סתם כי בא לי לשתף

סתם כי בא לי לשתף

בקיצור ישבתי היום בבית ספר ,אכלתי נודלס מין מנה חמה כזה..פתאום בא איזה עובד שאני לא מכירה.. והוא אמר לי את שמנה.. אמרת לו מה?? כדי לדעת אם שמעתי טוב.. והוא אמר את שמנה! אמרתי לו נו.. ו??!?!?!? והוא שאל למה את אוכלת? אמרתי לו כי אני רעבה:/ ומה אסור לי?? הוא שאל את עושה ספורט? אמרתי לו לאאאאאאאאאאאאאאא.. מה זה עיניינך?? והוא אמר כי את שמנה.. בקיצור הייתה שיחה הזויה והייתי בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק:) יש אנשים חראות...:) כל כך החזקתי לא לצאת עליו ..

חבל שהחזקת היית יוצאת עליו ואם אפשר

מוציאה עליו את מה שאכלת .. מעפן . אנשים מעצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תנו לחיות , למה להוציא את כל התסכולים שלכם על הסביבה. איף

lizush

New member
גם לי היתה שיחה הזויה היום...

בדיוק כשאני בדרך לאכול את מנת הצהריים הקבועה שלי (פיתה עם מעורב ירושלמי בתחנה מרכזית טבריה), מתקרב אלי איזה סבל'ה ואומר לי: "אני לא אוהב שמאלנים...." ניסיתי לברר למה הסבל'ה החליט דווקא לי להגיד את זה..זאת היתה סיטואציה כל כך מצחיקה, הוא באמת הרגיש שהשמאלנים פוגעים במדינה שלו והוא חיפש לקבל עוד גושפנקא מבעל המקום ולא הלך לו... בקיצור הוא דיבר כל כך הרבה שטויות הסבל'ה המצחיק - מוזר הזה החל מפוליטיקה (זהבה גלאון לא אוהבת יהודים), רוסים (כולם מאפיות) ודת (כל הדתיים ימניים ושומרים על המדינה שלנו), כל מה שהוא אמר ניסיתי להראות לו צד אחר, אבל אנשים זקנים... לא נצליח בחיים לשנות אותם... בסוף הוא לחץ לי את היד ואמר שאני חמודה..... לפעמים מוזרים נתפלים אלי... אלוהים... אולי מספיק לחייך... לך אני רק אגיד שבעוד כמה ימים את תשכחי מהסיטואציה ההזויה הזו, את היית בסבבה שלך, כמו שצריך, לו כניראה יש אישיו מאוד לא פטור עם אוכל... זבש"ו.

שרון יקרה

קודם כל טוב ששתפת והוצאת את כל מה שישב לך על הלב. אני הייתי עונה לו במשפט אחד: "סייג לחוכמה שתיקה!" (וממשיכה לאכול להנאתי) תאמיני לי שהוא כבר לא היה עונה.
כל החכמים האלה מצחיקים אותי ואני תמיד נהנת לעשות להם את זה. זה הכי כייף!
ועצה שלי נוספת: תהני מהחיים ומה שבא לך תעשי- את עוד צעירה בשביל להתעצבן מאנשים רדודים שכאלה. שיהיה לך שבוע נפלא.

הייתי אומרת "אתה מכוער"

למה אתה לא מסתתר בבית? אתה עושה משהו נגד זה ?

שמן זה לא קללה

ולכן לא בטוחה שהאסטרטגיה הטובה לכך היא לענות בקללה כמו מכוער. אבל היא ענתה לו יפה, היא אוכלת כי היא רעבה.

גם מכוער זו לא קללה זה מצב קיים

ואם הוא חושב שיש לו זכות להעיר לה אז גם לה יש את אותה הזכות האמת, עזבי , זה בא מבדיחה ישנה מאוד "גיברת את מיכוערת" במבטא אידישאי ( אולי של בודו -לזקנים שביננו שמכירים אותו)

למעלה