סתם יצאת חזיר

lexigali

New member
סתם יצאת חזיר

בהמשך לשרשרו הזה, תראו מה מצאתי. ולמתעצלים להיכנס לקישור (שבו גם מצויין המקור): מבחר ברכות ואיחולים ליקר שבגברים חרא זבל מסריח מגעיל איש רע ודוחה מלוכלך ודביל טיפש מטומטם עקום ושמן מכוער ושקרן עצבני וזקן הלוואי שתיפול על ראשך מארה הלוואי שתמות ככה בלי אזהרה תחנק, תישנק, תימחק בלי אנדטה ולפני זה תיסבול תכאב תצעק תצרח לא תדע מה נפלת. מה עשית, שזה גורלך האומלל מה? אנסת כבשה או בעלת גמל? פוצצת בית כנסת? דקרת נזיר? לא. סתם יצאת חזיר.

shellyland

New member
א. כמדומני היה פעם

(כאן או באפי) קישור נחמד לאתר מקלל אוטומאטי. מישהו זוכר? ב. מוזי - את למדת אצל הירשפלד? מתי? איזה קורס? איך זה שלא ידעתי? נכון שהוא פשוש?

המוזרה

New member
אההמ אההמ

א. כן אני זוכרת וברגע שאשוב לעבודה (ביום א' הבא - איזה כיף לי) אמצא לך את הקישור לשם. ב. למדתי אצל הירשפלד ספרות בבי"ס תיכון מכיתה י' עד י"ב - חמש יחידות (ברור שכל הבנות בחרו בספרות כמגמה רק בגללו- אבל זה היה שווה. הירשפלד הוא ה-מורה של החיים שלי. מורה שמלמד לחשוב ולא לשנן כמו תוכי.) לא הייתי קוראת לו פשוש, אבל חתיך חכם ומצחיק - בהחלט כן. מה נזכרת בהירשפלד עכשיו?? נו טוב אני לא אתעצל ואפתח את הקישורים של גלי.

המוזרה

New member
נו טוב יש לך גם הקישור

(עידן אני מזהירה אותך - אם אני אתחיל לדבר ככה - את תשלמי על זה ביוקר
)

נזכרתי בו כי כתבת עליו בשירשור ההוא

לא הייתי קוראת לו חתיך, אבל פשוש וחכם ומצחיק - בהחלט כן. למיטב ידיעתי הוא לימד בליד-ה, ואת לא למדת שם. איפה עוד הוא לימד?

למעלה