"סתם כי בא לי לשרשר"

חשוב!!

זה מאוד חשוב!! מישהו יכול לתרגם לי את השירשל קלי קלארקסון"breakaway" זה די חשוב..... כמה שיותר מהר יותר טוב!! בתודה עמית!

../images/Emo24.gif היי חברההה !!! אתם יודעים

מה יש היום ????? היום יש קדם אירוויזיון..... קלי אמנם לא משתתפת
ובאמת חבל.... אבל למי אתם מצביעים בקדם ??? אני מצביע לדיימונדז ולגיימבויז חחחחחחחח

פנפן007

New member
למנהלי הפורום דחוף וחשוב מאוד!!!

אני יודעת שהיום זה ה-15 למרץ ואני לא אוכל להגיע למפגש כי אני גרה באילת... השאלה שלי אם אני אוכל לשלוח לכם את המכתב שלי עכשיו ברגע זה לאיזשהי כתובת אימייל (קובץ וורד)??? אין לי עיצוב במכתב יש פשוט את התוכן בגופן אריאל שחור ותמונה קטנה... אני פשוט מפחדת שאם אני ישלח את התוכן במסר יקרה למכתב שלי משהו. המכתב מאוד מאוד חשוב לי ואני ממש רוצה שהוא יגיע לקלי. בכוונה "עיצבתי" שלא יקח הרבה דיו. אני פשוט מתחננת שתענו לי מהר ואני ממש מודה לכם על היוזמה שלכם וההשקעה. בבקשה תענו לי מהר... ותודה מראש. פןפן007

כרטיסי

New member
דרושים כרטיסים דחוף!!!

למישהו פה יש כרטיסים להופעה של ה26 שהוא מעוניין למכור?

אייללוש

New member
../images/Emo206.gif

אני מצטערת שאני פותחת ככה הודעה חדשה אבל זה |דחוף
מישו יכול לתת לי רעיון מהר מה לכתוב במכתב אבל באנגלית
ועוד אני חייבת להדפיס את זה מהר
ד"א זה ממש בשעה 2
ואפה והכל בדיוק...

sad3

New member
צריך כרטיסים

אם למישהו יש כרטיס/כרטיסים שהוא רוצה למכור לא משנה לאיזה מההופעות שיגיד בבקשה! אימייל: [email protected] איסיקיו: 8222132

אייללוש

New member
../images/Emo206.gifבקשר לספר../images/Emo63.gif

היום באתי למפגש טיפה באיחור ולא מצאתי אותכם.... ככה שעכשיו אני לא יודעת איך אני נותנת לאחרי על הספר
[המנהל לע
] יש לי מודפס-בעקרון יש לי 2 מכתבים הם אותו מילים אבל לא אותו רקע... אז מקורה
כי אין לי איך להביא את זה.... ד"א מתי אתם עושים את הספר
(שהוא יהיה מוכן
)

drorstrum

New member
כרטיסים

שלום, אני צריך עזרה. ב20.2 קניתי שני כרטיסים להופעה של ה27. זה מתנה ליומולדת של חברה שלי. כמו שכולכם יודעים ההופעה נדחתה לשבת אבל הבעיה היא שאנחנו דתיים וגרים בחיפה ואין מצב שנגיע בזמן. אני אשמח מאוד אם מישו יהיה נחמד ויחליף איתי להופעה ביום ראשון. תודה!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמזה דרושים?מה אנחנו?../images/Emo4.gif

לוח דרושים דרושות?
...

רעיונות:

- כמה את אוהבת אותה בתור זמרת - איך נהנית מהדיסק שלה - מזל טוב על הזכיה בגראמי - מקווה שתבוא לישראל שוב - לספר לה קצת על איך התחלת להעריץ אותה או משו
זה לא בדיוק-בדיוק-בדיוק בשעה 2.. אני משערת שחברי הפורום יסתובבו שם עד שעה 5, אבל תשתדלי לבוא כמה שיותר מוקדם. אם יש לך פלאפון של מישהו מהפורום שהולך - תתקשרי אליו. המיקום הוא בעזריאלי, בכניסה לטאוור רקורדס (קומה 2).

ליטול B

New member
פעם הבאה לנצל"ש!!../images/Emo9.gif

תאמין לי שיתיחסו לזה כמו שמתייחסים להודעה חדשה!!

ליטול B

New member
תשאלי את האמרגנים של קלי!!!../images/Emo9.gif

בעיקרון כי ביטלו לה הופעות באירופה והקדימו את שלנו!!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיש לי את הטלפון שלהם בכיס../images/Emo6.gif

לא ביטלו כי היא הייתה חולה?

למעלה