סתם חיים

• פותח הנושא gcnet
  • פורסם בתאריך

gcnet

New member
סתם חיים

לפעמים אני מרגישה כאילו יש לי סתם חיים הכל משעמם תמיד כ"כ שגרתי וזה הורג אותי אני מסתובבת בבית בחוסר מעש ופשוט לא מוצאת מה לעשות זה כ"כ מתסכל אני מרגישה שהילדות חומקת לי מבין האצבעות ואני לא מספיקה לעשות כלום. אני קוראת פה הודעות ואין לי מה לומר, אני, הילדה שתמיד יודעת מה לעשות. אני קוראת הכל ואין לי מה להגיד אבל את הבעיות שלי אני שופכת פה, מרגישה כמו כפויית טובה, מצטערת! סתם הרגשה רעה של רגע רע

מותר לך ...

GC יקרה, אין כאן חוזה, ואת לא מחוייבת לייעץ או להגיב לאחרים בתמורה לכך שאת מעלה כאן בעיות או קשיים או סתם 'פורקת'. מותר לך לבוא ולשפוך, זה בסדר גמור, בשביל מה [בין השאר] אנחנו פה?

חולפת2

New member
ממש לא כפוית טובה.תתיחסי לפורום

הזה כמו מקום לטיהור הנפש.בשביל זה כולנו פה. מקווה שההרגשה הריקנית והמדכדכת עברה לך,והיום את כבר מרגישה יותר טוב. יעזור לך אם אני אגיד לך שלכולנו יש ימים כאלה?
-זה משהו קטן לעידוד.

ראיתי את ההודעה רק עכשיו

ואני שמחה שהוטב לך. רוצה לחזור ולומר שליטימי בהחלט להרגיש רע ואת ממש לא כפוית טובה.

MIF2004

New member
הי gcnet

אל תרגישי רע לרגע. תכתבי פה מה שבא לך מתי שבא לך. את לא כפויית טובה. ולגבי הבית, אולי דווקא תבלי עם חברות וחברים אני זוכרת שכשהייתי ילדה מאוד אהבתי להיות אצל חברות כי אצלן תמיד היה הרבה יותר משפחתי מאשר אצלנו בבית ומאוד אהבתי את זה.... מקווה שכבר עבר הרגע הרע ועכשיו קצת יותר טוב.

למעלה