סתם חולקת...

nivnivi

New member
סתם חולקת...

היי,
לאחרונה "חגגנו" שנה ב IVF, לשם כך עשינו הפסקונת של חודשיים מהטירוף.
לאחר מכן התחלנו סבב בפעם הראשונה בפרטי. פרוטוקול ארוך בפעם הראשונה עם טיפול משונה שמתחיל בגלולות למניעת הריון (זה לא משהו שאנחנו לא מנסים למנוע?) אבל זרמנו... זה היה סבב קשה וארוך עם הרבה זריקות והמון זקיקים (מעל 30, פוליציסטית) ולבסוף נשאבו 11 ביציות, לקחנו את זה צעד קדימה ואפילו לא עשינו ICSI...היתה הפרייה אחת, ממש ממש מאכזבת. למחרת היו עוד 6 הפריות אבל הן היו פחות איכותיות...
אז החזרנו עובר אחד ביום 3, כשכולי כאובה מגירוי יתר, הרגשתי כמו לווייתן כמה ימים...
ואני יודעת שהרבה בנות מתנגדות לזה אבל לי מאוד עוזר לעשות בדיקות ביתיות כמה ימים לפני הבטא, זה מכין אותי לשלילי...
אז כמו שהסבב היה לא מוצלח כך גם הבדיקות לא הראו כלום ושומדבר, הגעתי לבטא ביום רביעי האחרון פסימית מתמיד, ופתאום יש בטא... ממש נמוכה, אבל יש... 22
חזרתי על הבטא ביום שישי ופתאום יש הכפלה (46)...
מחר עוד בדיקה ובא לי להריץ את הזמן קדימה...
מקווה שההריון הזה יחזיק, בפעם הקודמת שהייתה בטא חיובית היתה לנו הפלה
יומיים לפני בדיקת הדופק.
מתרגשת ומתה מפחד! כל כך רוצה שזה יצליח הפעם.

יווו
בהצלחה !! הינה סיבה למה לא לעשות בדיקה ביתית

נועה312

New member
הלוואי שיהיה תקין

הבטא 21 שלי שקפצה ל82 יומיים אחרי הסתיימה רע..
אם היא ממשיכה להכפיל בכל מקרה אל תפסיקי לבדוק בטא עד שהיא עוברת את ה1000. רק בבדיקת הכפלה החמישית שעשיתי על דעת עצמי התברר שההריון לא תקין.
לגבי הגלולות לפני, המטרה שלהם היא לווסת את הזקיקים ככה שהם ייגדלו ביחד כשמתחילה הסטימיולציה וגם להוריד פרוגסטרון אם הוא גבוה לפני ביוץ. אני התחלתי את כל הפרוטוקולי שאיבות שעשיתי עד היום עם גלולות.

nivnivi

New member
אני גם מקווה

אצלי הריון שהתחיל מבטא 72 גם כשל אז אין לדעת...
מחר בטא שלישית ואני מניחה שאעשה עוד אחת או 2 בקופ"ח עד לבדיקת הדופק. שומרת על אופטימיות בשלב זה.

lulu133

New member
ניב ניבי , תשמרי על אופטימיות, הכל יכול להיות. יכולה לספר לך

שבטיפול הקודם שעשיתי לפני שנתיים ההריון התחיל מבטא 25, הרופא אמר שזה עלול להיות כימי , והבטא הזו בן שנה וארבע עכשיו.
הכפלות צריך לעשות עד 1000 בבטאות נמוכות ( עשיתי 5 בדיקות כל יומיים עד שהגענו לתוצאה המיוחלת)
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק חזק

nivnivi

New member
תודה. מנסה להיות אופטימית...

לגבי הבטא אמרו לי שמספיק 2 הכפלות. אבל בכל מקרה ביקשתי הפנייה בקופ"ח לעוד בדיקות בטא...

נועה312

New member
אצלי

זה הסתיים בחוץ רחמי אז היה מאוד חשוב להמשיך לבדוק בטא ולעלות על זה בזמן.
אם את ממשיכה עם הבדיקות בטא במעבדה שונה אז קחי בחשבון שיש הבדלים בין המעבדות ושאם תראי נפילה או קפיצה זה יכול לנבוע מזה וכדאי גם במעבדה השנייה לעשות לפחות 2 בדיקות.

למעלה