סתם כי בא לי אם אדם לא רואה את עצמו אין אף אחד בעולם שיכול להראות לו אותו אליקים
א אליקים New member 15/1/04 #1 סתם כי בא לי ../images/Emo77.gif אם אדם לא רואה את עצמו אין אף אחד בעולם שיכול להראות לו אותו אליקים
S sovlanit New member 15/1/04 #2 ולזה אוסיף... ציטוט חתימה של מישהי: "לו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך- כפי שאחרים רואים אותך." תודה .
ולזה אוסיף... ציטוט חתימה של מישהי: "לו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך- כפי שאחרים רואים אותך." תודה .
א אליקים New member 15/1/04 #3 תוספת יפה... אבל מקווה שלא תכעסי עליי אם אומר שלדעתי איננה נכונה, או יותר נכון, שלדעתי המברך טועה...
S sovlanit New member 15/1/04 #4 ראשית אין כלל מקום לכעוס בעניין זה. כל אדם רשאי להחזיק בדיעות משלו. שנית,סתם חשבתי לעצמי שזה נחמד. ולא איכפת לי כלל אם יברכו אותי ,איך ומה תוכן הברכות העיקר הכוונה... כל טוב
ראשית אין כלל מקום לכעוס בעניין זה. כל אדם רשאי להחזיק בדיעות משלו. שנית,סתם חשבתי לעצמי שזה נחמד. ולא איכפת לי כלל אם יברכו אותי ,איך ומה תוכן הברכות העיקר הכוונה... כל טוב
א אליקים New member 15/1/04 #5 אם כך תרשי לי לברך אותך בברכה הבאה: מברך אותך שתהיי בעלת יכולת לראות את עצמך... כל טוב אליקים
S sovlanit New member 15/1/04 #6 אליקים,תודה ובקשת עיצה... היום נרשמתי לקהילה של אתי. זו,שצרפת אליה קישור. לא מבינה איך לרשום הודעות/תגובות. אשמח לקבל מידע.
אליקים,תודה ובקשת עיצה... היום נרשמתי לקהילה של אתי. זו,שצרפת אליה קישור. לא מבינה איך לרשום הודעות/תגובות. אשמח לקבל מידע.