם בזה עם עצמו. היחס השלילי הוא כלי שבעזרתו הוא מנסה דווקא להתרחק, או לגרום לך להתרחק. אולי זה באמת מה שתעשי... זה גם נכון לגבי כל אדם שמתנהג אליך בזלזול.

ואני (לצערי) חושבת בדיוק

הפוך.... אולי פשוט נימאס לו? אולי ..זהו ..ניגמר לו.. אולי הבין שאם נמשיך להיות בקשר (לא קשר..) אז זה לא ייגמר לעולם..? והגיע הזמן... אולי יוצא עם מישהי ורוצה אותי מחוץ לחיים שלו כי אני מפריעה..? אולי מרחם עלי שאני עדיין מקווה...? מה שהכי מוזר זה שאני כאילו זקוקה עדיין להערכה שלו על כל מיני דברים ולא חושבת על זה שהנה כולם רואים אותך..ויודעים מה את שווה..וגם את צריכה לדעת את זה ..אבל לא! חשוב לי הוא, חשובה ההכרה שלו.. מה שעצוב זה שהיכרתי בחורים "על הדרך" וכן יש לי מחזרים ..אבל לא מעוניינת באף אחד כי הוא כל הזמן בראש שלי...וביגללו לא נותנת צ'אנס לאף אחד..יושבת ומחכה לו כמו איזה "כלב נאמן"..וזה מעצבן אותי..ואני כועסת על עצמי ביגלל זה... אבל ניראה לי שבאמת הדבר הטוב שיצא מכל זה (אחרי שאסיים לבכות כמובן...)זה שאני אתחיל סוף סוף לדאוג גם לעצמי ,אפתח לאחרים ואתחיל לחיות את החיים...

denur1

New member
כנראה שרק עכשיו תתגרשו באמת.

העיקר שתמשיכי להצליח בכל יתר התחומים, והגרושים אכן יקבלו גם תוקף מעשי, כנראה שחצי גרושים לא בדיוק מחזיק לאורך זמן.

כמו גם נישואים.....

אז אולי שמישהו כבר ימציא את "המודל המנצח..." מכירים את התיאוריה שאומרת שמי שהמציא את מוסד הנישואים היה בכלל רווק....או הומו.....(-:

למעלה