סתם...זה הכל סתם ?

PoshKale

New member
סתם...זה הכל סתם ?

אז הוא אומר שרוצה להתאבד... הוא אומר סתם... כן...מההתחלה ראו שהוא דומה לאחיו הגדול...אני. כתב ביומן דברים לא נעימים. הוא רק בן 14...מה הוא מבין....והעיקר אומר סתם. שומע את אמא מתווכחת...עוזב את המחשב, מקשיב להם...ופונה אליו: - ``מה עשית ?`` - ``אמרתי שאני רוצה להתאבד`` - ``למה?`` - ``סתם`` - ``סתם ?...אתה באמת חושב שזה סתם?`` - ``כן...זה באמת סתם`` ~מוריד את השעון~ - ``אתה רואה את זה ?...אני עשיתי את זה...אתה חושב שזה גם סתם ? מאחורה בפנים...בתת מודע אתה קורא לעזרה...אבל אתה לא יודע אז אתה אומר סתם, למה לך לקרוא לעזרה ?...מה רע ?...תחייך החיים יפים. [וואלה זה יצא ממני :)], יש לך משפחה שאוהבת אותך, כולם אוהבים אותך אני אוהב אותך [וואלה גם זה יצא ממני :))], למה לך להיות במצוקה ? תחשוב על זה...שום דבר לא סתם...`` הוא לא טיפש, אני מאמין שהוא יהיה בסדר...חסר לו שלא...

may may.

New member
זה לא....

פוש אני מאמינה שאתה שעברת חוויה דומה תראה לו את דרך המשי את כל ההיבטים את כל התוצאות ותחדיר לו עמוק עמוק לראש שהדרך שהוא בחר אינה נכונה סומכת עליך M

tairon

New member
ויש לו אותך לכוון ליעץ

ואני בטוח שאתה מכל האנשים יש לך גישה אליו תן לו תשומת לב לך איתו לבלות יחד אני בטוח שאחרי שיחה עם מישהו כמוך שמלא אהבה הוא יראה את הכל באור שונה

Mrs.Dvash

New member
שמחה ככככלללל ככככךךך

על כך שאמרת לו שאתה אוהב. זה עושה את כל ההבדל [גם אם זה לא נראה לך כרגע.] הוא יהייה בסדר, בעזרתך ובעזרת המשפחה.

למעלה