סתם כי בא לי לקשר

סתם כי בא לי לקשר

כמה סקירות ארוכות במיוחד התרכזו על שולחני כך שלא יכלתי לעצב ולעלות אותן לדף המאמרים בזמן אמת, אז לכבוד החצי שעה חופש שיש לי עכשיו, הנה כמה קישורים נבחרים למאמרים חדשים: |מלך| קודם כל, מאמר שמחכה הרבה זמן לקישור שלי, סקירתו האימתנית של הקאובוי הזקן עם השוט גן, הלא הוא הולדן קולפילד בשדה (הק"ב?) על הרוק האמרקאי, עכשיו עם תמונות אייקונים ושאר תופינים במבצע מיוחד לקראת פתיחת שנת הלימודים. גם סיקרתו הענקית (והשנויה במחלוקת משהו) של הולדן על הרוק הבריטי, זכתה למקום הראוי לה (שלושה מאמרים היו נחוצים בשביל להכניס את הכל פנימה, לא ממש נורמאלי אבל זה מה יש), אז הנה לכם קישור להתחלה. בין לבין הספקתי אני לכתוב מעין סקירה כללית על הג'אנרים המוסיקאליים שאנחנו מדברים עליהם, וגם היא זכתה למקומה הראוי(?), מהיותה סקירה עם פרוטקציה... ואם אני כבר פה, אז כמה קישורים חביבים מהרשת: אני לא יודע מה קרה לשרת, פעם היה מדובר באתר, שהתמחה בביקורת לאלבומים הכי חדשים ללהקות שהצטיינו בעיקר ביכולת שלהם לשלב מסור חשמלי בסולו גיטרה, כבר כמה חודשים השרת מביא אותה בביקורות משובחות לאלבומים קלאסיים באמת, והפעם, a salty dog המשובח של פרוקול הארום זוכה לטיפול נאה בשרת (הקישור למטה). אפריים שמיר אגדה(?) מקומית מוציא בקרוב אלבום חדש אחרי שמונה שנות שתיקה מאונס, בראיון ל ynet הוא מסביר למה אף אחד לא רוצה להוציא לו אלבום (אולי כי אין כבר מי שיקנה?), שוב הקישור למטה. ולסיום משהו שבעיני באופן מוזר משלים בעיני את פרוקול הארום, בהארץ העלו ביקורת חדשה לאלבום מעולה של המודי בלוז: On the Threshold of a Dream אלבום שבעיני סימן את הסוף של תקופת הילדות של הפרוג, ותחילת תקופת הבגרות שלו, בכל מקרה כדאי לקרוא. שבוע כתום לכולם...

והנה משהו

שמצאתי עכשיו (ותודה למאיה המבולבלת, שהשאירה את זה בפורום ביטלס ושחכה להביא גם לנו
) ואם אני כבר כאן, אז עוד ביקורת מהשרת והפעם ל songs for drella של קייל ורייד, שהוקלט לזכרו של אנדי וורהול, האיש וחמשעשרה הדקות

חחחח בריטים מטומטמים ../images/Emo13.gif

אגב, ניבלוגים, יש לי עוד כתבה מדליה הפסיכית שלא יצא. מעוניין?

למה אתה מחכה???

קודם כל מה זה משנה אם אני מעוניין, השאלה האמיתית היא אם אתה מעוניין, חוץ מאוד מעוניין
. תפרסם כבר בפורום ואני אעביר דרך ההליכים הרגילים לדפי הקהילה.

למעלה