סתם כי בא לי ....

נוש20

New member
סתם כי בא לי ....

בא לי להגיד את כמה אני חולה פה על האנשים בבלוגים..אז אמרתי..יאללה למה שלא נשאיר הודעה..ואלו שמות האנשים שאני חולה מתה שרופה עליהם!!!! חיילת משוקולד-האחת והיחידה!!!,דינו20 המלך:)) והזמר',בובה בהפרעה הענקית ,פה אטלנטה הכוסית,אני רוצה גם וגם,אנטוני מס' 1,ברביתת היחידה,יוסי הכריש,ברדוק ,לורין,מלאכית,2סוכר ,אורבך,אדיר23,אהובת השומר,אלין,התפוח הסגול,לוכד הפרפרים(פיני),נדב,פצצה על 2 המוכשרת,bateloosh/// בקיצר סתם רציתי להגיד עד כמה אני אוהבת אותכם..ומכורה אליכם..!! תגובות יתקבלו בברכה ואם שכחתי מישהו אני מתנצלת מראש כי אני חולה על כח אחד ואחד מכם!!!!!!!!!!! שלכם נוש20=אורטל=...........................זה כבר הטובים שבנכם יודעים

נוש20

New member
אופס שכחתי

שכחתי להוסיף לרשימה את נרקיסטית,את שנטיפי,אור מחיפה,מימוון,וואלה לא זוכרת מי עוד.....

נוששש כפרה עליךךךךךךךך

מה המצב???????????? את יודעת שהיום יש לי יום הולדת???????? איזה מעצבנת אני אני מזכירה לך הרבה....תזכרי עכשיו לשנה הבאה...חחחח סתם!!!!

נוש20

New member
מלאכייייייייייית

מזלללללללללללללללללל טוב..עד מאה עשרים ושתיים... המווווווווווווון בריאות אושר ..שתזכי לקבל כל מה שתרצי.. אוהבת אותך נוש 20

נושששששששששששששששש

חחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווולההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נשמהההההההההההההה

נושנושית

תודה רבה לך שאני ברשימת ה"אופס שכחתי" !!! סתם ממי, תודה חולה עלייך

נושששששששששששש ../images/Emo25.gif

מטורפת עלייך מאמי חבל לך על הזמן... וואלה את מצחיקה.. וכוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אוהבת המון המון המון ככה
אושררררררררר כהןןןןןןן

ליאלוש1

New member
היי נוש מאמי!!!(שכחת אותי)חיחיחי

סתם רציתי להגיד לך שאת אחלה בחורה מהכירותי הקצרה אז שיהיה לך אחלה סופ"ש ושבת שלום ותהני ותעשי חים כולם אוהבת אותכם תבלו ותעשו חיים מתוקים שלי(נשיקות)

טוב טוב טוב... נושה כנסי לכאן ומייד

טוב אז ככה: כפרהההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךך יאאאאאאאאאאאאאא כוסיתתתתתתתתתתתתתת חולהההההההההההההההההההה מתההההההההההההההההה שרופהההההההההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יאאאאאאאאאאאאאא מיוחדתתתתתתתתתתתתתתתת שכמותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איןןןןןןןןןןןןןןןןןן איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לךךךךךךךךךךךךךךךך מספרררררררררררררררררררר 2 ולעולםםםםםםםםםםםםםםםםםם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תהיהההההההההההההההההההההההה טוב אני מקווה שהבנת שאת כל זה אני צועקת אהה? אז דעי לך נושה שאת ילדה מקסימונת חולה מתה שרופה עלייך ואני מקווה שאת מודעת לכל זה ואם לא אני אקר'ע לך תתחת יאלה יאלה שזה יהיה לך בר'ור' אהה? חולהההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךך

נוש20

New member
יער'יתוששששששש!!!!

טוב קודם כל אנשים אני רוצה שתדעו שאין על יערית כאן בבלוג היא הההההההההההההכי הככככככככככככככככככככככככככככככי מיוחדת!!וגם הכי סתומה ביחד עם זה..!אבל לא נורא לזה מתרגלים!! טוב בקיצר היא הכריחה אותי אז אני יגיד לך יעריייייית עד כמה אני מתה שר'ופה עליך!!!!!!1 כפר'ה כפר'ה כפר'ה...טוב זה סתם כי היה בא לי להגיד ר'..!! קיצר היא יודעת עד כמה אני אוהבת אותה לא צריך לכתוב את זה כאן!!!!!! ומי שלא אוהב אותה שיילך לחפש נעל בשוק הכרמל ויעיף אותה אחריו!!רצוי מידה 38... יאלללה בה ביי

יש לי שאלה לה'

אז ככה אלוהים... למה אתה לא שולח לי אחלה גבר? ולמה אין לי נטיות לנשים? בלי גבר אני מסתדרת כבר שנה וסבבה הכל טוב ויפה אבל לפחות נטייה לנשים תתחשב בי קצת לא הרבה קצתתתתתתתתתת מה כבר ביקשתי? (ציצים, תחת, לראות 6-6 בריאות אושר קצת יותר גובה מה מה זה סוף העולם?) נראה לי ה' עכשיו רוצה לרצוח אותי כמה אני מבקשת? חחחחחחחחחחחחחח יו זהו נדפקתי וזה סופית.. טוב האמת הראיתי לכם כמה אני באמת שרוטה אבל שריטה חיובית ולמי ששונא אותי אז כמו שנוש אמרה שיקנה נעל בשוק ויעיף תנעל אחריו יאאלה שלך נוש אם רק היתה לי נטייה לנשים הייתי אונסת אותך... יאלה כפר'ה חולה עלייך עוד משהו חשוב לדינו20 דינו שיהיה לך בר'ור' יאלה יאלה לא לישון לא לישון הופפפפפפפפפפפפ! חולה עליכם אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם
נשיקות וחיבוקים
חיילת משוקולד/ יערית! וואווווווווווווווו סתם בא לי לכתוב עוד בלה בלה בלה... וואי אמאלההההההההההההההה אני מפחידה את עצמי בייייייייי

נוש נשמההההההההההההה

אני חולה עלייך ומתה על הצורה שלך אין לי הרבה מה לומר ולחדש לך אני אוהבת אותך כ"כ ובקרוב את מתגייסת אז אני אנצל את זה ויאחל לך מכל ליבי בהצלחה ושהשם ישמור עלייך .... אוהבת אותך דניאל כהן אטלנטה

נוש20

New member
בסוף הצלחת...

אניר ואה שבסוף הצלחת לשלוח לי הודעה....ותודההההההההה רבה על מה שכתבת שם!!!!!!!! !!!!......... ביי בינתיים כוסית:))

למעלה