סתם כזה...

סתם כזה...

יש לי משהו להגיד כאן לכולם! אז ככה קודם כל דימה אל תנסה לעקוץ לא אותי ולא את שימי כי פשוט חבל ראוים כמה הרמה שלך ממש אבל ממש יורדת לקרקעית של הקרקעית! דבר שני נוי אני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חולה מטורפת עלייך שימי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וזובי על כולםםםםםםםםםםםםםםםם!!! חעחעחעחעחעח סתם היה בא לי לכתוב אז כתבתי סאלמת ויום טוב!

אורןןןןןןןןןןןןןןןן

אני אוהבת אותך גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דודה שלך על העץ גם אתההההההההההההה אתה זה בראש ובראשונה יא חציל במיונז אחד!!!

כנסי יפה שלייייייי

אחחחחח יער יער יערונתתתתתתתתתתת כמה שאני אוהבת אותך.. ואני הכי מאושרת בעולםםםם שלא הצליחו לסכסך.. חולירותתתתתתתת :) שימי שים את הבלולה שלך על כולםםםםםםםםם כי זה מה שהם שווים.. ויעררר לוב יו בייב אנד שימי לוב יו 2 האני ייאללה יום טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוהבת יםםם נ.ב דימה שזו תהייה הפעם האחרונה שאתה מנסה לעקוץ את שני הג'ינים שלי.. פשלאמהההההההההההההההההההההה

אמממ....בקצרה ../images/Emo4.gif

חביתה כפרה עליך...נשאיר אותך עוד קצת שתהיה שחום כמו שאתה נוי נשמה מתוקה כפרה עלייך יא רבנית שליייייייייייייי(מתי תברכי אותי??) יעריתתתתתתתתתת אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וזובי על כולם כמו שאמרת

למעלה