סתם כי בא לי לשתף
היי היי יום שני הקרוב הפגישה האחרונה שלי עם מיכל (קלינאית התקשורת שלי) בפגישה שעברה התבקשתי לבדוק את אחוזי השטף שלי בחרדה הכי גדולה שלי - קריאה בנוסף, בזמן הפגישה אמרתי לה שכל תקיעה זאת תקיעה (דאמ זה לא נשמע טוב , תזרמו איתי
) ואני מרגיש שזה נמשך הרבה זמן. היא שאלה אותי "כמה זמן?", עניתי 5 שניות בערך. היא חייכה ואמרה לי לבדוק בעצמי. אז המשימה הייתה: לקרוא בפני מישהו, להקליט את עצמי בו זמנית, לקחת קטע מתוך הטקסט הנקרא, לחלק אותו להברות, ולבדוק כך את אחוזי השטף שלי. וגם.. לבדוק כמה זמן נמשכת כל תקיעה. התקשרתי לחבר, ביקשתי ממנו שיקשיב לי לשתי דקות, הוא הקשיב, אמר לי גם כי זה נשמע כאילו אני מתרגש כי התנשפתי ויצא לי מדי פעם קול רועד המעיד על חוסר ביטחון בדברים שאני אומר. לאחר מכן הודיתי לו על ההקשבה, נרגעתי
ובדקתי. ולהלן התוצאות:
לקחתי קטע מן הטקסט כפי שנדרשתי, ספרתי את ההברות בו, הסתכם ב140 הברות. נתקעתי 10 פעמים, משמע 86% שטף. התקיעה הארוכה ביותר נמשכה אולי 2 וחצי שניות. ובאותו רגע שנתקעתי הרגשתי כאילו זה נצח, כל כך טוב לדעת שזה לא נצח וזה גם לא 5 שניות
אז.. כל הכבוד לי!
(שמחה, לא להתרגש מכמות הסמיילים
)
היי היי יום שני הקרוב הפגישה האחרונה שלי עם מיכל (קלינאית התקשורת שלי) בפגישה שעברה התבקשתי לבדוק את אחוזי השטף שלי בחרדה הכי גדולה שלי - קריאה בנוסף, בזמן הפגישה אמרתי לה שכל תקיעה זאת תקיעה (דאמ זה לא נשמע טוב , תזרמו איתי