סתם דיון

lol1000

New member
סתם דיון

מה היה הקטע שהכי העציב אותכם בספרים 1. הנפילה של בראן 2. המוות של ליידי 3. המוות של אדארד 4. החתונה האדומה 5. החתונה של ג'ופרי (אם אתם אהבתם אותו
) 6. המוות של בראן וריקון(עד שמגלים שהם חיים) עם שכחתי איזה קטע תכתבו

lol1000

New member
לדעתי

אפילו שכל הדברים ברשימה מזעזעים שום דבר לא זיעזע אותי יותר מהמוות של ליידי אני מעדיף לקרוא עוד 10 חתונות אדומות ורק לא לקרוא על הריגת חיית המחמד

האמת

בקריאה השנייה של הסדרה שבה גם קראתי את משתה, החלק שהכי זעזע אותי זה התלייה של בריאן. היא הדמות היחידה בספר שהיא רק טובה. בלי אינטיגרות, בלי עניינים, היא הולכת למצוא את סאנסה ואריה ולהחזיר אותן הביתה לא משנה מה. ובסוף קייטלין היא זו שתולה אותה?? הלם טואטלי

RomCohen

New member
לדעתי

הרגע הכי עצוב היה הקטע העצוב הראשון...שרוצחים את נד. זה היה הקטע שבו היה המוות המרכזי הראשון, לא ג'ורי קאסל לא אף אחד היה סוק כמו נד.

Hari San

New member
לדעתי

ההריגה של בראן וריקון כשבראן רק נפל בספר הראשון עוד לא הייתי כ"ך בספר כנ"ל לגבי המוות של ליידי ואדארד עצבן אותי כי הוא דרש את המוות וכשג'ופרי מת צרחתי משמחה D:

לדעתי

חלק מהרגעים של טיריון הם הרגעים הכי קשים בספר. הפרקים שבהם הוא נכלא (בעקבות חוסר-ההבנה שנבע מהבלאגן עם הסכין) גרם לי לתסכול עמוק, הבגידה של שאי וטישה גרמו לעצב אמיתי, והסצנה של טיריון וסאנסה במיטה אף גרמו לי לבכות! זה כאילו להראות לאנשים בעלי מום פיזי חייב להיות קשה בחיים, למרות מעמדם. זה אולי נכון בתפיסות מסויימות, אבל זה לא הופך את זה להוגן. ואכן, החיים לא הוגנים. כמה חבל.

maglor

New member
הממממ....

האמת, שאף אחד המקטעים האלה לא באמת העציב אותי, המוות של ליידי, הייתי בשוק ממנו, המוות של אדוארד עצבן אותי, החתונה האדומה הכניסה אותי לשוק, החתונה של ג'ופרי שימחה אותי, במוות של בראן וריקון לא השפיע עלי כי היה לי ברור למדי שהם לא מתו, הנפילה של בראן לא העציבה אותי, אבל כן דאגתי בגללה, כי מאוד רציתי שהוא יחיה. האמת הקטע שהכי העציב אותי היה מותו של קאל דרוגו, כי הוא היה איש טוב בסופו של דבר וזה כל כך לא הגיע לדיינריז.

העציב?

היו כמה שריגשו אותי אבל אם לבחור קטע שהעציב זה החלק שבו תיאון מורה להרוג את ילדי הטוחן.זה שלב שבו הוא חצה את הגבול בין אדם שאפתן ומפוצל לבין רוצח (לא קר לב למזלו)

tkalir

New member
אצלי

למרות שהייתי רוצה להגיד אדארד, החתונה האדומה זיעזעה אותי לכמה זמן. בעיקר תיאור בספר הרביעי שאמדור ואשתו מימשו את הנישואים כשבתוך החדר ניגנו בחלילים, כדי להסוות את הרעש של הטבח.. ררר. המוות של אדארד נכנס למקום השני, והתלייה של בריאן לשלישי. כמו כמו שאמרו, זה פשוט לא הגיע לה, ובעיקר כשזה בוצע ע"י קייטלין. ובין הקטעים האהובים עלי בסדרה בכלל זה המוות הכה-מצופה של ליסה. באמת שציפיתי לו הרבה זמן.

Elfangor

New member
הכבילה של אריאן

לא יודע, דיי התחברתי לשטותניקיות שלה. ותיאון כמובן, שהפך לרוצח מגעיל ותאוותן, חבל, קיוויתי שהוא יכבוש את ווינטרפל וישתלט על איי הברזל ויעמוד בכבוד מול הלאניסטרים.

R o t e m O p

New member
הקטע הכי עצוב

המוות של אדארד זה המוות הכי עצוב לדעתי, הקטע השני קשור למוות של בראן וריקון אבל לאו דווקא זה שחשבתי שהם מתים כי העצב התחלף מהר מאוד בהקלה ושמחה כשדפדפתי לראות אם אין עוד פרקים של בראן (לא יכולתי להתאפק...) אבל הפרק של קייטלין שבו היא מספרת לבריאן שבראן וריקון מתים ובנוסף מספרת לה על כל ילדיה, זה הפרק שאותי הכי מעציב, ולא משנה כמה פעמים אני אקרא את הספרים הפרק הזה תמיד יגרום לי לבכות גם הפרק שבו בראן וריקון יוצאים מהמחבוא במערות הקבורה ומגלים שוינטרפל נהרסה זה גם אחד הפרקים העצובים לדעתי.

Ayelet 363

New member
3

המוות של אדארד. לא אמרו עוד קודם שבראן וריקון עוד חיים? חשבתי שהיה ברור שזו אי-הבנה של הדמויות, כך שזה פחות העציב אותי... אדארד בין הדמויות הכי אהובות עליי- יש לו כבוד, הוא טוב לב, רודף צדק וחכם (למרות שמבחינתי העיקר שהוא טוב לב).

למעלה