סתם חרא של יום

סתם חרא של יום

הייתי היום בעבודה כל היום חזרתי ב-7 בערב, קיבלתי בית הפוך, פרצופים חמוצים אחרי תקופה שהכל היה ורוד ורגוע הם לא הקשיבו לאבא שלהם והוא כעס והעניש אותם שאין מחשב עד יום ראשון. כולם פה בשקט, הילדים עם פרצופים מבואסים הלכו לישון, הוא נפוח כולו, ואני עומדת באמצע ולא רוצה להמיר את פיו, ולא רוצה להתערב ולא יודעת איך להתנהג ואל מי לחייך ואל מי לא. שיגיע כבר יום ראשון, כי מחר יהיה יום קשה בלי מחשב שונאת את המתחים האלה ועוד מחר יש טיול גיפים שאני חייבת ללכת כי החברות כבר כועסות עליי לא הייתי איתם הרבה זמן לילה טוב באדי

maybesure

New member
יש ימים כאלו

אויש, גרמת לי לכאב לב
א. אני מקווה שהטיול מחר יעשה לכולכם אינטראקציה מפחתית חיובית ורגועה. ב. יש חוק כזה לא כתוב שמותר לקצר עונשים. ג. לאיש שלך שאיבד היום קצת צפון והתעצבן: מה הקשר בין הוראות לבין איסור המחשב? אם להעניש אז רק ביחס ישיר להוראות שלא מולאו. ועוד משהו אליו: תאר לך שכל פעם שהילדים לא היו עומדים בדרישות שלנו כאמהות היינו מענישות אותם.. הם כנראה לעולם לא היו יוצאים מהעונש.. לעצום עין אחת על מה שפחות עקרוני, להתעקש על ההכי עקרוני, ולהשתדל להעניש פחות. וכשהם לא מבצעים הוראות-מומלץ להקים אותם ולקום יחד איתם ולעשות יחד, לפחות כהתחלה, ואז הם כבר ייסחפו. ד. אליך: טיולי הג'יפים הם דבר נחמד, אבל רק כשאת רוצה בו, לא כשהחברות רוצות! הן רוצות לפגוש בך? שיבואו הן לאן שאת נהנית שם.. נראה שיש פה הרבה צורך לרצות את כולם, ואת איכשהו נזנחת ע"י עצמך
מאחלת לכם יום מהנה מחר, מעניין לאיזה כייון הטיול מחר.. אנחנו במערת הנטיפים בית שמש. שבת מוארת ומלאת חיוכים מייבי

מה אני יגיד לך

הם שיחקו במשחק מסוכן בעיטות לפנים אחד לשני הוא כעס עליהם וביקש שיפסיקו והם לא עשו את זה והוא החליט להעניש אותם ליום אחד בלי מחשב, הדבר שהם הכי אוהבים היום בבוקר קמנו והמחשב מנותק והם היו מאוד מאוכזבים ואני על הלפטופ והם משתגעים מזה אז הם מול הטלויזיה ועוד מעט נצא לסיבוב הוא גם לא רוצה לדבר איתם היום בכלל הוא מאוד עקשן וג'ינג'י בדברים האלה אבל אני לא רוצה ללכת נגדו מחר מתחיל שבוע חדש ומקווה שיהיה טוב אני שונאת את המתחים והעימותים האלה אוהבת שהכל חלק וורוד באדי

maybesure

New member
מזל שיש ../images/Emo44.gif

גמאני לא הייתי הולכת נגד ג'ינג'י, זה נגד כל הסיכויים. מקווה שנהניתם בטיול היום, שבכל זאת אולי נעשתה איזו שיחת מוטיבציה רגועה עם הילדים. זה עובד יותר טוב מעונשים. כולנו לחוצים כשבן/בת הזוג מתעמתים עם הילדים ודעתנו קצת שונה.. ואין "הכל ורוד" יש גם גוונים. והעיקר שכולם בריאים ושלמים

maybesure

New member
../images/Emo151.gif מקורות המידע שלי:

הלו באדי.. אז הוא ג'ינג'י או לא?? תפסיקי לחשוד! תקראי בהודעה שלך בה פירטת מה היה הנושא עליו ניתן העונש למתוקים, שם תיארת אותו בעצמך.. מרוב קריזזזז לפעמים אנחנו לא שמות לב מה כותבות. גם לי קורה. מקווה שהשבוע שלכם התחיל יותר בהיר ויפה.

וואלה צודקת

לא שמתי לב שכתבתי שהוא ג'ינג'י והוא אכן כזה ואיתם לא מתעסקים

maybesure

New member
נכון! אש הכתום הזה, פלפל חריף

כדאי להניח להם לכבות את עצמם. מה שלום הילדים היום? הכל חזר אל כנו? ואיך את?

הכל הכל טוב

המחשב חובר הילדים רגועים הבעל אחרי סקס כולם רגועים אני בעבודה כולם רגועים

הכוונה הייתה שאתמול בלילה

הילדים נרגעו והלכו לישון הבעל רגוע ואחרי סקס וזמן הכתיבה היה בבוקר כשהייתי בעבודה חסר לו חסר לו עוקרת לו ת'ציפורניים

s h i r k u s h

New member
../images/Emo24.gif

חמודה, צאי לטיול, תהני ואני בטוחה שהכעס והמתח יעברו. אולי במקום המחשב, תציעי להם פעילויות אחרות נחמדות, אולי לנסוע למוזיאון נחמד עם תערוכה לילדים או לעשות קמפינג בחוץ בצהריים.

היי שירקוש

אנחנו יוצאים יותר מאוחר לעשות טיול גיפים קצר וארוחה בחוץ. אבל עד אז הם מסתובבים סביב המחשב ואני בדרך כלל נמסה והפעם אני חייבת לעמוד בהחלטה של אבא שלהם. אבל פעם אחת הם חייבים ללמוד שכשאנחנו מדברים הם צריכים להקשיב. אנחנו בדרך כלל הורים שלא מענישים והם בדרך כלל בסדר אבל הפעם הם עברו את כל הגבולות

ShirShir

New member
איזה מגניבים אתם../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

כמעט כל סופ"ש אתם עושים טיול ג'יפים!!!!!
גם אני רוצה!!!!!

רק עכשיו ראיתי את ההודעה

בשבוע הבא אם אנחנו נוסעים את מצטרפת? קדימה - איפה את גרה? אנחנו ברחובות

youngG

New member
באדי!אנחנו שכנות!!../images/Emo24.gif

בד"כ אני יותר חברה שצופה בפורום ופחות משתתפת אבל רק רציתי להגיד שגם אני רחובותית
(
עיר המדע:בגלל זה התפוז ה"חנון" חח..)

מגניב

אני רוצה להגיד לך שבתור ילדה גדלתי במרכז ת"א וכל החיים רציתי חיים שקטים בפינה ולא במרכז הרעש והרעם בעלי רחובותי וכשהתחתנו הוא רצה לגור ברחובות ליד כל החברים שלו ויש לנו הרבה חברים ברחובות, ואני לא כל כך רציתי אבל היום אני 9 שנים פה כיף לי מאוד התרגלתי לעיר הזאת, למרות שלא כל השכונות הן הכי טובות ויש אוכלוסיה מגוונת מכל מיני סוגים והכבישים לא הכי הכי אבל אני מאוד אוהבת את העיר הזאת כיף לי פה יש לי חברים לילדים שלי טוב ואיך אפשר בלי הסיסמא: רחובות עיר המדע....

למעלה