סתם חדשות

סתם חדשות

שי-לי שלי בת 3 וחצי חודשים, נולדה כאמור פגית, מתפתחת יפה. יש לה רגישות יתר בפה, הרופאה אמרה שזה בגדר הנורמלי אצל פגים. אבל זה מפריע לה לינוק (וגם קצת לאכול מבקבוק ולמצוץ מוצץ) אז אני שואבת, הפסקתי לנסות לתת לה ציצי, לצערי. אבל אני מאכילה אותה קרוב אלי ובמזון הטוב ביותר בעולם - חלב של אמא. אני עומדת בכמויות והיא לא מקבלת תוספות אחרות. כולם לוחצים עלי "לא להיות קיצונית" ולתת מידי פעם תחליף, כי עיניין השאיבות מגביל כשיוצאים וצריך גם לשאוב וגם להאכיל וזה מסרבל את כל היציאה. וכשמישהו רואה אותי מהצד הוא לא מבין למה אני מתעקשת על כל ה"מלחמה" הזאת. אני לא נכנעת, שיקפצו לי כולם! אז לוקח לי יותר זמן,אז יותר קשה לקום בלילה גם לשאוב גם להאכיל וגם לשטוף את חלקי המשאבה...אז מה?! חיוך אחד של הקטנה וחוזרת לי כל האנרגיה והחשק.

smintzer

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

הייתי מנסה לפנות ליועצת הנקה מוסמכת לנסות לחבר את התינוקת לשד בהצלחה!!!

הייתי אצל יועצת הנקה

מקסימה של ליגה לה לצ'ה. שישר אמרה לי שזה רגישות יתר בפה. ולכן פניתי בהנחייתה לרופאה שאמרה לי שזה כאמור בגדר הנורמה. התחלתי לגרות לה את איזור הפה בתרגילים עם האצבע. זה נהייה יותר טוב ושוב חזר. היא התחילה לסרב לקחת ציצי ובגלל שלא מדובר פה בלמידה או בתנוחה נכונה, אלא בבעיה, לא רציתי להכריח אותה. למרות שהיה לי יותר נוח בהרבה וגם יותר מספק ומרגש אם היא הית יונקת מהציצי ולמרות שנורא נורא השתדלתי ורציתי. לא היתה לי בררה! יועצת ההנקה מלווה אותי, אבל אין הרבה מה לעשות. ברגע שהפטמה מתיישבת לה במקום הנכון בלוע מופעל אצלה רפלקס הקאה שגורם לה לדחוף את הפיטמה החוצה ולהוציא את כל החלב שנכנס. חבל אז זה מה יש

מעריצה

למזלי לא היו לי בכלל בעיות עם ההנקה עד לא מזמן. אני מניקה כבר שנה וחמישה חודשים ובעיות קטנות צצו קשהפיצ'ון היה בן שנה ונשך אותי ונוצר פצע. אני מעריצה נשים כמוך שמנסות בלי להתייאש. בהתחלה לא חשבתי שאניק ובעיקר שאתמיד כל כך אבל התאהבתי בהנקה, ואני כל כך מבינה אותך. היו לי בעיות בהריון והיה חשש שיילדו אותי מוקדם יותר לכן בדקנו את הפגיה ולמדתי כמה שאני יכולה, תמיד הדגישו כמה שחשוב לנסות להניק. בסוף הוא נולד בשבוע איחור אבל אני עדיין מנצליחה להבין מעט ממה שעובר עליך. אם את מרגישה שלמה ןסיפוק עם מה שאת עושה אף אחד לא יצליח להשפיע עליך לתת תמ"ל. הכוחות האימהיים הם לעיתים על אנושיים. תמשיכי כך, מחזיקה לך אצבעות אמא של הפיצ'ון נ.ב. כמו שבטח שמת כבר לב בפורום הזה אפשר לקבל המון תמיכה בכל מיני נושאים, שווה להשאר פה.

אמאגלית

New member
את גדולה

תקשיבי למה שהקול הפנימי שלך אומר, זו התרופה נגד כל המייעצים למינהם. כל הכבוד על השאיבה. את ממש לא קיצונית אלא מדהימה על מה שאת עושה עבור בתך.

batLaLeche

New member
שאיבה לפגית

כל הכבוד לך! במיוחד לפגים, חלב האם חשוב וחיוני. כשאמהות מעוניינות לתת תמ"ל - אז אנחנו תומכות בהן. כל אמא יודעת את גבולות הכוחות שלה. אבל כשאמא מכירה בערך של החלב שלה לתינוקת שלה, ומוכנה לעשות את המאמץ ולשאוב (מה שלדעתי הרבה יותר קשה מהנקה), אז באמת - כל הכבוד לך, ואל תקשיבי לאנשים שמנסים לזלזל במה שאת עושה. זה באמת חשוב וראוי לכל הערכה ותמיכה!

למעלה