סתם כי בא לי לדבר.....

opeliya

New member
סתם כי בא לי לדבר.....

אחרי שנים שאני מחשיבה את עצמי בתור פאסיבית.....משתתפת פאסיבית במאגר הפורומים של תפוז... ואני משוטטת לי בעולם הוירטואלי בלי לצייץ או להשמיע מילה... נתקלתי בדילמה אשר מסירה שינה מעיני (החומות ירוקות למי שהתעניין...), החלטתי לאזור אומץ ולהעלות את בעייתי לאוויר עולם הפורום בתקווה שאתקל בפתרונות יותר יצירתיים מהפתרונות הבנאלים שאני הצלחתי לחשוב עליהם... למיטב הבנתי אתם פורום ייעוץ ולכן פנייתי היא אליכם "צוות יועצי אפי היקרה בע"מ...." שאלתי בכלליות היא מה לעזאזל בנים רוצים....? והשאלה מתייחסת לסיטואציה בה את נמצאת עם גבר (סליחה אני מתכוונת גברר????) שהוא יזם את כל העסק... (ואני חושבת שאתם יכולים להבין על איזה עסק אני מתכוונת...) והעסק מאוד נחמד ומהנה עבור שנינו חוץ מעניין אחד קטן... פצפון אפילו.... בעצם הייתי אומרת דבר כל כך מובן מאליו (ואני מתכוונת מובן בעיני) שמעולם בעצם לא נתקלתי בסירוב לא לעשותו... מצד בנים כמובן.... אם אולי הייתי שומעת שמישהי לא הייתה מוכנה וזה היה מפריע לה אולי איכשהו הייתי מנסה להבין את זה, להסביר, לפרט בשמה...... משהו... אבל שגבר??????? יעשה ענין מנשיקה??????????

מוּסקט

New member
מה?

איש אחד עשה עניין מנשיקה ומזה את רוצה לדעת מה גברים רוצים? קודם כל - גברים שואלים את עצמם בדיוק את אותה שאלה: מה לעזאזל נשים רוצות. עכשיו שאת יודע בכלליות מה שני המינים רוצים - כל היתר זה מקרים פרטיים.

shellyland

New member
אה?!

כאילו - הוא לא עושה עניין מלשכב איתך, אבל נשיקה הוא לא מוכן?! נשמע לי תמוה במקצת.

למעלה