סתם זקוק לעידוד

kotler1580

New member
סתם זקוק לעידוד

הבוקר הבן שלי קם והחליט שפריט לבוש שיש לו אינו מוצא חן בעיניו וחייבים לקנות לו חדש הגבתי שלפי דעתי אין בעיה בתגובה אמר הבן שלי אם אתם לא עושים מה שאני רוצה אני גם לא עושה היום מה שאתם רוצים. אני מתכונן להפריע היום בבית הספר אני מרגיש חרה כל רגע אני מחכה לטלפון מבית הספר הילד בן 12 לקח בבוקר ריטאלין la 30 מ"ג אני זקוק לעידוד יותר מאשר לעיצות תודה לכולם

ש י מ ל ה

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהוא לא ממש התכוון..... יכול להיות שהוא בכלל שכח..... האם ניסית להגיד לו : אם תעשה בעיות בגן אני לא אקנה לך X אוY(משהו שהוא רוצה)? ד"א הבן שלי קם היום בבוקר ואמר שהוא לא רוצה ללכת לגן. נמאס לו והוא לא סובל שם אף אחד. והוא רוצה להשאר היום בבית ו"הוא מבטיח לי שהוא יהיה ילד טוב ויעזור לי"... עד עכשיו הוא היה בסדר...
שיהיה לך יום טוב.......

../images/Emo24.gifאם אספר לך שהיינו שם מס'

פעמים זה יעודד? (בדרך כלל מגיעים לביה"ס ושוכחים את ה'איום') וד"א- אף פעם לא יהיו מספיק בגדים בארון שלו...

b a r b a i m a

New member
../images/Emo24.gif פעם שלישית-בטוח יעזור

כמה פעמים שהבן שלי אמר לי אותו דבר... הפסקתי לספור. ההבדל הוא שהבן שלי בן 9 ושלך בן 12 - וזה הבדל גדול מאד. אני מקווה בשבילו שהוא היה בסדר היום, והיה ולא - הוא כבר ילד גדול. ועליו להתמודד עם התוצאות האלו לבד. המלצה - צרו קשר עם המחנכת שלו בערב, ללא ידיעתו, ןשתפו אותה במה שקרה. אולי הכל היה בסדר ואולי לא..אך עליו להתמודד עם המצב שהוא יצר לעצמו - בעצמו. בכל מקרה-אל תחמירו איתו הוא בכל זאת רק ילד.

שש שבע

New member
סחיטה

תראי \ צריך להתיחס לזה כאל סחיטה, כי אם לא, זה יגדל למימדים מפלצתיים, ואז מי יודע אם תוכלו לטפל בזה. השיטה הראשונה לטיפול היא לשוחח איתו, ולהסביר לו שלא כל מה שהוא וצה בהכרח בריא וטוב לו, וכאן התפקיד של ההורים להיות אלה שמחליטים, בודקים אוביקטיבית את התלונה שלו , אין בגדים? בוא ונבדוק, מחליטים מה מהוציאים מהארון, מה התקציבשיש לרכישת בגדים, ומה הוא רוצה לקנות בזה, והוא מתחיב לא לבקש בגדים עד נגיד החג הבא, או תאריך שתחליטו עליו. ואם הדברים יותר חמורים, אז עושים לו הפוך על הפוך, אבל אז המלחמה קשה..

zivadina

New member
זה חמור מאוד ובכלל לא סתם

שהילד שלך גם מעמיד לך תנאים וגם מאיים להפריע בבית הספר. אני חושבת שאתם צריכים הדרכה התנהגותית בסמכות הורית. מילא שיש לו מאבקי כח אתכם, אבל להתנקם במורה בגלל ויכוח עם ההורים? אצלי בבית, בתקופה הטרום-גבולות, הילדים היו מפלצות. מזל שהתעששתנו והתחלנו לעמוד על שלנו. אתה יודע שמחקרים בבתי סוהר הראו שהרבה אסירים הם ADHD לא מטופלים? אז, כל הכבוד לטיפול התרופתי, עכשיו להמשיך בטיפול התנהגותי, ונשמח לספק לך עצות ושמות של מומחים.

my ziv

New member
../images/Emo58.gifמפלצת משלי

יש לי מפלצת משלי בבית והיות ואני הורה יחיד מולו(אני גרושה והוא רואה רחוקות לצערי את אביו ,שגם בפעמים האלו לא יודע איך לאכול את המפלצון...) אני מוצאת קושי עצום מהמקום של ה"מחנך" וה"גזר" לשים את הגבולות.הייתי שמחה לקבל המלצות על הדרכה התנהגותית קוגנטיבית להשבת הסמכות ההורית (שלא אבדה לי אלא לא קיימת אצלי באופן טבעי ומאוד קשה לי איתה.) איפה ניתן למצוא מומחים בתחום הזה והאם זה רק באופן פרטי? יש לך הערכה האם זה עולה כמו שעה אצל פסיכולוג? האם יש קבוצות הדרכה להורי ADHD? איפה?

papylove

New member
עמותת ביחד מעבירה

הדרכות להורים. גם במרכזי הלמידה ישנם סדנאות להורות. בררי באזור מגורייך

zivadina

New member
הדרכה התנהגותית

קיימות כיום סדנאות להורים, סדנאות שליטה בהתנהגות לילדים, והדרכה פרטנית להורים. את מוזמנת לקרוא בקישורים המצורפים, ולעדכן אותנו במה שהחלטת לעשות.

למעלה