סתם יום של חול.
מוסך א. ג'נגו-שלום כמה יעלה לי @#$%+עבודה? המוסך-שלום,תן לי לראות....אני עושה לך הנחה מיוחדת של 20% וזה יעלה לך X שקלים.זה באמת מחיר מיוחד,תאמין לי..בלה בלה...בלה.רוצה? ג'-תודה.תרשום שאני מגיע בשישי בבוקר. המוסך-סגור. אחרי רבע שעה במהלך שיחה עם גורם לא תלוי.... ג'-...מוסך ב יצאו איתי גברים,עושים לי הנחות חבלז...סגרתי איתם על X שקלים על ה@#$%.(אני תותח וגברררר
) גורם לא תלוי-אחי,הם לוקחים לך מחיר מלא.שלא יהיה לך ספק... ג'-
אחרי חמש דקות,עם מוסך ב.(בצד השני של הכביש,למען האמת..) ג'-שלום,כמה יעלה לי......? המוסך-זה יעלה לך 0.8X שקלים. ג'-
...הבנתי.זה אחרי הנחה או משהו? המוסך-לא.זה המחיר. ג'-אני מגיע בשישי בבוקר. המוסך-סגור. אחרי דקה...עם מוסך ב. ג'-שלום רציתי לבטל את התור שקבעתי (הג'נגו אזרח למופת,הגון,ומחויב לאתיקה של הצרכנות). המוסך-
.. ג'-תודה ושלום
חסכון של 0.2X . ו X ,הוא וואחד X ...
מוסך א. ג'נגו-שלום כמה יעלה לי @#$%+עבודה? המוסך-שלום,תן לי לראות....אני עושה לך הנחה מיוחדת של 20% וזה יעלה לך X שקלים.זה באמת מחיר מיוחד,תאמין לי..בלה בלה...בלה.רוצה? ג'-תודה.תרשום שאני מגיע בשישי בבוקר. המוסך-סגור. אחרי רבע שעה במהלך שיחה עם גורם לא תלוי.... ג'-...מוסך ב יצאו איתי גברים,עושים לי הנחות חבלז...סגרתי איתם על X שקלים על ה@#$%.(אני תותח וגברררר