סתם דיון שהתחשק לי להעלות פה

אורישקי

New member
סתם דיון שהתחשק לי להעלות פה

או יותר נכון בגלל שראתיי את השרשור על הזוגות האהובים/הימורים למנצח/הבלתי נסבלים ורציתי גם לעשות משהו כזה כי לא יצא לי להיות בפורום כשזה היה. אז אם אתם יכולים ורוצים קצת להשקיע, דרגו את כל ששת הזוגות שנותרו על פי מידת ההתחברות/אהבה שלכם כלפיהם. ואפשר גם לציין את המקום שאתם מאמינים שיהיו בו לבסוף וגם את הנימוקים ללמה אתם אוהבים/לא אוהבים אותם.. זה סתם יהיה מעניין לראות. אני אכתוב כזה עוד כמה דקות :)

אורישקי

New member
והדירוג שלייי

6. מוטי ופונדק. הם בלי ספק הזוג שאני הכי לא אוהב ואפילו לא מסוגל לסבול בכל המירוץ. בהתחלה די חיבבתי אותם וזה הלך וירד מרגע לרגע. כל הצחוקיאדה הזו שלהם מעצבנת אותי בטירוף, הם כאילו בתחרות של ילדים שמשחקים ב"מי יותר גבר" וזה כבר נמאס ולא משעשע. מעבר לזה שהם עושים מלא שטויות (הקטע במשימה בנגב בהתחלה היה דבילי ומסוכן, ועוד כל מיני כאלה ששכחתי) ויש להם מלא מזל לדעתי. לא אוהב אותם. אני מאמין גם שלא יגיעו בסוף לגמר את האמת. יש לי הרגשה כזו שיגיעו למקום 4. 5. טום ואדל. סהכ הם זוג משעשע שכזה, אבל באיזשהו מקום הם אולי הזוג הכי חלש כרגע בתחרות, לדעתי אפילו יותצר מאוסי וכרמית שאמנם חלשות פיזית אבל המורל שלהן והקשר ביניהן הרבה יותר טוב, ואדל וטום רבים והם באמת קצת בוסריים וילדותיים מדי. הם ממש חמודים אבל זה מרגיש כאילו הם קצת מיצו. לדעתי שתי ההדחות הבאות יהיו ביניהם לבין התימניות. 4. אוסי וכרמית. הן משעשעות אותי הרבה פעמים ואני מאד מחבב אותן, הם אחלה נשים, יש להן מוטיבציה, הן כיפיות והן מאד מבדרות. הסיבה שהן לא בשלישיה שלי זה כי הן עדיין קצת... פחות טובות בשביל שלישיה מבחינתי למרות שיש להן יציאות. וכי אני אוהב בכלל את 3 הזוגות האחרים יותר. וכמו שאמרתי, לדעתי הן ווטום ואדל יודחו בשתי ההדחות הקרובות. והשלישיה שלי, שלדעתי גם תהיה בסוף השלישיה שתהיה בגמר. 3. אורן ואלון. הם תותחים, ואני מלא הערכה כלפיהם, הקטע שבו הם עקפו ככה את הפקק ההוא היה גאוני והפך אותם לפשוט... גאונים. הם חכמים מאד, ומדי פעם יש להם שטויות אבל הם יודעים לצאת מזה יפה, אני חושב שהם הזוג היחיד שמאז שהם בחו"ל לא היה פעם אחת מחוץ לשלישיה, תקנו אותי אם אני טוב בכ"א. לדעתי הם ינצחו בסוף, והסיבה שאני אוהב את הזוגות האחרים יותר זה כי אורן ואלון עדיין קצת מעצבנים מדי פעם והריבים שלהם מרגיזים, וכי הקשר בין 2 הזוגות האחרים פשוט גורם לי להערצה. 2. עקיבא וענאהל. מעבר לכל הקטעים המשעשעים עם השושי והכל אנשים קצת שוכחים שמדובר בזוג מדהים מכל הבחינות, הם תותחים במשימות והכי חשוב. העידוד שלהם זה כלפי זו, המחמאות שלהם והפרגון, האהבה שיש ביניהם, אני באמת די מקנא בזוגיות שלהם טיפה ומעריץ אותם. ענאהל עם כל השטויות שלה בחורה פיקחת ומדהימה לדעתי. מעריך אותם מאד ואם לא אורן ואלון לדעתי הם גם ינצחו. 1. בר ואינה. בחרתי אותם במקום ראשון כי מעבר לזה שהן חמודות, לזה שאינה מהממת, לזה שהקשר הרגשי ביניהם מדהים כמו עקיבא וענאהל, לזה שהן תומכות זו בזו. זה גם בגלל שהן יצרו חתיכת מהפך פה, הגיעו כנגד כל הסיכויים לטופ של המתמודדים. יש לי איזשהו משהו שאני אוהב אנדרדוגים, כאלה שמגיעים ונלחמים ומנצחים נגד כל הסיכויים ובר ואינה הן לגמרי כאלה, ואם אתם שואלים אותי, אני רואה אותן בגמר ואני מאד אשמח ואפילו ארצה לראות אותן מנצחות

Zohar 01

New member
איזה קטע במשימה בנגב עם מוטי ופונדק?

