סתם יום של חול...
ללכת לישון בשש לפנות בוקר... (בגללכם
) לקום לבוקר יום ראשון או יותר נכון להרגיש את הקטנצ´יק מתנהג כאילו הייתי טרמפולינה (כן כן תותינה! אותו קטן שהצעת ל... חחחחחחחחחחחחחח) לקחת אותם לטייל ... וכל הזמן להסתכל על השעון כדי לא לפספס את הכנס! (למרות שויתרתי על הרצאה אחת כדי לשחק איתם קצת יותר) לחבק אותם חזק חזק!!! ולהיפרד לשלום בנשיקה לאשה להשתעמם עד מוות בהרצאות דיביליות או כמו שכתב לי קולגה לעבודה על פתק באמצע ההרצאה: "למה כל כללי הפדגוגיה וההוראה נעצרים בשערי האקדמיה?!" לטייל ברחובות העיר לאחר ההרצאה סתם אני לבדי רק עם עצמי ... לעצור ב starbucks לשתות משהו חם להתבונן בכל האנשים שמסביב ולהיעלם עם המחשבות... ------------------------- ללכת לאט לרדת במדרגות לעבר ה metro כולם מנסים לעקוף אותך במדרגות שממילא יורדות כל כך לאט ולפעמים נדמה לך שלעולם לא תגיע למטה! וליהנות משקט מיוחד שכזה למרות כל ההמולה מסביב... -------------------------- בדרך מן ה metro הביתה לעצור ב 7eleven לקנות לי סתם שטויות בשביל הנפש
ובבית רגע לפני שהקטנים פורשים לישון להדליק את הנר האחרון... וכמובן להירדם בסלון! חחחחחחחחחחחחחחח -------------------------------- להתעורר בבהלה! שיטטטטטטטט שכחתי להכין את מה שהייתי צריך למחר ועוד מה לספר לכם על זה כאן במקום לכתוב כל זאת על דף ונייר. אז שיהיה לכולכם שבוע מקסים וקצת שקט בנשמה נועם. (בשעת בוקר מוקדמת)
ללכת לישון בשש לפנות בוקר... (בגללכם