סתם הודעה....

ויקי.ש.

New member
סתם הודעה....

קרה לכם פעם שהרגשתם כאילו אתם תקועים באיזה מעגל של מזל רע אבל בסוף הכל הסתדר על הצד הטוב כמו בסדרה אמריקאית? זה מה שקרה לי לפני יומיים...היה יום הולדת לחברה שלי אז חברה אחרת שלי ואני החלטנו להפתיע אותה. הסתובבנו איזו שעה כדי לקנות מתנה ואז כשבחרנו משהו התברר שיש על זה כתם...אחרי זה עלינו ליריד ספרים וקנינו את ``על העיוורון``(ספר הוא מתכון הצלה בטוח ל``אאאה, אין מתנה!!!``) כשכבר היינו קרובות לבית שלה הוצאנו את הבלונים ולמרות ניסיונותינו החוזרים ונשנים הם פשוט סירבו להתנפח...בינתיים לא נורא כ``כ...מול הבית שלה קנינו בלונים אחרים ואחרי שניפחנו את רובם הם התחילו להתפוצץ...בסוף נשארנו עם חמישה בלונים ומאוד קיווינו שזו הפשלה האחרונה..אבל לא הרי היום עוד צעיר!(3 ומשהו בצהרים...) צילצלנו בדלת אמא שלה עונה ו...``אורטל לא בבית...הלכה לערוך את הסרט שלה לא ידוע מתי תחזור`` חיכינו איזה 5 דקות מבואסות לגמרי והלכנו.אח``כ התברר שהיא חזרה 5 דקות לאחר שהלכנו.אבל אנחנו לא מוותרות, אם הגענו עד כה צריך להמשיך להחבט בקיר.למזלנו היתה רק עוד חבטה אחת טעינו בבית ואבא של חברה שלי הוריד אותנו 20 בניינים יותר מוקדם...עכשיו לשמחתנו הגענו לחלק הנעים של היום, חברה שלנו שמחה שהפתענו אותה ואחותה התאומה בדיוק אירחה את חברותיה בקיצור בסוף היה כיף... אם הגעתם עד כה, אני מקווה שלא השתעממתם יותר מדי... ויקי(לא מצליחה להפטר מה ``ש`` בשם משתמש)

למעלה