וכתבת ממש ממש יפה.

אורישקי

New member
הקטע שהם

לא רצו לחכת לשמוע עד הסוף את כל השירים, והלכו שיש להם רק 2 צבעים מתוך ה3. היה להם מזל שטום ממש ממש תמים אבל בלי קשר זה היה יכול סתם לדפוק אותם.

B R A Y E R

New member
מנהל
הדירוג שלי:

6. מוטי ופונדרעק 5. אורן ואלון 4. טום ואדל 3. עקיבא וענאל 2. אוסי וכרמית 1. בר ואינה אבל בתכלס, חן ואלון היו ה-פייבוריטים
כל השאר פשוט טיפשים..

mmeny

New member
הדירוג והנימוקים שלי

6. מוטי ופונדרעק - מציקים חושבים שהם מלכי העולם,וגם לא מאוד ספורטיבים 5. בר ואינה-סתם דחפו אותם,לא מעניינות לא חכמות לא ספורטיביות ועפות על עצמן ברמות על,הקטע שעשו לתימניות באמבטיית שוקולד היה מגעיל 4. טום ואדל -אם זה הי רק טום הוא היה מקבל הרבה יותר,אבל אדל לא תורמת כלום וכל היום עם פרצוף באסה 3. אורן ואלון - לא מת על הלחץ שלהם,אבל אני יכול להתחבר לתחרותיות שלהם ללחץ הישראלי שלהם ולפולניות שבהם 2. אוסי וכרמית -איזה כיף לראות 2 מבוגרות,שמחות וספורטיביות 1. עקיבא וענאל-כל כך חמודים ואהובים וטובים והכל

ny22

New member
מנהל
לא עניתי אז - אני אענה עכשיו...

אז ככה: הזוגות שאני הכי אוהב/מעדיף... עקיבא וענהאל - בעיני הם זוג מקסים שמראה זוגיות לתפארת. בעוד שאר הזוגות כועסים מדי פעם אחד על השני (בתוך עצמם) עקיבא וענהאל מאוד מאוד מפרגנים אחד לשניה. גם לפי דעתי, להביא זוג דתי, זו בהחלט החלטה נבונה וחכמה.. אורן ואלון (האחים) - אני אישית מאוד אוהב אותם. אפילו שלפעמים יש כל מיני קטעים לא ממש נחמדים שהם עושים, הם סוג של פייבוריטים בעיני. יש משהו מאוד יפה בכך ששני אחים שהם לא ממש בקשר יוצאים למירוץ. הלוואי ושני הזוגות הללו שציינתי כאן יגיעו לגמר... אוסי וכרמית - ללא ספק שתי בנות מקסימות וחמודות. הן מוסיפות המון המון לתוכנית ובהחלט מגיע להן כל הכבוד שהם הגיעו לשלב הזה למרות על הקשיים. אומרים שהן עושות המון רעש, אז מה? זה רעש טוב - זה מוסיף המון המון לעונה הזאת! בר ואינה - אפילו שהן לא הפייבוריטיות שלי, אני מרגיש שאני חייב לציין אותן ברשימת הזוגות המועדפים. למה? כי אחרי הכל, באמת יש להן קסם. בייחוד בתוכנית האחרונה שבה הן הגיעו למוקם הראשון אחרי שכבר כמה תוכניות הן היו בזנב. בהחלט מגיע להן כל הכבוד על הטיפוס הזה מהלמטה למעלה. התרשמתי מהן לטובה אחרי התוכנית האחרונה... אגב, אני אשמח מאוד גם אם שתי הזוגות הללו יגיעו לגמר, אבל אז לפי דעתי יש להם הרבה פחות סיכוי (מול אחד מהזוגות שהזכרתי למעלה [עקיבא וענהאל, אורן ואלון]).

במקום השישי - בר ואינה כי הן משעממות

במקום החמישי - טום ואדל טום מצחיק פה ושם אבל אדל מעצבנת (למרות שהיא יותר חכמה ממנו) במקום הרביעי - מוטי ופונדק מצחיקים אבל אני אוהב יותר את שלושת הזוגות האחרים במקום השלישי - האחים אורן ואלון הכי חכמים במקום השני - הדתיים הם עדינים ומקסימים במקום הראשון - התימניות הן הכי נחמדות

הדירוג שלי-

במקום השישי – הדתיים. נמאס כבר מהשושי שושה והחוכא ואיטלולא שהם עושים מעצמם. במקום החמישי – טום ואדל. נמאס כבר מטפשות של טום והגסות של אדל (או שמא להיפך?) במקום הרביעי – מוטי ופונדק. נמאס כבר מהניסיון הנואש להיות מאגבינים. במקום השלישי – התימניות. נמאס כבר מאיך שמנסים להלביש עליהן את הקטע המזרחי. במקום השני – הבלונדות. נמאס כבר מהעילגות שלהן במקום הראשון – אורן ואלון. נמאס לי כבר להגיד את זה
טוב, יצאתי שלילית משהו...
יש לי גם מילים טובות, לא רק קיטורים...אבל זה לפעם אחרת...

למעלה