סתם הערה קטנה...

סתם הערה קטנה...

שני (קיפודת הים המתוקה והמקסימה) בכלל לא יודעת מה קורה כאן בימים אלה... היא נמצאת כרגע ברמת-גן ואין לה שם אינטרנט... אז אם היא לא התייחסה בפורום לדבר כזה או אחר, זה פשוט בגלל שהיא כרגע לא ליד אינטרנט... סתם, עוד דוגמא, חומר למחשבה... אף אחד הרי לא יאשים את שני בחוסר רגישות, נכון?... מה, אסור לשני לנסוע לרמת גן? היא צריכה להודיע לנו על כך לפני כן? נו, באמת... שלכם באהבה בן נ.ב. יכול להיות שלא הייתי צריך לכתוב את ההודעה הזאת, כי אני כאילו פותח שוב משהו שרוצה להיסגר... אבל לא, כפי שכתבתי בעבר, אני לא מתכוון לצנזר את עצמי... עצמי נמצא כאן בין היתר כדי שאוכל לחלוק אותו עמכם... אני לא מרגיש שההודעה הזאת נוראית כל כך.

אורלי_ל

New member
הודעה בסדר גמור ../images/Emo13.gif

לילה טוב לכולם, זוחלת למיטה, חלומות פז.
אורלי

זה משהו שלא צריך להסגר לפני

שיוגדר כראוי. הכוונה כמובן לא האם שני ברמת גן או אליהו בחולון, אלא תיאום הציפיות מפורום באינטרנט ופיתוח ציפיות ריאליות מפורום באינטרנט. ובמסגרת הציפיות הריאליות אי אפשר לצפות שכל אחד ישתתף כל יום, ואי אפשר להסיק שאם מישהו לא כתב כמה ימים הוא או מונח באיזו תעלה בצד הדרכים / גוסס או לחלופין סנוב מתנשא / מנוול מתעלם. לכל אחד בפורום הזה ובפורומים אחרים הפורום הוא אלמנט בחיים בין אלמנטים רבים נוספים כשהחשיבות של אותו אלמנט שונה מאדם לאדם וכל מידת חשיבות היא לגיטימית. אי אפשר לצפות מהפורום את האינטנסיביות של מפגש פנים מול פנים. היום למשל היה לי אחה"צ פנוי אז כתבתי הרבה הודעות בפורום. מחר אני עסוקה, אז אני לא אכתוב בכלל או אכתוב פחות, וכו´. לאנשים שונים מתאימים מינונים שונים של שהות בפורום אם בגלל נסיבות שונות ואם בגלל טעם ואם בגלל בחירה וגם סתם כך. (באמת, כדאי להוסיף את הסתם כך לאוצר המילים כאן בפורום). אז שוב פרופורציות (מילה מנחה...). אם מישהו לא כותב כמה ימים זה אומר ש.... הוא לא כותב כמה ימים! זהו. בלי השלכות ופרשנות לאף קיצונות.

Kaya

New member
גם אני !!!

מצטערת שלא הייתי כאן קודם, חזרתי מיום מפרך !!!!!!!!!! פגשתי את אחת המזכירות שלי בתחנת האוטובוס היום ומשום מה חמש שניות אחרי שהיא מחבקת אותי היא פתאום פורצת בבכי !!! מפלי ניאגרה !! ישבתי איתה חצי שעה עד שנרגעה כשהיא כלל לא מצליחה להסביר לי על מה ולמה היא בוכה!! פשוט בוכה !!! לצערי, לא היה לי מספיק זמן ע"מ לנסות ולהתחיל להבין (כן, עד כדי כך..) וכל מה שהיה לי לעשות הוא רק להחזיק את ידה ולנסות מעט להעביר לה אנרגיות.. אני חושבת שקצת עזרתי - אבל זה גזל ממני הרבבבההה כח....ורק עכשיו חזרתי הביתה מפגישה מדהימה עם ידיד שלי....וגם איתו הוצאתי המון..... בכל אופן, סתם רציתי לשתף אותכם, לא כעוקצנות על שום דבר, לא כקונטרה, לא ככלום.. סתם לחלוק איתכם - כמו שהיה פעם..
אוהבת, מרג.

למעלה