סתם כי באלי

סתם כי באלי

בואו נשחק משחק קטן שנגנב מקומונת המדצ"ים
המשחק נקרא:"אישי מדיי" מי שלא מכיר הנה ההסבר על המשחק:p אז המשחק הולך ככה, מתחילים לשאול מישהו שאלות שהן אישיות. הוא עונה, עד שהוא מגיע לשאלה שהוא לא מוכן לענות עליה ורושם "אישי מידי" ואז מי ששאל את אותה שאלה, מתחילים לשאול אותו שאלות והלאה והלאה. נניח: מושיקו: בן כמה אתה?? סער:18 וחצי. יצחק:איזה כיתה אתה? סער: אישי מידי! ואז כולם מתחילים לשאול את יצחק שאלות! והמתמודד שבחרתי להתחיל איתו הוווווואאאאא............ דיקלה(כנרת)לוי [רק בגלל שאני איתה במסנג'ר עכשיוD:] נ.ב סאפיר אם את קוראת את זה תסלחי לי שגנבתי את ההסבר שלך על המשחק ואת הדוגמה
.

זה בתת מודע של כולם שהיינו ביחד../images/Emo3.gif

אז דיקלה של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר מ(מני)? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי של לי? ולמה את שותקת? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? של מי האדמה? של מי הזהב והיהלומים? איך האביב יודע?

חחחחחחחחחחחח

של מי האדמה, האויר והים? לא יודעת אבל הים רק שלי! של מי העולם? שלי של מי הזהב והיהלומים? גם שלי למה התן מיילל בכרמים? כי אין לו חיים איך האביב יודע שהגיע הזמן? כשאני אומרת לו עכשיו.. ולאן האניות מפליגות? לאן? מפליגות אל הלא נודע.. מי אוהב אותך יותר מ(מני)?אתה אוהב אותי?! מי מצחיק אותך כשאת עצובה? תאמת שבדכ אתה. גם כשאני חושבת על גורביץ' אני צוחקת.. עד מתי תהיי של לי?תלוי איזה מהליים ולמה את שותקת?ככה כי ככה בא לי! למה יש מלחמות וכאב?כי אנחנו טיפשים למה אלוהים לא מתערב?כי הוא רע למה כשאת כאן זה עושה לי טוב?עושה לך טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב?כי כשהם היו צעירים הם לא רכשו השכלה ובלי השכלה אין עבודה ובלי עבודה אין כסף ובלי כסף אין דירה איך האביב יודע שהגיע הזמן? נו אני לוחשת לו.. ולאן האניות מפליגות? לאן? לשם.. של מי האדמה? נו מילא האדמה שלי.. של מי הזהב והיהלומים?גם שלי.. איך האביב יודע?מה הוא יודע מה?!!?!?

FlootzicK

New member
אז דקלה.... מה נשמע??

(תעני כאילו אנחנו מכירים...) מתי הייתה הפעם הראשונה שראית אותי?? בת כמה את בכלל?? ובאיזה כיתה?? מה היה המפעל התנועתי הראשון שהיית בו?? האם הרושם הראשוני שלך ממני היה טוב? והאם והאם והאם.. אז האם? ואם לא אז למה?

אוכע, כאילו שאנחנו מכירים..

מתי הייתה הפעם הראשונה שראית אותי?? אתמול בת כמה את בכלל?? עוד חודש 18 ובאיזה כיתה??י"ב 4 מה היה המפעל התנועתי הראשון שהיית בו?? מפעל.. חג מעלות בכיתה ד' נחשב? האם הרושם הראשוני שלך ממני היה טוב? היה מצויין!!!! והאם והאם והאם.. אז האם?הממ.. ואם לא אז למה? למה לא? זה כן..!!

עוף מפה

New member
דיקי.

נכון את אוהבת אותי? כדאי לך לענות נכון (כן)! מה קורה? איך הלייף יא 100ממת? משעמם לי.

סססססקססססססייי שלי!

נכון את אוהבת אותי?אני מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה?פסדר, ככה ככה.. איך הלייף יא 100ממת?נחמד. ניצחתי את אח שלי בקליעה למטרה
משעמם לי. גם לי.

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אתמול בדיוק אני שנתיים בפורום
!!!!!!!!!!

Simple Sam

New member
יאיא זה מחוברת סובלנות של שנה שעברה

במשחקי סימון גבולות!!

למעלה