סתם התייעצות...

סתם התייעצות...

בערב אני הולכת עם חברות לאיזה בית קפה וקצת מתלבטת בין כמה אופציות- 1) חצאית מיני (ג'ינס) עם חולצת עטלף שחורה ומגפי אולסטאר אדומות 2) חצאית מיני (ג'ינס) עם חולצת סירה בצבע אפרסק ומגפי אולסטאר אדומות 3) ג'ינס עם אחת מהחולצות והמגפיים 4) חצאית בירוק זית עם כיווצ'וצ'ים עם החולצת עטלף והמגפיים מה דעתכם?

אפה את גרה?????

לא קר בשביל ללבוש חצאית???וזה גם כולה בית קפה! לפי דעתי תישמרי את ה"דפיקת הופעה" הזו לאיזה מועדון....שימי את הג'ינס!!!

מבחינתי זו לא דפיקת הופעה...

כך שעם זה אין בעיה. למועדון אני לא אצא ככה כי זה פשוט לא נוח לרקוד... לגבי הקור- במקום מחממים ואני לא ממש אהיה בחוץ (בית-אוטו-בית קפה-אוטו-בית) כך שאם יהיה לי קר זה בדיוק לדקה (ואני אלך גם עם גרביון כך שאני אשרוד :)) יש עוד מישהו?

vashla

New member
הייתי הולכת על האפשרות הראשונה..

למרות שאני לא ככ אוהבת חולצת עטלף, אבל פשוט אפרסק ואדום, לא נשמע לי ככ טוב ביחד...

shuis4ever

New member
אוקיי, הנה ניתוח מלא.... ../images/Emo26.gif

אוקיי, אז אם יש לך את הנתונים ללבישת חצאית, אז היא בהחלט לוקחת את הג'ינס, וזה לא משנה חורף-קיץ-סתיו-אביב. לדעתי חולצת עטלף מתאימה עם ג'ינס, וממש לא קשורה ללוק של חצאית-מגפיים. ואפרסק עם אדום זה אסוווווווווור!!! ככה שאני הייתי מציעה לך איזה חולצת לייקרה שחורה ולשים מעליה סטרפלס, או חולצה בצבעים שחור\אדום יחד עם החצאית והמגפיים. זה שולט! תעשי חיים, מקווה שעזרתי :)

vashla

New member
מילון הצבעים:

אפרסק ואדום=אסור דג מלוח וורוד=סבבה קישוא ותכלת=סבבה ענב ואפור=אסור מלפפון וורוד=הולך שום ותכלת=אסור, שום הולך עם משו בהה... בצל וצהוב=טוב מאוד!

זה דווקא נראה סבבה השילוב...

כי האדום הוא לא ממש ממש אדום. אלא אדום דהוי כזה... בכל אופן, אני כנראה אלך על החצאית ג'ינס והחולצת עטלף. למרות שכל השילוב, הוא לדעתי קצת פרחי... מדדתי הכל, אני נראית כמו קארי בראדשו ככה

LipStiK

New member
חח איזה שמות תת לצבעים...../images/Emo6.gif

ואיזה צבע יש לדג מלוח? אה ולדעתי תלכי על האפשרות הראשונה... היא נשמעת הכי מהממת!

הכלללל נשמע פצצה../images/Emo127.gif../images/Emo99.gif

אבל אני חושב שהאפשרות השלישית הכי מתאימה לסיטואציה. לא
מצד שני.. תלוי באיזה סביבה תהיה.. תלוי לאיזה בית קפה את הולכת.. וכו'

SwEeTy BaBe

New member
למישהו יש תמונה של המגפי אולסטאר?

אני משתגעת.. איך הן נראות???

אלה שלי...

בגלל שאני לא אוהבת את השפיץ (ובחורף קשה לתמרן על סטילטו) קניתי מגפון.. למזלי, כאלו עוד לא ראיתי בארץ :))

SwEeTy BaBe

New member
וואי הן ממש יפותת

והן לא בדיוק כמו שאמרת לי למדוד בשנקין.. לא ?

i l0ve u

New member
כי בתמונה זה לא אולסטאר....

תחשבי נעל אולסטאר אבל בצורת מגף עם שפיץ... הם באמת יפות...

chicolico

New member
והן ממש יפות

ומיוחדות, בהתחשב בעובדה שבנות ישראל אימצו ללבן את הנעל הרגילה עם הסטילטו והשפיץ, והוציאו את זה מכל החורים האפשריים... כמו שקורה בד"כ עם כל טרנד יפה ומקורי...

למעלה