סתם בשביל לדעת...

xero1

New member
אני הייתי במתאן בחופש והתאכזבתי

אני מציע לך לשקול יותר מפעם אחת את העיניין לפני שאתה הולך.

loomer4

New member
אני הייתי הולך בשמחה

רק שה80,000 שקל שהם רוצים לשלושה ימים האלה קצת גדולים עליי, ואני אהיה באילת בזמן הזה של מתא''ן, בפסח אני הולך... הבנתי מכמה אנשים שבאמת כדי לשקול את זה, אתה לא יודע עם איזה הרכב אתה תהיה כשתגיע למתא''ן ואתה עלול להידפק עם הרכב של נגנים גרועים, יש חסרונות, אבל כמובן הרבה מאוד יתרונות.

amit weil

New member
דווקא שמעתי רק דברים טובים

מאנשים שהיו בקיץ ובכלל... כן. זה באמת די יקר וויתרתי על דברים בשביל זה אבל.. אני חושבת שכדאי לנסות =) אז.. אני היחידה כאן שהולכת?

nloval

New member
הייתי לפני מס' שנים

והתאכזבתי. גם ברימון הייתי וגם שם התאכזבתי קשות. תאמין לי, כל החברה האלה רק מחפשים כסף על ילדים כמונו שרוצים ללכת למחנות כאלה , בארץ התחום לא מפותח כמו בחו"ל, פה זה ממש שכונה... לצערי. אני מקווה שבעוד כמה שנים אני אוכל לשנות את כל המצב הבלופי הזה (או מישהו אחר...)

hotelvamp

New member
איזה כיף להשמיץ

בתור אחד שגם למד בארץ וגם בחול והיום גם מלמד בארץ דבריך כואבים לי מאד. זכיתי לשמחתי ללמד במתאן האחרון והדבר האחרון שאפשר לומר עליו שזה היה "שכונה" אם את לא יודעת מה מתרחש במת"אן בימים אלה מה את משמיצה בצורה כה נחרצת? אני לא מאמין לך שהחברה האלה מנסים לעשות עליך כסף ואם היית יודעת כמה "מרוויחים" שם גם את לא היית חושבת כך. למדתי ולימדתי גם בארץ וגם בחו"ל וזה נשמע לי כמו הפרחת ססמאות פרובינציאליות רגילות, יש פה מורים טובים ופחות טובים כמו בכל מקום, ותאמיני לי כבר הייתי באנסבלים בניו סקול שהיו בושה וחרפה הן מבחינת ההדרכה והן מבחינת רמת התלמידים, וכמובן יכול להיות שלא הצלחת להתבלט והעדפת להאשים את הרצפה המורים וכו.

שבלוז

New member
אולי תוכל לספר על העניין

איזה בוגרים מצטיינים ממליצים ודברים שכדומה. בדקתי באתר ולא ראיתי בשום מקום שיש מדד אמיתי להישגים שהוצג. מוצג שם רשימה של פעילויות מהעבר ולא ראיתי שום מקום שבוגר מוצלח משבח.

tannar

New member
חויה אישית

לפני מספר שנים השתתפתי בסדנאות של רימון בקיץ. למרבה השמחה שובצתי בהרכב עם נגנים מצוינים (רובם המשיכו בשנים שאחרי ללימודים אקדמאיים). ההרכב ניגן עיבודים לסטנדרטים וקטעים של ויין שורטר. הרמה של הקטעים היתה גבוהה, ולי זה גם היה מפגש ראשון, מאתגר ומלמד עם לחניו של שורטר. היום אני מלמדת פיתוח קול, ומעודדת את תלמידי/ותי ללכת לסדנאות. כמו בכל דבר יש חויות חיוביות יותר או פחות, אבל אני עדיין מאמינה שניסיון זה לעולם לא בזבוז. לגבי ה"הישגים": נראה לי מוגזם לצפות מסדנאות של שבועיים לרשימת בוגרים מצטיינים. זה ענין שרלוונטי אחרי לימוד של שנים ולא חויה של שבועיים.

למעלה