סתם הצעה...

gal646

New member
סתם הצעה...

תגידו, למה לא להחליף את התמונה בכניסה לפורום? היא לא מהמוצלחות שלו, הוא נראה קצת מוזר(בעצם קצת הרבה
) האם מישהו מהפורום הצליח להשיג איזה כתובת אימייל , אפילו כזאת שעוברת כמה סינונים לאמי? קראתי כאן לא מזמן שרצו לשלוח משם כל המעריצים בישראל מה קרה עם זה?

Envenom

New member
למה?

כי אני עצלן, ואין לי תמונה יותר טובה שלו
אם מישהו כאן יודע קצת פוטושופ אתם מוזמנים לעצב לוגו לפורום ואני אעלה אותו בתור התמונה בכניסה לפורום. או שאם יש לכם רעיון יותר טוב או תמונה יותר טובה אתם מוזמנים להעלות אותם לכאן ונעשה סקר או משהו כדי להחליט מה יהיה בכניסה לפורום. (אישית, אגב, לא ביקרתי בדף הכניסה בערך מאז נובמבר)

Lil M

New member
מני!!!!!!!!!!!!!

מני גאון בפוטושופ רציני הוא אחד הגאונים

Lil M

New member
דאממ לא.. רציני תנו למני לעצב לנו

משהו הוא אדיר בזה קבלו איזה חתימה הוא עשה לי!

Lil M

New member
שמעו כולכם

מה שמני עשה לי שפרסמתי למעלה זה רמה מקצועית כל השאר זה סתם חיתוך והדבקות של תמונות! לדעתי שמני יעשה לנו סמל הוא כל כך תותח שאתם מחרבניייייייייים

Sahar 11

New member
בדיוק ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif

למרות שגם של MnM Girl נחמד אבל מני עשה הכי יפה

ozshady

New member
לא בדיוק...

תראי מה שהעלתי זה עבודה מיקצועית עם תמונות קשות... אני יכול להראות לך מה הבנאדם הכין עוד... דברים מדהימים!

Lil M

New member
אתה צוחק עלי? תגיד לי שאתה צוחק!

ידיד שלי למד פוטושופ אחרי שבוע שהוא מתאמן זה היה הניסיון הראשון שלו משו ממש ממש דומה! לאחד תרקע ולהדביק על זה תתמונות? דאמ זה גרוע מה שחבר שלך עשה|: מני שולט! מני תתפשט! מני תעשה לי ילדים! סתם! רק חתימה! אעע

ozshady

New member
חחחחחח מה את מבינה?

החתימה הזאת בנויה משתי תמונות, רקע, תמונה ופול מברשות... זנ לא קשה בכלל... אם היית מכירה תפרטים אז היית רואה שיש שם עבודה אבל רגע אני יעלה עוד כמה חתימות

למעלה