סתם הודעה כללית

MAYA20

New member
סתם הודעה כללית

לכל המחזירים בתשובה ששולחים לי מסרים אישיים (אני מנחשת שלא רק לי) די כבר!!!!! ואם זה לא עוזר אז אני מתחייבת בזאת להדליק עוד נורה בשבת על כל מסר ואם זה לא עוזר....

שחף -בת

New member
תופעה מוכרת

בדיוק אמרתי אתמול לאלי שמציפים אותי במסרים של: "אף פעם לא מאוחר מידי" (לחזור בתשובה) אז אני מצטרפת למאיה ומאיימת באכילת פיתה על כל מסר בפסח...(מאיה,הולך?)

MAYA20

New member
הולך ,|../images/Emo21.gifרוקד ,../images/Emo78.gif ומצפצף../images/Emo45.gif

מטאור38

New member
נקודה למחשבה.

סתם מעניין אותי אני אף פעם לא קיבלתי מסרים על חזרה בתשובה באישי(אני מנחש שלא רק אני).ומשום מה נראה לי שאם היו קוראים לי מטאורית המצב היה שונה. >מטאור אומר דיי לאפליה המינית<

והכי מגניב

אבל ממש הכי מגניב זה להכנס לפורום דתיים או לגלאט צ´אט ולקרוא לעצמך................ נשואה23 או חני19 לא תאמין איזה הצעות תקבל... >אתאיסט מקווה שלא תתקלקל לנו בדוסנילנד<

אלי פלס

New member
היי, אני לא נקבה...

וקיבלתי כמה מסרים מכמה אנשים... אבל בשבועיים האחרונים שָׁקֵט לי...

haimcn

New member
זאת בדיוק המטרה!!!

אם לא הבנת זה בדיוק מה שאנחנו (לפחות אני) מנסים לשדר!! אנחנו לא מעוניינים שתתעניינו בנו!! לא כולנו יודעים את הדרך ואת האמת אך כולנו הבנו שאנחנו מחפשים את דרכנו לבדנו ובלי הכוונת אחרים! אם נרצה עזרה נבקש! ואחרי שהבהרת שאנחנו לא מעניינים אף אחד, אני רגוע ושליו!! תודה!!

MAYA20

New member
כי אתה נכנסת להשאיר את ההודעה הזאת

ואם תטרח לקרוא את ההודעה הקודמת שלי עד הסוף אולי תבין עד כמה ההודעה שלך לא קשורה

RONY21

New member
אולי

בעקבות ההצלחה המסחררת אצל "מחפשת" הם מנסים אצל אחרים.

RONY21

New member
לא חשבתי אחרת

זה סתם בצחוק. וחוץ מזה, את מתכוונת לענות למסר ששלחתי לך או שאת רוצה לרמוז לי משהו בצורת התעלמות?

למעלה