סתם התלבטויות...

flowr..

New member
סתם התלבטויות...

בכתה ו` אהבתי ילד אחד. (הוא אף פעם לא ידע). אני כבר לא אוהבת אותו, אבל אני עדיין מכירה אותו, וחשבתי על האפשרות של להגיד לו על זה, שפעם אהבתי אותו. שאלתי חברה שלי אם כדאי לי להגיד לו, והיא אמרה לי שלא, כי אז הוא ייקח אותי כמובן מאליו. אח``כ התברר לי שאותה חברה אוהבת אותו... אז לא נראה לי שהדעה שלה הייתה מאוד אובייקטיבית. מה אתם חושבים? כדאי לי להגיד לו? כי גם ראיתי את היחס שהוא נתן למישהי שאוהבת אותו, וזה היה יחס די מגעיל וקר. וגם הוא נתן את המספר פלאפון שלו לאותה חברה שלי, אבל לא היינו בטוחות שזה באמת המספר הנכון, אז אני ניסיתי להתקשר אליו, ולמי שענה לא היה את הקול שלו. אבל כמה ימים אחרי זה הוא אמר לי: ``מה את מתקשרת אליי? מה, את חושבת שאני לא מזהה את הקול שלך?`` בכל מקרה, מה שלא הבנתי זה למה חברה שלי כל כך התעקשה להכחיש שזה באמת המספר שלו, ולהגיד לי שהוא סתם צחק כשהוא שאל אותי למה התקשרתי אליו. טוב, זהו. אולי לא הנושאים הכי חשובים, אבל אם תגידו לי מה אתם חושבים על זה, אני אשמח.

sharon91

New member
החברה די מגעילה, וגם הוא...

החברה מנסה למנוע ממך שיהיה לך כל דבר אפשרי איתו, וזה נורמלי אם היט דלוקה עליו, אבל בכל זאת, אין לה זכות להתחחיל לשקר לך... וגם הילד הזה, הוא התייחס אליך די מגעיל, את לא צריכה להגיד לו שאהבת אותו.. למה לך לנפח לו את האגו עוד יותר אם זה במילא כבר לא עדכני??

viki.

New member
ומה חדש תחת השמש

ואם תגידי לו את זה היום מה זה ייתן לך? מה זה ייתן לו? יש לך רעיון.?

למעלה