סתם הרהור נוגה..

MegaYellow1

New member
סתם הרהור נוגה..

לא קשור לכלום : במקרה העפתי מבט בטבלת הליגה האיטלקית לאחר שישה מחזורי משחקים, וראיתי דבר שגרם לי לקצת עצב (אולי אני פסיכי, לא יודע) - שלוש הקבוצות הסוגרות את הטבלה (מקומות 16-18) הן וארזה, מילאנו, וקאנטו, בסדר הזה. לקאנטו שבמקום האחרון אין ולו ניצחון אחד, למילאנו ו-וארזה מאזן של 5:1 לכ``א. ולמה זה עצוב? כי מדובר בשלוש אימפריות בכדורסל האירופי, שלוש מעצמות מאין כמותן : שלושתן היו אלופות אירופה (עוד בטרם מלחמות הסופרו-יורו ושאר קישקושים), ולא פעם אחת: לוארזה יש חמישה גביעים בארון, למילאנו שלושה ולקאנטו שניים. עוד דבר משותף לשלושתן - כולן פגשו את מכבי בגמר גביע אירופה (וארזה הפסידה למכבי ב-78, קאנטו ניצחה ב-82, מילאנו ב-87,88). אז עם כל הכבוד לפאף וקינדר ששולטות שם למעלה, הלב נצבט למראה התחתית..

אשכולון

New member
הרהור עוד יותר נוגה!!!

ואני אומר שמה שיותר מעציב (לא אותך) בכל הסיפור המאד נוגה שתארת לנו. הוא שבכל מקום יש תחרות ויש ליגה מעניינת. אלופה באה ואלופה הולכת ורק כאן בארץ ציון עולם כמנהגו נוהג ואין חדש תחת השמש. ותחשבו על זה................

MegaYellow1

New member
דווקא הדוגמא הזו לא ממש טובה

לעניינך. כאן מדובר בקבוצות שירדו מנכסיהן, וזו לא הראיה לכדורסל תחרותי וטוב, אלא לניהול כושל - ודווקא כאן יש דמיון רב מאוד עם הליגה שלנו. אם זו כוונתך, וקדרותך נובעת מכך שמכבי לא קורסת, זבש``ך. אתה כנראה תמשיך לקדור הרבה זמן. במקום זה, אתם צריכים לקוות שתקום בישראל קבוצה רצינית מבחינת ניהול, משקיעים, ספונסרים ויחס. אז אולי לאשכולון ושאר החבר`ה יהיה יותר מעניין.

אשכולון

New member
חמודי

אני מביע כאן את האמת של הכדורסל הישראלי. אני אוהב כדורסל טוב ואני מבטיחך נאמנה שאין לי אהדה לקבוצה מסויימת. שלא כמו אוהדים אחרים אני תמיד ארצה שמכבי כמו כל קבוצה ישראלית אחרת שמתחרה במישור הבינלאומי תנצח ותביא כבוד לה ולמדינה. למרות זאת אני גורס שכדורסל טוב כמו כל דבר אחר בחיים צריך שיהיה מגוון ועד שלא תהיה תחרות ספורטיבית רצינית למכבי אזי הכדורסל לא יהיה טוב מספיק. אני בהחלט מבין את אהדתך למכבי אבל זה לא צריך להביא אותך לאטימות. תנסה גם להבין את דברי. אתה לא חייב להסכים אבל אל תתרגז. אין לי מאומה נגד מכבי . אבל אני בהחלט גורס שעדיף שתהיה יותר תחרותיות.

אם אתה באמת כזה אוהד....

כדורסל ישראלי, אז הבעיה שלך היא לא למה מכבי אלופה נצחית, אלא למה אין שום קבוצה ישראלית שיכולה להתארגן ולאיים על מכבי. טעותך היא כזאת, אוהדי מכבי באמת משועממים פה בליגה הישראלית, והם מחכים לכמה משחקים טובים שיהיו פה (בינתים אין סיכוי) אלא שמה לעשות איגוד הכדורסל מתעס בשטויות ולא בשיפור הכדורסל אלא באיך לעצור את מכבי, ואי לכך אין שום סיכוי שמישהו באמת יקח לה את האליפות (המקומית). אם באמת אוהד כדורסל ישראלי אתה, תנסה אולי לארגן שיחליפו את ההנהלה בקבוצת ההאהבה הישראלית (י-ם) ואז אולי יש סיכוי למשהו. גליל ורעננה, מנסות ועושת את זה יפה, אבל צריך לדאוג להם לאיזה ספונסר יותר גדול שיוכלו להביא כמה שחקנים באמת ברמה.

אשכולון

New member
ומדוע אתה לא תנסה?

מעבר לשנאה שלך להפועל ירושלים שמתגלה בכל מילה שניה?! לא סתרת את דברי. ההפך הוא הנכון. אז מדוע אתה שולח אותי לחפש לקבוצות הללו ספונסרים? אני אוהד כדורסל ומעולם לא התיימרתי להיות מנהל ו/או מנכ``ל של קבוצה כל שהיא.

MegaYellow1

New member
בתור אחד שיודע ומכיר

את כל היור``ים, שחקנים, מאמנים ומנהלי הקבוצות בישראל ובאירופה, מה זה בשבילך להביא ספונסר אחד או שניים?

MegaYellow1

New member
מתוקון

אני שב ואומר : אין לי שום בעיה עם תחרותיות וספורטיביות, אבל יש לי בעיה עם הרצון להביא את התחרותיות הזו בחתירה תחת מכבי, השחרתה והשמצת כל מי שנוגע לה. אני לא יודע את מי אתה אוהד או לא אוהד, וזה גם לא שייך לעניין, אבל אם אתה אוהד כדורסל אתה צריך לקוות לכך שקבוצות הליגה יגיעו לרמת המצויינות של מכבי, ולא שמכבי תרד מנכסיה כמו וארזה, קאנטו ומילאנו, ואז תהיה לנו ליגה ברמה של הפועל חולון - אבל תחרותית.

אשכולון

New member
בובוש

הפעם אני מסכים אתך לחלוטין. אני לא אמרתי שאני רוצה שמכבי תרד מנכסיה. חלילה וחס איפה בדיוק קראת את זה?! הדבר היחיד שאני מצר עליו זה שאין כאן בעצם תחרותיות. תחרות זה דבר בריא לכל ענף כולל הכדורסל. לפחות על זה אנו מסכימים.

למעלה